kristingabrielsson

Pulkaåkning...

Publicerad 2008-12-30 00:13:10 i Allmänt,

Fasen va kul det har varit ikväll! Tog oss iväg till torvallabacken, jag, Frida, Alex och Erika, vid 21 och åkte pulka som nå galningar till efter 23. Tror alla e totalt blåslagna men efter varje åk fick man en kick så man bara ville upp och åka igen. Efter 23 var vi, eller iaf jag, så trött att vi gav upp och åkte hem. Ska bli himla intressant att se om vi kan gå imorn...

Lite bilder:

               
Alex och Erika i full fart!                  Alex                                                 Modellkarriär? 
   
       
Eller inte...                      Frida


         
Alex och Erika...                           ...och jag...

Sovdags!  

Dessa nyårsplaner...

Publicerad 2008-12-29 16:06:40 i Allmänt,

...jag blir GAAALEN!!! E litesugen på att åka till Duved men jag har egentligen inte råd men här i stan verkar det inte hända mycket. Fick dock ett festerbjudande för ett tag sen...svårt. Har dock fixat outfiten så gott som klart och det är ju alltid nåt. Förslaaaag???!!!

Har vart och kikat på när Delay och Erika tävlade idag. Delay betedde sig som vanligt som en mupp men väl på banan gick det hyffsat. Jag e så sugen på att börja träna henne nu så det är galet. Inte lång tid kvar nu...



Jag och min lilla donna efter tävlingen. Hon ville inte va med på bild...

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Vill att nån styr upp nyår åt mig.

Tack och hej!

En lugn dag.

Publicerad 2008-12-28 17:43:34 i Allmänt,

Igår var jag, Ove, Marcus och Lars på dans. Sjuukligt mycket folk var det men jag tyckte det var rätt kul ändå. Blev lite knuffande och stökande men vad gör man inte. Gissar att Jannez har fått ett litet uppsving sen dansbandskampen. Negativt men sant så hoppas jag att det lägger sig lite snart så det går att dansa i fortsättningen. Imorse vaknade jag rätt sent och vid tolv var det fika med släkten. Var en himlans massa småbarn (kusinbarn) och äntligen fick jag träffa lilla Jane som är född i Maj men som jag har lyckats missa ända tills nu. Var knappt så jag ville släppa ifrån mig henne. Så himla glad och charmig liten tjej, men var sak har väl sin tid antar jag =) Det var bara den nyast tillkomna, Nils, som saknades men jag hoppas han och hans familj kommer upp till norr så småningom. Sen lyckades jag låna en hund av Katrin i stallet och tog med honom på en promenad. Efter det blev det stallhäng med Katrin och Bella och damn vad jag sakar stalldelen i mitt liv. Även om det kan va tungt och trist vissa dar så ger det så himla mycket att få vara där och bara umgås med både hästar och människor. E bara ett par veckor kvar tills jag får tillbaka min lilla tussa nu så då har jag oxå anledning att hänga där. Tur jag bor på gården tills dess så jag kan hänga där trots att jag inte har nån anledning.
Ikväll hade jag hoppats på lite pulkaåkning men det verkar inte va nån som e så sugen. Fattar inte vart allas barnasinne är! E det bara jag som e barnslig???

Får se vad som händer...

JANNEZ

Publicerad 2008-12-27 16:45:52 i Allmänt,

blire ikväll! Sitter bara och väntar på att tiden ska gå... Är ju typ fyra månader sen jag var iväg på dans så det ska bli så kul. Ni som inte brukar gå lär tycka det är nördigt men jag tycker att det är roligare än att gå på krogen så jag ser verkligen fram emot det.

Var på elgiganten och insåg att min kärlek har vuxit sig ännu starkare. Måste och ska ha den där telefonen! Love.

                                                                  
Dags att göra ett ryck så jag hinner bli klar!

Over and out.

Annandag jul

Publicerad 2008-12-27 01:38:30 i Allmänt,

är det idag. Igår var det alltså juldagen vilket betyder årets slöaste dag och utgång. Jag vaknade efter tolv igår (galet!), klev upp, tryckte i mig lite mat och la mig och läste. Vid två tog sig jag, mamma och pappa till min faster och uppvaktade henne eftersom hon fyllde år dan innan julafton. Där var det fullt hus. Förutom faster och hennes man Janne var även deras dotter Annika (alltså min kusin) med sin man Micke och deras två barn Agnes och Oscar där. Har inte träffat  Annika med familj på evigheter och både Agnes och Oscar har växt nåt vansinnigt. Jäklarns va snabbt det går. Där blev det förstås ännu mer kakor och tårta. Mkt trevligt var det iaf. När vi kom hem var det så klart dags för middag igen, galet vad man äter undet den här tiden! Har insett att  jag inte har varit riktigt hungrig en enda gång sen jag kom hem, dvs på över en vecka...det kan knappast va hälsosamt. Strax efter 18 drog jag och Frida till Sofie på förförfest. Där blev det vin med Marie, Sofie, Johan, Per, Peter och Micke. Som vanligt var det mysigt och vid åtta drog vi vidare på förfest i stan. Var rätt mycket folk men inget vidare drag men det var kul ändå. Har ju inte sett folket jag var där med på länge och då blir det ju himlans mysigt ändå. Krogen var ok. Olearys är ju sällan jättekul men det var väl så kul som man får det där. Var sjukligt med folk och jäkligt många jag kände så det var ju kul förstås. Som vanligt tappade vi bort varanadra och inte förän på donken möttes vi upp nåra stycken. Jag bangade på efterfest men snikade billig taxi. Dumma idioter som betalade alldeles för mkt men jag var nöjd, var inte direkt så jag protesterade....

Idag sov jag till efter tolv IGEN! Sjukt! Sen har jag haft en extremt händelselös dag. Så händelselös att jag till och med gick ut i stallet och smörjde en sadel bara för att... (var dock nödvändigt eftersom jag inte hade smörjt Dartans sadel sen han försvann). Efter lite mer julmat lyckades vi iaf styra upp filmtittning. Jag, Ove och Marcus hyrde 10 000 BC och mulade chips och godis... Hmm, måste verkligen ta tag i träningen haha!  Det var ju trevligt iaf. Imorn blire dans och jag hörde en fågel viska att M kunde tänka sig att hänga på¨om vi dricker sprit innan. Hmmm...låt mig fundera lite....ok då, kan nog funka. Ska bli kul!!

    
Frajda and me                     Ortoooligt vackert!    

    
Märii and Frajda                 Sofie and Per

Hade inga grymma kort på resten av gänget...sorry..


Natti natt!

Bästa stunden av julen

Publicerad 2008-12-25 00:15:05 i Allmänt,

Nu är det mesta av julen avklarad. Har varit himla mysigt. Igår började jag dagen med en ridtur på min lilla stjärna, var så himla mysigt och kul! Jag verkar va förlåten av henne för min resa, efter ett par dagars sura miner. Sen blev det lite stress på stan som alltid innan jul och sen satte julbestyren igång på riktigt. Jag och syster kom hem vid 21.30 och då var det dags att dra igång alla vanliga traditioner som bara är ett måste för att det ska kunna bli jul. Lite försenat men men. Skinkan skulle fixas, granen skulle kläs, det skulle tjafsas om det skulle vara Carola eller Absolute Christmas, stjärna eller spira (det var dock redan avklarat) och sen skulle julklappar slås in. En liten skillnad var att vi hade ett av kusinbarnen, 7-årige Jon, på besök som självklart ville hjälpa till. Det blev en hektisk timme och julpyntet flög och pappa fick på allvar känna på hur det var att va småbarnsfar igen. Jon var riktigt duktig på att klä granen faktiskt, kulorna satt rätt symetriskt, men vid 22.30 var det sovdags för herren och allt återgick till det vanliga igen. Imorse tog vi lite sovmorgon och sen klev vi upp och fikade och öppnade ett par julklappar. Alltid så himla mysigt att samla familjen på det viset. Sen blev det lite fix under dagen och vid halv fem kom gästerna, Ove, Bette, Petter, Frida och Jimmy (dvs. morbror m. fru, kusin och kusin med sambo). Vi åt så vi höll på att spricka allihop, sen blev det paketöppning och fika. Som vanligt tog vår paketstund en bra stund då man MÅSTE öppna paket en och en. Tror alla vart riktigt nöjd med sina julklappar och mamma och pappa har förstås som vanligt skämt bort oss barn alldeles för mycket! Tack alla för allt fint! Nu har alla åkt hem och det är lugnet EFTER stomen. Det är så mysigt och kul när alla är här men jag älskar verkligen den här stunden när allt lugnar sig och man bara kan koppla av. Såå skönt.

Lite bilder:

Jag och Delay efter en svettig men härlig ridtur.
  
  
Jon och Josse klär granen


Halva familjen förbereder julmiddagen


Mumma!


Jag med mitt julklappsberg

Nu ska jag mysa i soffan...

Natti

Vinterland

Publicerad 2008-12-22 19:15:40 i Allmänt,

Tre dagar sen hemkomsten har gått och jag bara gottar mig åt vintern och alla mina underbara nära och kära. Det har varit fullt upp sen jag kom hem med att träffa folk. I lördas blev det utgång. Jag, Lisen och Tommy satt och drack vin och sen kom även Marcus och Ove och gjorde oss sällskap. Marcus var en torris och gick hem tidigt medans vi andra var tappra och gick på G3... Kom in halv två...mkt bra jobbat! Igår blev det en lång sovmorgon, kebab med Josse och Kalle och sen ett litet gästspel på Subway. Hoppade in och jobbade mellan 16 och 00.30 för jag tänkte att det kan va skönt med ett litet tillskott i plånboken..hoppas bara herr chef har tänkt att utdela nån lön med tanke på att jag inte tror att han har kvar mitt kontonummer. Bör nog höra av mig och fråga hur han har tänkt. Idag blev det en sväng till Granngården med fikabröd. Var skitkul att träffa jobbarkompisarna! Gillar dom verkligen. Sen blev det fika på stan med Marcus, Lars och Nisse, väldigt trevligt att träffa grabbarna. Blev även kär idag. I en telefon som jag vill ha. Den är onödigt dyr men den är allt jag behöver och vill ha....fast den var faktiskt inte så snygg. Behöver en ny telefon och nån slags musikspelare och på den här ar det 8GB minne och en bra kamera... Ska fundera lite. "Utsidan e ju inte allt". Nu ska jag ta och hämta mina syskon i stan och sen ska jag nog ta och göra nåt väldigt slött... Imorn blir det ridning. Så jakla kuuuul!!!

Har inte blivit van svenskt tangentbord än så det kan smyga sig in lite o'n och a'n här och där, där det egentligen ska va å, ä eller ö. Sorry

Hej hopp!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela