kristingabrielsson

Blir inte mkt skrivet har inte

Publicerad 2008-09-23 15:16:42 i Allmänt,

Ni far folja med pa resedagboken ist.. blir for dyrt om man ska hinna skriva pa bada och det blir anda bara skrivet samma sak haha. Synd bara att det knapp gar att ladda upp bilder pa den dar skitsidan. Jaja sant ar livet.
Tjo!

Resan har tagit fart

Publicerad 2008-09-15 04:13:10 i Allmänt,

Sitter på Arlanda och skriver nu.. Tog tåget som gick från Ö-sund 17.22. Huvva, vilken jobbig dag det har varit. Först lämnade jag hundarna i Fjäl och sen tog jag avsked av Darty..för alltid. Han försvinner på tisdag och det känns riktigt illa att jag inte får va hemma med honom sista dagarna. Men vi ses ju igen och både Scadde och Emil väntar ju på honom på andra sidan. Hoppas allt går bra och fort. Sist var det kompisar och familjen det var dags att säga hejdå till. Jobbigt var det men dom får jag ju iaf träffa igen. Mamma grät och jag grät... Kom fram här på Arlanda 22.05, tjugofem minuter försent. Tänkte att jag haffar en bänk så fort jag kan och försöker sova. Vid tolv ungefär lyckades jag slumra i typ 5 minuter innan nåt som lät som ett brandlarm satte igång. Första gången flög alla upp och var totalt förviarrade men restern av dom typ sju gångerna det satte igång så låg alla kvar...trist om det verkligen hade brunnit haha. Nu har jag iaf fått ett par timmars sömn men är totalt genomfrusen och internet är fucked up, så snart ska jag leta mig till min gate, där ett plan som tar mig till mitt första stopp i London väntar. Spännande.

 Har öppnat en resedagbok oxå på Resedagboken.se Heter Kristin_g85 där så där får ni gå in och mycket kommentarer vill jag ha =)

 Ha det så gott så länge så höres vi!

Näst sista dagen.

Publicerad 2008-09-10 13:33:08 i Allmänt,

Sitter på jobbet..näst sista dagen nu. Lugnt som tusan e det och tiden segar men det får väl gå för den här gången då... Hundarna är på inskolning hos hundvakterna och jag kan för en gångs skull ta det helt lugnt på lunchen... Får njuta av min lugna dag på jobbet för dagarna tills jag åker kommer bli jäktiga...e bara ledig fre, lör och sen åker jag på sön eftermiddag... Mycket som ska hinnas med.

 Bara 29 minuter kvar till lunch nu =)

Helt meningslöst inlägg blev det här men jag fick ju iaf fördriva ett par minuter.

Hej!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela