kristingabrielsson

Ledig dag och vad gör jag....

Publicerad 2008-05-26 12:21:09 i Allmänt,

Andra lediga dagen på rad idag, yipiiie, och en till blir det.. Har tredagarsledighet, visserligen för att det kommer en åttadagarsvecka sen men men, och det är så förbannat skönt! Älskar mitt jobb men ibland är det så skönt att få låta leendemusklerna få slappna av och få va hur otrevlig man vill.
Hade ju för ett bra tag sen planer på att dra ner till sthlm dom här tre dagarna men situationen blev annan och vad händer ist?? Jo jag ska fixa beteshagar till mina kära hästar....så fruktansvärt tråååkigt! Den som inte tror mig är varmt välkommen hit på en provrunda med spett, stolp och verktyg. Jaja, det måste ju göras.

I fredags var det afterwork..sååå himla roligt var det! Bortsett från plåstret som H lurade på mig som en hämnd för en jobbig kund jag hade lurat på honom under dagen förstås. Var och käkade på Twain och sen bar det av till ett ganska tomt, men gratis Larrys =) var faktiskt riktigt kul där ändå. Lördag blev det dans med O, var oxå riktigt roligt...inte så folkigt där heller men alldeles lagom när man vll kunna dansa. Igår blev det låång sovmorgon och lite mammafirande plus en vända ut till K i Dille och en sväng på syrrans rep....på kvällen vet jag inte vad jag gjorde...ett infall jag fick och fullföljde men ja....jag vet inte ;) Ska väl ta och bege mig ut i snåren nu så att jag kanske hinner umgås med nån ikväll..
Höres.

Men du.

Publicerad 2008-05-20 20:54:21 i Allmänt,

Ibland händer i-n-g-e-n-t-i-n-g fast ändå mycket. Det här har varit precis en sån vecka. Har inte gjort något speciellt alls men ändå har jag lyckats träffat och hört av folk som jag inte hört eller sett på länge. Man liksom bara stöter ihop. Häromdagen kom en person in på jobbet som jag knappt har hört av alls på typ ett år...en annan messade och i lördas träffade jag ett gammalt ex på dans. Idag var ändå det roligaste. Jag åkte och hälsade på ett par som hade svarat på min annons om fodervärd till hundarna och när jag kommer dit så är det en tjej jag har vart bekant med, genom mitt ex, för flera år sen..samma ex som jag träffade på dansen för övrigt... Jajaja jag vet att Östersund e litet men hallå! Paret är iaf supergoa och bor heeelt perfekt och verkar gilla hundarna. Hoppas hoppa hoppas!!!

Känner mig lite oroad över en kär vän...en som inte mår bra och som är vääldigt svår att få kontakt med...då och då på msn men nu tror jag det e helt kört ett tag. Lite frustrerande när man vill bry sig om men inte kan.

Haha! jag och O var på dans i helgen. Premiär på näset. Fasen vilka dansnördar vi har blivit men kul e det! Må lära mig det här med buggandet och snoan bara hihi. Iaf så efter en mkt rolig, svettig och bendödande kväll så fick vi den brighta idén att åka på sightseeing i Lit...blev dock inte bara lit utan även byarna runtomkring...anledning? hmm ja att han har lovat att visa sina hemtrakter och finns det bättre tidpunkt än klockan två en lördag natt??? Kom hem strax efter fyra men fint var det och rätt kul faktiskt... Man kanske inte har så mycket till när jag tänker efter haha.

Frida my darling, snart e du hemma. Hoppas du har slipat benmusklerna för i sommar blire tandem...yeeah. Inte många dar kvar nu. Hoppas allt ordnar sig innan du åker så vi kan njuta av vår fattiga soammar tillsammans. Vi klarar oss nog utan rikemanssnobbarna :P

  Här var vi fulla och glada =) Jag vet gumman du kommer döda mig men du e ju så söt!!! Ska ha lika kul i sommar =D

Nu ska jag ut... Heej!

Ujujuj

Publicerad 2008-05-05 17:11:09 i Allmänt,

Men nu var det längesen! Skäms på mig. Har ju flyttat ut i glesbygden och sitter utan internet i min lilla lya. Vet inte riktigt var jag ska börja...kanske där jag slutatde... Var en helt galen helg i Vemdalen...minst sagt en dimma. Kommer knappt ihåg hälften av vad jag gjorde. Vi hade en lägenhet med solig balkong typ hundra meter från hotellet, alldeles lagom långt när man var i det skicket vårt glada gäng var i. Jag säger bara afterski under vårforum...var längesen jag hade så kul =) Sen att man fick forsätta festen långt in på natten var väl mest ett plus. Med grymt roliga grannar och två hippies och fyra stollar i lägenheten kan det knappast bli tråkigt. Söndan var tung...riktigt jävla tung...efter tre heldagars festande sa kroppen ifrån och inte förän i torsdags var jag helt kry...märks att man börjar bli gammal haha. Hur fasen ska stråket gå??? Måste nog ta och lägga upp lite bilder från förra helgen...ungefär ganska precis 316 stycken blev det och tur var väl det så man minns vad man glömt.
I övrigt vet jag inte om jag har gjort så mkt. Flyttat och donat. Hjärnan känns fortfarande som en karusell som har hakat upp sig men det lär kunna va så en stund om jag känner mig själv rätt. Blev lite mycket för skallen dom sista veckorna...livet vändes lite upp och ner och jag har nog inte kommit underfund med var jag har landat. Vår och sol är det och nu vill jag att värmen ska komma, känns som det skulle vara välbehövligt. Iaf tycker min mamma det som tänker dra med mig till solariet ikväll. Kommer väl bränna sönder mig. Jaja nu ska jag nog ta med mig grabbarna  ut och gå...trist bara att alla bor så långt bort.
Hej och hå!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela