kristingabrielsson

Börjar ladda nu...

Publicerad 2009-04-21 17:48:43 i Allmänt,

Bara imorn kvar nu sen är det torsdag, och vad händer på torsdag?? Jo, först är det tenta men det kan vi helst glömma, framförallt är det festadags med grabbarna i Vemdalen!!! Ska bli så himla kul! Som det ser nu så är det jag, Nisse, Ove, Marcus, Lajo och Norsken som åker upp på torsdag. På fredag kommer även Nisses Emma dit vilket jag tycker ska bli himla skoj eftersom jag bara har träffat henne en snabbis och pratat telefon två gånger. Hoppas på finväder och roligt folk. Synd att du inte ska med Lisen, kommer sakna dig däruppe!! En plats ledig har vi...nån som är sugen?? Min guldbror ska ha min lägenhet under helgen och därmed oxå ta hand om hundarna, han är snäll han! Han fyller 20 på söndag, vem vet det kanske kommer nån överraskning grabben..

 Min vecka har varit bra so far... Alldeles för lite plugg har det varit men jag känner att jag har fått mer grepp under dagen. Räknar dock inte med att klara tentan för jag har tappat motivationen för tillfället. Orkar liksom inte, ALLT är så himla mkt roligare än att plugga. Jag tycker det är kul att gå i skolan, allt är intressant så missförstå mig inte. Grejjen är att jag är en för rastlös människa för att sitta över böcker hela dagarna, jag vill va uuuute! Visste ju innan att jag inte är nån pluggis men jag får försöka, vill ju verkligen, verkligen det här.
 Tänkte lägga upp nåra bilder från de sista dagarna men jag kom på att jag ju för tillfället har min gamla mobil och ingen kabel till den här så det får bli en annan dag.

Så tillbaka till bakterier och virus!

Socker

Publicerad 2009-04-17 22:25:13 i Allmänt,

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...

Och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas
Och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen
Sin tid i San Tropez
Om att ge sig själv en chans
Om sin nya Z3
I en värld av idioter
Står han först i kön
Han berättar framför kameran
Om hur han bytte kön
Eller något helt annat
Som också är privat
Om alla dom han älskat
Och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör... 

  // Jocke Berg


Yran -08

Kung!

Blää!

Publicerad 2009-04-17 15:15:16 i Allmänt,

Usch och fy för magsjuka hundar!!  Vaknade imorse av att Ture hade lagt en pizza plus att han hade sprutlackerat min hall (inklusive ena väggen, en ljus vägg) med blodblandat bajs (sorry alla finkänsliga). Så där stod jag halvnaken klockan halv sju på morgonen i en stinkande lägenhet och försökte hålla mig från att kräkas medans jag torkade upp snusket. Inte nice. Hallmattan åkte direkt i soporna så nu e det lite kalt i hallen. Jag som hade varit så duktig och städat igår. Nu har även Neo börjat bli dålig så jag undrar hur detta ska gå eftersom jag jobbar i helgen och det är inte så lyckat att lämna dom ensamma i det här tillståndet... Får kanske kolla hur hundgården mår efter vintern och hoppas på att det blir varmt i helgen så dom kan vara där. Nej jag må väl ta tag i pluggandet en stund till nu innan jag må åka till stallet igen. Vill hoppa idag. Nån som vill vara min slav och bygga lite hinder???

Idag är jag effektiv!

Publicerad 2009-04-16 12:37:16 i Allmänt,

Klev upp före sju imorse, la i första tvätten och sen gick en sväng med hundarna ( Turestackaren har varit magsjuk sen igår kväll =( Börjar repa sig nu). Efter promenaden satte jag igång med att fejja i lägenheten, stod verkligen inte ut med snusket längre. Dammsög, dammtorkade, skurade, ja jag till och med tvättade mitt eget täcke och kuddar plus hundarnas sovgrejjer. Vid nio var städningen klar (tur man har litet) men tvätten fick jag allt fortsätta med. Mitt upp i allt kom jag på att jag hade bokat ett par böcker på skolan så det var bara att springa dit och hämta dom. Nu ska jag sätta igång och plugga men sitter och funderar på om A tar min lunch i stallet eller om jag måste åka och fixa det först... Ska väl ta och slå henne en pling...

Oh yes!

Publicerad 2009-04-15 10:41:25 i Allmänt,

Jag klarade anatomitentan och det känns så förbannat bra. Fick kanske inte toppbetyg men det räckte till och lite mer oxå så det är mer än bra. Räknade ju med ett stort fett UNDERKÄNT så allt är ju bättre än det. Nu ska jag sätta mig och plugga vidare en stund för att sen gå på banken och prata pension...upplyftande va?? Jaja, man får väl se det positiva i ett sånt samtal..förhoppningsvis kommer jag ha råd att leva om jag chansar rätt och placerar pengarna bra... Stor chans haha!

Flyt!

Publicerad 2009-04-12 20:29:16 i Allmänt,

Idag har jag flyt! Iaf på den senare delen av dan. På promenaden mötte jag Ove och Lars så jag fick fick sällskap hela vägen. Och jag som va så sällskapssjuk =) Åkte och tog in hästarna och sen ringde Susanne och frågade om jag skulle med ut...  Så skål då!!

Ett, två, tre, fyra, jag e en partymyra...eller så inte den här helgen...

Publicerad 2009-04-12 17:41:01 i Allmänt,

Det blev en rätt lyckad påskhelg ändå. Eller det beror ju på hur man ser på saken. Böckerna mina fick en slö helg, fakstiskt jag med men det e väl lyckat...eller? I fredas blev det stallhäng mest hela dan, gjorde sånna saker som är fruktansvärt tråkiga egnetligen men som av nån underlig anledning blir kul när det är fint väder och man egentligen borde plugga. På kvällen skulle jag jobba (började 23) så tanken var att vara hemma och ta det lungt fram tills dess men då hörde Max av sig ch tyckte jag skulle komma till Mats på fest. Drack bara ett par öl eftersm jag skulle jobba men det var väldans trevligt ändå. Lördag morgon blev det sovmorgon tills jag vaknade av en stor blöt puss över munnen. Nej det var ingen heting som låg i min säng men det var Neo som tyckte jag hade sovit aldeles för länge och det är ju inte fy skam det heller. Upp till Berge igen. Där uppe satt jag jag, mamma och bror och solade i ett par timmar, damn skönt var det! Jag blev ett red face men det e smällar man får ta. Red min underbara häst och det var grymt kul, käkade påskmiddag hos mamma och pappa med hela familjen och sen åkte jag hem. Eftersom det var så grymt väder tog jag en tvåtimmars promenad och efter den var jag totalt urkramad. Fick besök av en gammal vän som jag inte har träffat sen i mitten på sommaren och vi satt och surrade och slökollade på tv hela kvällen och vid tolv var jag tvungen att gå på jobbet. Eller jag fick skjuts ner (slöass). På jobbet var kunderna ungefär som vanligt...fulla, tröga och fullständigt idiotiska. En kul grej hände dock. Träffade en gammal kompis (eller egentlgen en gammal fling sen flera år tillbaka) och han har jag nog inte sett på ett och ett halvt år. Han var med en annan bekant till mig (vilken jag dock träffar mest varje gång jag är ut) och eftersom alla vi som jobbade var så jävla less så orkade vi inte stänga på en gång utan vi lallade på ett tag ist. så hade jag tid att surra med dom en stund. Två ansikten man inte har sett på evigheter på samma kväll. Riktigt roligt!! Idag har jag varit helt slut eftersom jag sov så lite inatt (hade morogonfodring imorse och slutade 4 inatt) så gjorde jag bara det jag var tvungen i stallet och sen slocknade jag hos mamma och pappa. Åkte hem, pluggade det lilla och sen slocknade jag ett tag (två timmar) till. Ska ta mig en promenix med hundarna nu. Sweet!

Bye bye!

Skärtorsdagkväll..

Publicerad 2009-04-09 19:42:24 i Allmänt,

..och jag har inget att göra. Eller helt fel egentligen, lägenheten skulle haft sig en omgång, hundarna skulle haft sig en långpromenad, soffan skulle behöva jobba lite och skolböckerna skulle behöva dammas av. Jag känner inte för något av det där utan här rycker det i dansnerven och suger i alkoholtarmen... Skulle vilja dra en krogrunda (alkisvarning jag vet) eller dra på dansskorna och dra på dans. Dans är nog för dyrt så krogen skulle passa bättre (20 spänn) men jag har ju morgonfodring imorn och måste köra bil, dessutom har jag sagt att jag ska va nykter till Forum... Stackars lilla mig!

Mätt, mättare, tjockis...

Publicerad 2009-04-06 22:34:12 i Allmänt,

...yepp that's me!! Efter en otroligt jobbig dag i skolan med ett antal smygslummers så tyckte jag att jag var värd att haka på syrrans förslag om lyxmiddag. Jag, Josse och Kalle gjorde bakad potatis med hemmagjord skagenröra, vitlökssmör, sallad och dressing. Till efterrätt blev det kaloribomb till kladdkaka med glass och som grädde på moset en massa cola. Fy faan va gott det va! Neo och Ture har som vanligt varit bortskämda och smakat på allt utom chokladen förstås. Lyckliga vovvar. Nu tror jag att jag måste ladda för en ordentlig morgonpromenad imorgon, har slarvat med det den sista veckan.

Thank you my dears för en mysig kväll!

Tack och hej übergrej!

Vad hände??

Publicerad 2009-04-05 12:42:49 i Allmänt,

Igår hade jag en bra dag... Tror jag iaf. Började med att åka till stallet och tog ut hästarna, umgicks lite med familjen och sen tog jag en promenad hem. Senare blev det fika och en sväng på stan med Ove och Lars, mkt trevligt för mig som har varit väldigt osocial på sista tiden. På eftermiddan blev det riktigt guldväder och jag och vovvarna tog en tvåtimmars promenad så hundarna fick sig rejält med motion igår. Gick bara runt och njöt av vädret och av att se hur snön bara rinner bort. Så himla mysigt! Fick verkligen tillbaka mitt ut-och-gå-sug som har varit borta ett tag. När jag kom hem visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för jag var sugen på lite vin och skitsnack men ingen av mina kära vänner kunde eller ville.. Skulle till syster på fest men dom skulle på Heaven and Hell men jag var inge vidare sugen på det så så jag slängde ut en fråga på Facebook och då damp det in ett par alternativ. Det slutade med att jag hamnade hemma hos Helena i klassen med en gäng andra klasskompisar och Helenas killes kompisar. Där blev det livat och jäklar va kul jag hade. Senare..ingen aning om vad klockan var, så drog vi oss ner på stan och ställde oss i kö till G3. Väl framme i dörren så släpper vakten in alla utom mig, jag får stå och vänta ett bra tag trots att vi sa att vi var där tillsammans och sen säger han att jag är för full för att komma in... WHAT???? Jag får gå och ställa mig sist men kommer inte in andra gången heller.. Då kom Max och Mia ut och frågade vakten vad det var frågan om och sa att jag var ju för fan nyktrast av dom alla men icke en chans! Vet inte vad jag har gjort den vakten men han ska alltid jävlas! Fast att alla frågade honom om han kunde säga på vilket vis han ansåg att jag var för full när jag stog helt normalt, pratade normal och betedde mig normalt så fick vi inget svar... Tillslut gick alla och hämtade sina jackor och så drog vi på huset ist! Jäkligt snälla klasskompisar! Sen röjde vi hela natten och jäklar vad kul det var. Tack alla för en grymt rolig kväll!!!

Finally!

Publicerad 2009-04-02 20:24:11 i Allmänt,

Snart är den här mördarveckan slut och jag tror att jag ska va ledig i helgen, fan va grett! Igår var jag och gjorde ett klipp på Ixo (två par skor, 130 spänn..inte illa) och ett inköp av cykel är i planerna...börjar bli vår känns det som =) Nästa vecka har vi föreläsning bara mån, tis ons och sen e vi lediga tills den 20e. Eller lediga är vi ju förstås inte, blir ju tentaplugg men man MÅSTE ju iaf inte släpa sig till skolan. Måste bara försöka ha nån sorts självdisciplin så jag får nåt gjort.
 
Pratade med chefen på Granngården idag och det låter som att det börjar närma sig med jobb där. Längtar tills jag slipper Subben, orkar verkligen inte stå där och va trevlig mot idioter mitt i natten. Trivs så sjukt mkt bättre på GG. Ringde även Emma och surrade lite. Så go! Man är ju så jäkla dålig på att höra av sig till folk när man är så här slut men man får så mycket ut av att göra det.

Snart är det Lyxfällan och jag gilar ju det =)

Hejhej!

Mkt

Publicerad 2009-04-02 17:11:11 i Allmänt,

intressant att folk kan ha åsikter om saker dom inte vet något om, att folk kan må så dåligt att dom måste tracka ner på andra och att folk har så otroligt bra fantasi! Inspirerande!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela