kristingabrielsson

Och vad har jag gjort idag

Publicerad 2009-10-28 22:41:45 i Allmänt,

Jo ikväll har jag haft det väldans trevligt men inte gjort det jag borde. Eller jo det var ju precis vad jag behövde men jag har pluggat alldeles för lite. Var och fikade med Marie och Maria. Vilka änglar. Är sååå glad att jag har så bra vänner. Dom behävs verkligen!! Ska nog ta och sova snart så jag e klar i bollen imorn iaf. Har examination på antingen injektion, katetersättning eller provtagning imorn. Får väl se hur det här går..

Bye bye..

Hmm

Publicerad 2009-10-27 20:03:08 i Allmänt,

Mår faktiskt rätt crap just nu. Sånt det ska vara ibland kanske. Ska ta en livlina och ringa en vän nu tror jag.. Grett man har gott om goda såna =)

Hej!

Fika och Winnerbäck

Publicerad 2009-10-26 22:50:12 i Allmänt,

Har varit och fikat med Lisen ikväll. Det bästa jag har gjort på ett bra tag. Är alldeles för sällan vi ses eller över huvud taget hörs. Skönt att prata lite. Har varit ute och gått med hundarna nu ikväll oxå och lyssnat på Winnerbäcks nya album för 111e gången. Helt suveränt är det! Kan knappt vänta till spelningen i slutet på november. Ska gå och lägga mig nu så jag orkar morgondagens övningar.

God natt och kram på er!

Jahapp

Publicerad 2009-10-26 18:47:59 i Allmänt,

Idag har jag knappt koll på vad som hänt... Allt har som bara rört ihop sig. Har pluggat lite, varit ute med hundarna, tränat och inte så mycket mer men ändå har dan bara runnit iväg.

Måste ge mig själv en eloge. Har slutligen tagit tag i att göra wok till middag. Har gruvat mig aslänge för det för jag har trott att det är så svårt men fasen, det var ju skitlätt. Mer av det i framtiden. Nu ska jag ta en snabbdusch för sen tror jag att jag ska fika med Lisen. Kul!!

Hästens dag

Publicerad 2009-10-25 16:40:02 i Allmänt,

Tog med mig hundarna och gick in på Jamtli idag och kikade lite på hästar. Vackra varelser! Missade första showen med islänningarnas gångarter men det gjorde mig inte så mkt faktiskt. Det har man ju sett förr. Nästa uppvisning var beridet bågskytte eller vad det heter. Ja, man rider och skjuter med pilbåge. Va lite kul att se. Sen var det dags för travarna att visa upp sig. Eller rättare sagt omskolade travare som nu går som ridhästar i olika former. Första var en stor kallblodstravare som nu går som dressyrhäst och fasen va maffig han var. Riktigt fina rörelser när han kom fram lite. Kul att se. Sista uppvisningen var det två varmblod som stod för och det var nog höjdpunkten. Dom visade upp westernridning i full fart. Jäklar vad det gick undan och sjukt vad duktiga hästar. En av dom hade gått som ridhäst i bara fem månader. Imponerande. Kul att det finns föreningar som tar tillvara på de "gamla" travarnas kvalitéer. Är ju faktiskt ofta helt underbara individer. Kan ju säga att det numer kliar ännu mer i varmblodsköparfingrarna =)

Neo som har lite svårt för barn fick lite barnterapi på köpet oxå. Var en liten flicka med sin mamma som frågade om hon fick klappa hundarna och jag sa att Neo inte är så förtjust i barn men att hon gärna fick klappa Ture. Hon gjorde det och Neo satt alldeles lugn bredvid. Barnet närmade sig Neo och han sträckte fram nosen och pussade henne i ansiktet. Sen var dom kompisar. Kul att se. Var även jättemkt andra barn som hoppade runt och lekte och lät runtom honom men han brydde sig inte alls utan skötte sig helt exemplariskt. Hoppas han kan förstå att barn oftast är snälla. Vill ju oxå kunna ha barn så småningom...

Nu möta Markus och handla och laga mat.

Mår sämre än jag förtjänar. Verkligen!

Publicerad 2009-10-25 10:54:44 i Allmänt,

Har ledig helg i helgen och det behöver jag verkligen. Inledde helgen med träning på fredag em vilket var jäkligt skönt trots att jag var svag som en fågelunge. Huga va trist det är när det känns som att man går ner i muskelmassa fast att man tränar. Blev bjuden på middag hos mor och far. Himlans gott och mysigt. Trots att jag är 24 år så har jag ett sjukt behov av att träffa mamma och pappa. Ofta ska det va! Lördag morgon var jag uppe med tuppen . Eller ja...om man ser det ur mitt perspektiv iaf. Klockan nio spratt jag upp ur sängen och tog den lånade bilen upp till berge, drog upp yngsta bror ur sängen och tog morgonpromenaden runt elljusspåret. Skönt att få gå i skogen ist för på de här tråkiga gatorna häromkring. Jag och John hämtade upp en bakfull bror hos en kompis och så drog vi oss till badet. Fan man blir ju barn på nytt ju! Åkte rutchkanor för glatta livet och vi kunde bara konstatera att John är The master av att åka fort i vattenrutchkana. Dock är han där väldigt ofta oxå så han har fått in teknikn =) Eftermiddagen och kvällen sög till en början. Jag var pepp på att dricka vin och dra ut en sväng men ingen, verkligen ingen ville med. Antingen har jag dålig timing eller så ville ingen ha med mig helt enkelt. Så dissad och övergiven kände jag mig. Tillslut fick jag napp hos Marie och hon kom hit och vi drack lite vin. Var nåt mkt konstigt med mig för efter typ en halv flaska så klarade jag nästan inge mer och idag känns det som att jag skulle ha dragit i mig bra mkt mer än så. Hemma med Marie var det väldans trevligt men krogen var som vanligt lite halvdan.. Däremot var donken heeelt ok.

Idag ska jag föröska ta med vovvarna och gå på hästens dag på Jamtli. Får skippa inomhusaktiviteterna men huvudsaken är att hundarna får komma ut på nå kul. Ikväll: söndagsmys med Markus, middag och Ensam mamma söker. Börjar bli lite av en tradition varje söndag.

***************************************

Publicerad 2009-10-15 22:50:21 i Allmänt,

Kopiera texten och gör din egen anteckning/Note. Byt ut svaren till dina egna!
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen
Ok!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ok.

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Låter bra det.
 
4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende
När slutar du?

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Oki.

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Oki.

7 Vad vill du höra mest av allt?
Vad ska vi äta idag?

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Terry Evans är på tv4+

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Går bra det.

Haha, rätt enformiga mess tror jag

Byta blogg kanske??

Publicerad 2009-10-12 22:21:33 i Allmänt,

Funderar på det... Den här sidan går så segt så man orkar ju aldrig skriva... Vill att mina läsare stannar kvar men det kan ju inte va så svårt att ordna =) Har gjort en testblogg på metrobloggen.se så gå in där och kika och kommentera sen här eller på den nya om vad ni tycker. Vore sweet. Adressen är metrobloggen.se/kristingabrielsson

Imorn ska jag sätta kateter på skolan. Sug på den ni! Ja, alltså vi sätter på dockor men ändå. Ska bli himlams kul. Dags för sängen.

Godnatt!

Idagidagidagidag

Publicerad 2009-10-11 21:48:22 i Allmänt,

har varit en bra dag. Började rätt tidigt med att göra mig iordning, gå ut med hundar och fixa lite. Vid kvart över elva hämtade Markus upp mig och det bar iväg mot...tja jag vet inte riktigt vad det heter men utanför Ånge nånstans, där vi skulle hälsa på hans föräldrar i deras stuga som dom har där hans mormor bor. Lite nervöst var det allt eftersom det var första gången jag träffade dom men det gick så bra. Riktigt mysiga =) Innan vi drog vidare hälsade vi på hans mormor oxå, verkar va en mysig dam det med. Sen drog vi vidare mot Sundsvall där vi skulle se Pablo Fransisco. Förutom honom så var det tre amerikanska stå-uppare till och en svensk. Trots ett par missöden med ljudet så var det en riktigt bra kväll. Vi avslutade med middag på Sibylla haha. Det gäller ju att ta i när man kan liksom ;) Kom hem för en stund sen och såg fram emot att se dagens avsnitt av Ensam mamma söker på tv3play men icke! Det har inte kommit upp än... Katastrof!!!! Aja, får ta det imåra ist. Ska gå och sussa nu så jag tar mig iväg till tandläkaren imorn bitti. 07.50, omänskligt.

Over and out!!

Ja jag vet inte jag..

Publicerad 2009-10-07 14:43:10 i Allmänt,

E mest less och förvirrad just nu. Mycket i skolan och mycket överallt. Vill göra nå kul, nåt nytt. Skulle vilja åka bort, typ utomlands och va borta ett bra tag. E precis vad som skulle passa mig just nu. Tyvärr är det ju inte möjligt, inte på rätt lång tid. Skönt det vore. Får väl nöja mig med en promenad i finvädret istället, e ju inte fy skam det heller.

Var och handlade lite nya kläder btw. En tunika...eller va kallar man det? En lång skjorta kanske man säger, blev även en lång stickad tröja, ett linne och ett bar tights som inte alls visade sig vara tights så dom ska jag byta... Linnet ska jag nog oxå byta för med det fegade jag på färgen. Ångrade mig redan innan jag hade kommit hem. Kul att ha nåt nytt tills i helgen. Jag och Markus åker till S-vall på söndag.
 Igår var jag till läkaren och på röntgen oxå. Dom säger att det läker jättefint så nu e det bara två veckor till som jag behöver släpa på dn här klumpen jag har på armen...knappt. Skööönt.

Ska ta och ut i det fina vädret jag nu.. Kanske ringa Frida och prata bort lite av allt som snurrar i skallen, eller bara gå och njuta av lugnet. Får se.

Hej!!

Inte mycket gjort...

Publicerad 2009-10-04 11:36:27 i Allmänt,

...denna helg inte. I fredas jobbade jag så jag var inte hemma förän vid 19 och då var det bara att försöka umgås lite med mina fyrbenta vänner. Igår var jag i Berge mest hela dan men fick inte mycket gjort där heller. Var över till grannstallet och hälsade på Erika. Var längesen vi sågs nu så det var kul med lite uppdatering. Fick låna bilen av mamma och pappa så efter maten åkte jag hem, lämnade hundarna och åkte till Markus. Han ville se hockeyn så efter en stund så somnde jag i hans soffa och det var så jäkla skönt. Kul sällskap man är =) Åkte hem och la mig efter hockeyn... Vaknade för typ en och en halv timme sen, gick och handlade frukost (väldigt god frukost) och nu vet jag inte vad jag ska göra. Plugga lite, ut och röra mig lite men sen vill jag umgås och snacka skit. Får väl ringa runt sen.

Bye bye

Jo just!!

Publicerad 2009-10-03 00:00:34 i Allmänt,

Promenad, jobb, film, sova. That's my day. Orkar inte blogga ikväll, får bli imorn. Håll ut.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela