kristingabrielsson

Myror i brallorna

Publicerad 2009-06-29 22:13:28 i Allmänt,

Idag har varit en sjuk dag på jobbet. Rean drog igång och långt ifrån allt är klart, kändes som 79 grader varmt inne och hela butiken var ett kaos. När jag kom hem blev det ridning och nu har jag precis kommit från stallet men jag tror att jag måste gå ut en sväng till. Grabbarna må få röra sig.

Ska försöka göra en bättre uppdatering imorn. Leeeedig!!

Stan är underbart vacker ikväll

Publicerad 2009-06-21 23:14:46 i Allmänt,

Har varit ute på en kvällspromenad. Den blev längre än tänkt. Kvartersrundan blev drygt en timme lång. Tog mig upp i skogen till alla mygg. Jäklar vilken härlig kväll. Fina, varma sommarkvällar, finns det nå bättre?? Skulle vilja dra ut och tälta vid nåt vatten nästa helg om det är väder.. Nån som e sugen?



Ge mig ett torp i skogen och milvis med skogsbilväg. Då skulle jag må bra. Har gått och dragit in lukten av skog och sommar ikväll...lovely!

Sovdags!

Uppdatering

Publicerad 2009-06-21 18:55:05 i Allmänt,

Midsommaraftonen blev lyckad. Jag, Marie och Anna åkte ut till Petter i Härke och där var festen i full gång. Blev en rätt blöt tillställning och för min (och andras) del spårade det nog ur mot slutet. Kul hade vi af. Igår var jag i Berge hela dan, precis som jag alltid är när jag är ledig. Fixar inte att sitta i stan och bara ruttna bort när jag är ledig. Tog en ridtur på Delay och tog med hundarna och sen umgicks jag mest med familjen. Kvällen spenderades hemma i soffan med choklad och B&J och en film. Tanken var väl att Ove skulle komma förbi men jag hann slockna innan och han var som vanligt jordens segaste att ta sig hit. Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon och sen drog jag till mamma och pappa. Där gick jag med hundarna, surrade med Erika och röjde lite gräs. Blev en utflykt till Acksjön för att kolla på orkideer oxå men det var på gränsen till för tidigt...var inte så mycket som hade börjat blomma än. Är ett imponerande ställe det där. Ikväll blir det ännu en kväll i soffan eftersom alla verkar upptagna med annat. Imorn kommer Frida hem igen och det tycker jag ska bli skönt. Längtar lite tills en annan oxå kommer hem men dit e det länge ;)

Nu ska jag dra igång min Winnerbäck-DVD som jag fick häromdan. Mkt trevligt =)

Hejhej!

Midsommar..

Publicerad 2009-06-19 16:44:23 i Allmänt,

Är nyss hemkommen från en dag på Jamtli med famijen...eller en del av den iaf. Mamma, pappa, John och grabbarna grus. Himlans mysigt var det. Nu sitter jag och väntar på att mina kära vänner ska bestämma sig för vad dom vill göra ikväll. Jag vill till Härke på min kusins fest men vill inte dit själv och jag har jordens veligaste kompisar som aldrig kan bestämma sig. Kanske lika bra att hoppa i duschen och göra sig klar så man bara kan dra när dom har bestämt sig.

Tack och hej!

Känner mig utmobbad

Publicerad 2009-06-17 19:49:32 i Allmänt,

Idag är det ingen som vill göra någonting med mig. Fan va trist! Alla har annat för sig och jag är sällskap- och surrsjuk. Bestämde mig för att provstarta min kära bil som även den har mobbat mig i nånra dar och vägrat starta men idag var den min vän. Den gick igång med ett vrål, eller var det ett host och jag bestämde mig för att ta en vända upp till Berge för att kolla till min häst som jag inte har pussat på på hela två dar. Även familjen fick lite påhälsning och nu sitter jag hos dom och fördriver tid. Tror jag ska ta en promend hem snart. Dagarna hittils har varit bra. Dock har jag insett än mer än vad jag redan hade insett att Östersund är väldigt litet eller så har jag spioner till vänner haha! Midsommar verkar bli en flopp. Alla, eller nästan alla ska bort och ingen i stan verkar så sugen på att hitta på nåt. Jaja, tur jag har Ture och Neo iaf. Ut i finvädret med mig.

Hej!

Tillsägelse...då får det väl bli skärpning då!

Publicerad 2009-06-15 23:24:06 i Allmänt,

Kalel eller Kalle Kula som han själv kallar sig sa till på skarpen så nu får jag väl skärpa mig och ta mig ur bloggtorkan... Kan stämma, har kanske varit lite lat.

Sista två veckorna har varit galet intensiva med extremt mycket jobb annat pyssel. Nu lugnar det ner sig lite och blir bara vädret bättre så ska nog allt bli bra.

Mitt liv rullar på, åt rött håll för en gångs skull. För nån vecka sen var jag och kollade på en ny lägenhet (kanske skrev det i förra inlägget?) och som det verkar så kan jag få den. Mer yta och uteplats. Klockers. Nån dag senare ringde min gamla chef och erbjöd mig ett nytt jobb. Beslutsångest så det heter duga hade jag. Nu har jag dock bestämt mig. Några dar efter det blev jag utbjuden på en date och faktiskt, tro det eller ej, så är det någon som intresserar mig. Undrar bara vad som ska gå åt helvete för såhär bra går det inte bara sådär. Vi får väl se...

Efter en mycket kort uppdatering är det dags för min skönhetssömn.

God natt!!

Trött och slut men har haft en kul dag

Publicerad 2009-06-04 21:50:41 i Allmänt,

Vi har jobbat som några as på jobbet nu sista dagarna. Håller på och bygger om butiken och det e sjukligt mycket att göra. Som tur är har vi byggarna Bob hos oss (fast ibland är dom en pain in the ass). Två grabbar går runt och styr och ställer och vi säger bara "yes chefen" och gör som dom säger. Som tur är så är dom rätt roliga och bjuder på en hel del skratt. Även nån typ av chef är där och bossar plus lite intagna människor från andra butiker... Kul med lite omväxling men ibland spårar det ur. Kul!

 
Ikväll har jag varit på promenad med mina grabbar, Frida och Rambo...Rambo är fyra månader, så ful så att han är oemotståndligt söt, feg och nyfiken...glömde jag säga att han är en valp? En griffon. Mysigt att umgås med Frida. Finally e hon hemma igen.

God natt! Puss

Jag suger...

Publicerad 2009-06-02 22:39:45 i Allmänt,

...på att blogga just nu. Skärpning! Har varit just too much nu ett tag.

Hade en grymt bra helg den helgen som var. Fredan spenderades på skolan på morgonen, sen i stallet och senare på kvällen med klassen. Vi samlades i parken vid Parkskolan och spelade brännboll, hade picnic och drack vin. När det blev lite för kyligt i stan där sommaren vägrar komma på allvar gick vi hem till Mia som bor en bit bortanför Olssons kulle. Där fortsatte vi dricka och snacka skit. Så jäkla kul! När kvällen började bli natt begav vi oss ner på G3 och väl inne var det ett himla drag. Träffade andra kompisar där inne och hela kvällen blev bara helt lyckad. Lördag morgon var lite värre, jobb, jobb och jobb och som att inte det skulle räcka var det extremt mycket folk och en jubelidiot som inte ens kan räknas till folk. Dagen rullade på och kvällen drog jag, Jessica och Håkan på dans på Näset. Det var riktigt lite folk där men alla va så på hugget så det blev galet kul ändå. Längesen det var så kul på dans! Dessutom var det mycket trevligt folk där. Ett av mina span sen ett tag var där så jag var extra nöjd. Synd man e en chicken bara haha! Söndag var det jobb och stallgöra som vanligt så nu ser jag cashen rulla in =)

Idag har vi gjort det sista på skolan och det gick fint. Nu är det sommarlov..eller iaf sommarlov från skolan. Jobbet drar igång med full fart, 11timmar per dag...suck. Tur man har goa jobbarkompisar.

Nu tror jag det e dags att ge upp för idag. Har städat lite och lagat matlådor. Resten av städningen får vänta tills imorn för nu e jag dyngtrött och har skallebank så det heter duga.

Tjo!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela