kristingabrielsson

Nu

Publicerad 2009-07-30 20:56:51 i Allmänt,

har nya jobbet dragit igång. Verkar va ett härligt gäng jag har hamnat i. Började veckan med information om lite allt möjligt, tisdan och onsdan byggde vi hyllor och packade upp varor. Sjukt jobbigt ar det. Idag har vi haft utbildning i Store Office. Mycket att ta in men i jättesvårt iaf. Igår var det middag med jobbet. Vi gick på Simon & Viktor och åt och drack gott. Jag drog vidare till Nils på förfest och sen gick vi vidare ner på stråket. Va runt i en massa olika tält och kul var det. Kom hem vid två kanske och klev upp vid sex, halv sju. Sjuuuukt trött så ikväll blire sängen väldigt tidigt.

God natt på ett tag.

---------------------------------------

Publicerad 2009-07-27 18:33:18 i Allmänt,



Funderar på om min dam ska få bo nån annanstans i vinter. Vill, vill, vill verkligen inte det men är rädd att jag måste ordna det på det viset. Vill inte känna att jag inte kan ta hand om henne på ett bra sätt, då är det bättre hon får vara hos nån som har råd. Ska fundera nån dag till. Livet blir så fattigt utan häst bara.

Livet är en fest!

Publicerad 2009-07-26 19:49:44 i Allmänt,

Iaf de här dagarna. Gjorde min sista dag på Granngården i fredas. Känns både och...lite overkligt faktiskt. Iaf så drog jag iväg efter jobbet och hämtade hundar, handlade vin, skyndade hem och gjorde mig iorning. Förfesten var given. Nils lägenhet är den stående stråketföfesten. Jävligt kul förfest blev det men kanske liiite för mycket alkohol för damen. Jag har fasen ingen off-knapp vad gäller det där. Finns det ska det drickas upp. Lite skrämmande faktiskt. Får se till att skärpa mig. Jaja, så farligt var det inte men lite onödigt slirig blev jag. Sen drog vi ner på stråket och körde hårt där nere. Igår var et dags igen. Först var jag i stallet och började på med hagen men orkade inte med allt. Ryggen är fortfarande inte helt bra efter avramlingen så jag fick ge mig efter ett tag. If så blev det epromenad hem med vovvarna och sen samma visa igen. Fixa, dona och grejja, köpa mat och dra till Nils för att dricka mera vin. Blev oxå en galet rolig förfest. På vägen ner till stråket lyckas vi tappa bort varandra så det var bara jag, Lisen, Tommy och Ove som lyckade ta oss till samma tält. Så träffade vi Marie och Anna där. Kul kul! Ikväll blire fasen lugnt. Pallar inte ikväll igen plus att jag börjar nya jobbet imåra. Blir filmkväll istället. Idag har jag impulsköpt en ny cykel, halva priset var det så jag slog till. 1400 spänn, må ju räknas som överkomligt. Dagen har även bestått av bakiskäk med Lisen och en ridtur med vovvarna. Nu ska jag ta och duscha tror jag...



Ove, jag och Marcus är alltid i fin form =) Fredag kväll.



Emma, Ida och jag



Förfest lördag kväll: Camilla och Emma visar hur man svankar...



Lajo och Nisse ville inte va sämre. Lägg märke till hur dom poserar med händerna haha



Lisen vill uppenbarligen inte synas tillsammans med mig



Tommy, Ove och Lisen myser i soffan



Jag försöker snygga till mig lite



Marie är en jävel på att dricka öl, Anna verkar ha hittat nåt spännande i bakgrunden och jag fick inte va med på det här kortet heller



Moi



Lisen verkar nöjd



Idag: Grabbarna myser i korgen...gogubbarna mina.




Min nya cykel. Så fin. Färgen blev skum på bilden men jag lovar att den är fin =)

Tjingeling!

En dag som idag

Publicerad 2009-07-22 23:21:07 i Allmänt,

Jobbet går så ooootroligt segt just nu... Blir långa dagar fast att det egentligen är få timmar. Imorn är näst sista dan, känns skumt.

På fredag drar stråket igång, vilet betyder många, många dar av festande. Gruvar mig faktiskt litegrann. För det första ska man orka börja om varje dag, sen kommer det gå mycket pengar plus att alkohol=väldigt mycket kalorier och jag är verkligen inte i toppform just nu. Mår riktigt dåligt över min form faktiskt. Men trots dessa nackdelar brukar fördelarna överväga. Fördelar=Mycket folk, roliga fester, galna kvällar, nya bekantskaper. Tycker lite synd om alla som inte befinner sig i Östersund denna vecka. I helgen är det ju dessutom Fävikenoch jag är grymt sugen på att åka dit oxå men jag får se.

Måste bara brätta att mina hundar har gjort grymma framsteg. Jag har fått inspiration och kör stenhårt på promenaderna. Tror dock att det är jag som har gjort mest framsteg men det märks ju på hundarna  så dom får ta åt sig äran. Gullegubbar!!

Imorn kommer min moster och hennes man Mats upp från skåne! På kvällen ska vi äta hämtmat från Easterns buffé. Blir min familj, Gittan och Mats och förhoppningsvis kusinerna och Jimmy. Kul, kul, kul!! Älskar att träffa släkten.

Nu ska jag ta och sova.
God natt!

Vad har hänt?

Publicerad 2009-07-21 21:55:40 i Allmänt,

Hmmm...jag vet inte. Inte så mycket egentligen tror jag. Förra veckan blev väldigt lugn efter mitt fall från hästen rakt ner i asfalten. Efter ett läkarbesök konstaterades att det inte var nån fara utan bara nån spricka i revbenen. Det gjorde dock inte att det gjorde mindre ont så jag var hemma från jobbet måndag, tisdag och hade ledig dag på onsdan. Hade galet ont i ryggen och bröstkorgen så jag tyckte det var en bra idé att vila ett par dar, på läkarens ordination. Tyvärr gick det ju inte att utnyttja dessa dar till nåt bra. Helgen var bra, fredag kväll: Do not remember...tror att jag bara var hemma och tog det lugnt. Lördag morgon blev det frukost på i solen på Törners uteservering med Mats, sen en sväng till Berge med hundarna, sen fika hos syster, sen stallgöra. På kvällen blev det middag med vin och sällskapsspel med Frida, Alex och Erika. Mycket kul var det!! Söndan bestod av en tur till Hammerdal för att kolla på soffa, vilken såg ut som crap så nåt köp blev det inte. Sen tog jag premiärturen efter avramlingen och det gick faktiskt rätt bra förutom att hästen som brukar va totalt oberörd av allt nu var rädd för allt. Skumt. Veckan består bara av jobb, jobb, jobb... Sista veckan på GG nu. Blandade känslor inför det. Det ska bli kul att se nåt nytt och eftersom arbetskamraterna har varit så jäkla griniga på slutet så känns det ännu bättre att se nåt nytt och jobba i ett (förhoppningsvis) positivt arbetslag. Trots grinigheten kommer jag ju sakna alla arbetskamrater men som jag sa till chefen så är jag ju en trogen kund och kommer dyka förbi titt som tätt.

Tanken var ju att jag skulle ha flyttat i helgen men det gick ju åt helvete. Målarna svarar ju aldrig när man ringer och ringer inte upp efter mina mobilsvar så inte förän imorse fick jag tag på en på firman som kunde tala om att chefen hade gått på semester så nu var den här killen tvungen att kolla upp hur de skulle göra. Hallåå!! Dom lovade att göra klart så fort golvläggaren hade gjort klart.  Kanske kan tala om att han går på semester och inte tänker göra nåt på en stund. Må ringa och pusha på imorn bitti.

Idag har mamma och pappa varit på Ikea och inhandlar ny tv-bänk och soffbord till mig (dock jag som betalar). Känns rikigt kul.


Så ser dom ut. Tror det kan bli rätt fint eftersom jag har väldigt ljusa väggar. Eller ska få kanske det heter. Vill kunna flytta in nu så jag får komma i ordning, få ett riktigt kök och en uteplats att glassa på. Ska bli sååå skönt!!!

Nu må jag soooova!!!!!

Hej!!

Finally

Publicerad 2009-07-10 21:59:31 i Allmänt,

Trodde inte det skulle hända men helgen kom. Imorn ska jag sätta fart med min uteplats och sen inta alkoholhaltiga drycker i goda vänners lag. Ska bli grymt skönt och kul.

Pratade just med en vän...eller skrev. Insåg att det kanske inte alltid är lätt att förstå allt jag skriver här men det får ni stå ut med. Ibland är det iaf skönt att få saker nedskrivet, iaf jag förstår ju vad jag menar. De flesta av mina närmsta vänner förstår oxå, det har de bevisat genom att ha klurat ut saker som jag inte alls har skrivit egentligen men kanske menat. Grett med goda vänner.

Sovdags eller öldags?? Beslutsångest...

I rätt riktning!

Publicerad 2009-07-09 23:31:32 i Allmänt,

 Det rullar på nu och av nån anledning så bloggar man mindre då. Jobbar och sliter och varvar med lite mysstunder, häststunder och hundstunder. Gillar livet just nu. Imorn är sista dan innan helg och jag börjar inse att inte den här helgen heller kommer bli lugn. Börjar planeras för fest men exakt när, var, hur r inte riktigt bestämt än. Lär bli lite rött med flickorna på lördag och Lisen tyckte att jag kunde komma till henne och T och ta nån öl imorn. Får väl se vad som händer.

 Hördes med en gammal kär vän idag. Jäkligt kul var det, blev förvånad över att det kom ett svar. Kul att få höra hur livet ter sig för de man har hållit av. Jag har kommit fram till att man är så inåt helvetes dålig på att berätta för dom man tycker om hur mycket dom betyder en, oavett om det är familj, vänner eller en kärlek. Det finns vissa runtomkring som man inte skulle vilja leva utan men som man aldrig berättar det för. Varför ska det va så??

 Var ute och rec en sväng ikväll och jag kan bara återigen kostatera att Delay is the shit. Alltså THE SHIT. Hon är bäst. Punkt!

Ska försöka ta lite bilder i helgen som jag kan lägga upp så dne blir lite mer liv på den här sidan..

Natti!

Tror jag gåt ut

Publicerad 2009-07-01 20:41:56 i Allmänt,

Fint väder, jag är inte trött på långa vägar, börjar tio imorn och det är grillning hos Nils ikväll....jag tror jag drar till Nils nu.

Hej och hå!! 

Panik

Publicerad 2009-07-01 00:34:41 i Allmänt,

panik, panik, panik! Börjar känna mig själv allt för väl och nu börjar jag bli less på det här. Vet ju inte hur jag ska vrida och vända på skallen för att det ska bli bra. Kanske bättre att kasta in handduken och erkänna sina misstag. För det kan man väl kalla det?!

Kastar iaf in den för ikväll och går och sover. Kanske är på bättre humör och tänker på ett smartare sätt imorn...man kan ju alltid hoppas.

Adjö!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela