kristingabrielsson

Men sedär!

Publicerad 2010-04-30 19:24:02 i Allmänt,

Hade visst skrivit fel i min kalender. Jag jobbar inte alls imorn! Nu blire festligheter =)

Hej hopp!!

Helg

Publicerad 2010-04-29 19:32:41 i Allmänt,

Har avslutat näst sista kursen för våren och nu e det helg. Jag jobbar dock fre, lör. Imorn vet jag inte riktigt vad det blir än. Förmodligen ska jag till Maria och umgås och ev. även till Lars. Blir dock lugnt (som jag brukar säga) för jag börjar 10 på lör. Har fortfarande inte fått klarhet efter helgen. Vet inte hur jag ska bete mig. Jobbigt!

Har massor att göra här hemma men orkar inte ta tag i det. Städa, diska osv. Huuga. Ska ha gjort det innan jag somnar ikväll. Har iaf tagit en långpromenad med dogsen. Wonderful. Ska surra lite med en människa nu och se om jag kan få lite rätsida på mig själv haha.

Ha det gott!

Alltså, det är inte sant!

Publicerad 2010-04-28 21:31:03 i Allmänt,

Fyfasen vad jag har gjort bort mig i helgen. Tror jag iaf. Hur gammal är jag egentligen?? Jo, svaret är 25 men vissa dar känns det som 14. Iaf beter jag mig så. Var ut och festade lite, och med lite menar jag så mkt att jag knappt vågar tänka på det. Jag hade ett mission den kvällen, vilket jag lyckades med. Saken är bara den att jag på kuppen verkar ha sagt nåt vansinnigt dumt som jag inte kommer ihåg. Varför, varför, varför lär jag mig inte!!!??? Lite alkohol=bra, mycket alkohol=inte det minsta bra! Undrar när jag kommer sluta va förbannad på mig själv efter det här. Vem vet, jag kanske har sabbat nåt som jag verkligen inte vill ha sabbat. Åhhh, ska typ gå och lägga mig och vakna om ett par månader igen. Jaja, lika bra att försöka sluta gräma sig.

Hej för idag!

Vacker vårdag

Publicerad 2010-04-24 09:21:03 i Allmänt,

Har nyss varit ute och gått med hundarna i en timme. Guud vilket underbart väder. Blev en riktigt mysig prmenad. Underbara hundar! Nu ska jag dessvärre iväg och jobba... Var tydligen kris på jobbet så då åkte jag på det. Har egentligen tuusen saker att göra i helgen me bara några verkar hinnas med. Ska bara jobba mellan 10 och 15 el. 16 så det får väl gå. Må skynda mig nu, får skriva mer sen.

Hej hej!

Man blir inte klokare av att fundera

Publicerad 2010-04-16 23:59:19 i Allmänt,

Hade ett samtal med syster nyss. E glad att vi har varann ibland. Det finns saker jag har gått igenom som jag inte berättar för någon. Inte ens mina närmsta vänner, inte ens för den vän som har följt mig hack i häl i 21 av 25 år. Saker som har påverkat mig som person, mitt liv, mina värderingar och mina val. Saker jag hela tiden bearbetar men som alltid ligger kvar som sår som aldrig kommer försvinna helt. Livet rullar på och jag tänker inte alltid lika mycket på det. Någon tanke ägnas åt det varje dag men ibland kanske det bara är en, ibland kan stora delar av dagen gå åt till det. Har börjat fundera och analysera hur allt detta kan påverka hur jag reagerar i vissa situationer idag. Tror det har ett kraftigare samband än man tror. Har haft tankar på att gå och prata med någon utomstående om allt men det känns som ett stort steg. Vill inte lämna ut mig. Jag har ett stort problem vad gäller relationer. Jag avskyr när någon säger att dom gillar mig eller vill träffa mig eller tar i mig från början. Tycker det e skitjobbigt! Jag blir som när två magneter med samma laddning möts. Skjuter liksom bort. Hur enkelt är det då att tycka om? Hur enkelt är det då att knyta band? Inte alls enkelt. Har tänkt att det gamla kan ha något med detta att göra. Långsökt jag vet, men jag vet inte hur hjärnan fungerar. Kanske, kanske. Har nära band till min familj och mina syskon är guld värda, allihop. Vi finns som där för varann och det är ashärligt. Har även två underbara föräldrar som jag för mitt liv inte vil vara utan! Aldrig! Har även mina otroliga vänner som betyder fantastiskt mycket för mig men tyvärr, vissa saker håller jag inne på för er. En dag kanske jag berättar och vem vet, då kanske ni förstår vissa reaktioner hos mig bättre... Tror dock inte att jag brukar bete mig skumt mot er...eller?

Blev förmodligen ett förvirrande inlägg men jag har så mycket som vill ut. Ut kommer det även om jag inte skriver helt vad det handlar om. Det lättar iaf på trycket inombords.

Tack alla som jag älskar för att ni finns!!

Puss

....

Publicerad 2010-04-15 09:22:55 i Allmänt,

Tror bannemig att jag ska blogga i eftermiddag. Ja för nu hinner jag ju inte. Ska ju på ännu en (förmodligen) värdelös föreläsning. Hade ju en massa mysiga vårbilder från helgen som jag skulle lägga upp. Det kommer.

Tjohej!

Onsdag!

Publicerad 2010-04-07 23:19:23 i Allmänt,

Jobbade idag. Gick inte så bra kan jag säga. Fick den briljanta idén att bygga om en avdelning eftersom det kommit ett nytt planogram och jag hade lite att göra. Mycket bra idé egentligen. Jag satte igång och det gick rätt bra, tog lång tid eftersom det är mycket smågrejjer som ska flyttas och grejjas med. Jag började vid 10 kanske, vid 15.30, när jag hade gjort 5 av 6 sektioner inser jag att jag byggt efter fel planogram (papper) och jag måste börja om. Hade då bara 1,5 timme kvar att jobba så nu blir det till att åka upp imorn bitti igen och göra klart. Jag som skulle plugga!

Har börjat med en sån stegräknartävling på jobbet idag. Har gått 20719 steg idag mellan 9.30 imorse och 20.00 idag. Rätt bra ändå. Har inte haft på mig räknaren hemma så några steg extra har det blivit. Fick sällskap av Lisen på promenaden så det blev en oväntat lång promenad, över två timmar. Treeevligt =)

Imorn händer det grejer. Det ni!

Godnatt!

Ohojaja!

Publicerad 2010-04-06 19:36:23 i Allmänt,

Mitt kök är ett kaos. Fast på ett bra sätt förstås. Dom var precis här och hämtade köksluckorna för att måla om dom vilket ska bli galet skönt! Färgen som var innan går ju knappt att beskriva. Den är från 1980 och är nån blandning mellan diarrébrunt och rött. Dessutom så är ju planlösningnen hemma hos mig rätt öppen så den äckliga färgen har inkräktat på hela mitt hem! Nu ska det bli vita luckor, tråkigt men vad ÖBO rekommenderar så det är väl bara till at lyda. Ska även kosta på mig nya knoppar men dom får jag stå för själv för det var tydligen enligt ÖBO väldigt viktigt att behålla dom gamla, delvis trasiga vita plastknopparna från 1980. 1980! Det är för fasen 30år sen!! Men jaja, är dom tjurig så får dom va det. Jag tänker i ren protest plocka med mig mina knoppar när jag flyttar hehehehe!

För att ni ska få en rättvis bild av mitt fula kök och mitt kaos får ni här ett par bilder:






Nu kanske ni förstår... Förhoppningsvis blir det klart redan på fredag men känner jag det där företaget rätt så blir det förmodligen inte det.

Har inte bara mina köksskåp i köket utan även mina enda två garderober där så det känns lagomt kul att inte ha nå luckor. Men men, den som väntar på nåt gott. Längtar tills det är klart =)

Nu mat!!

Crazy heart...

Publicerad 2010-04-05 10:48:17 i Allmänt,

...såg jag igår. Riktigt bra film med riktigt skön musik. Brukar inte gilla country men det där var riktigt mysigt. Kan varmt rekomendera filmen!

Håller på och tvätter hundarnas sovgrejer nu (fällar, filtar osv), mkt välbehövligt. Ska väl även försöka hinna med att påbörja min rapport och umgås lite med syrran och kanske Lisen sen oxå. Dessutom fyller min kusin år så jag hoppas vi ska dit en sväng plus att jag har eftermiddagsfodring i stallet. Puh, känns som att det blir en fullspäckad dag. Sweet!

Fundering

Publicerad 2010-04-04 17:15:16 i Allmänt,

Igår var en trevlig kväll. Satt först hos Marcus och drack lite vin och sen gick vi ner på stan. En väldigt lugn men trevlig kväll. Hade en väldigt intressant diskussion med en grabb.. Det fick mig att inse att några år hit eller dit faktiskt gör skillnad ibland (inte jämt men ibland). Hans fråga var (i stora svängar): Om en skitsnygg kille kommer fram och frågar om han får ligga med dig, är inte det självklara svaret ja då? Jag svarade: Nej, för mig är det absolut inte självklart! Hans reaktion på det hela var att jag var rätt dum och borde ligga med den snygga killen för att han var så himla snygg... Ehh..vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Att om man är snygg så behöver man inte va annat är snygg för att få som man vill? Man ska inte behöva ansränga sig mer än så om man är snygg? Nej du, lite mer själverspekt har jag nog. Han (som var några år yngre än mig) fick mig iaf att inse att man faktiskt får lite andra värderingar med tiden. Hoppas han med går åt det hållet. Eller så har det inte alls med åldern att göra.

Huga vad gammal jag fick mig att låta men det var inte meningen. Bara reflekterade över det när vi satt där och diskuterade (bland annat det här). Var en rätt skön insikt ändå!

Ska ta och ge mina små odjur lite mat nu och sen städa lite...göra nån mat till mig själv oxå kanske.


Ett par bilder från dagen:


Ture och brorsan steker


Neo leker i snön

Ha det gott!

Fegt!

Publicerad 2010-04-04 16:59:43 i Allmänt,

Att skriva spydiga kommentarer och inte våga gå ut med sitt namn tycker jag är FEGT! Stå för era åsikter, annars kan ni hålla er borta!

Nu så

Publicerad 2010-04-03 11:45:03 i Allmänt,

Mitt nyaste inköp:



Hantlar med 20kg vikter.

Så nu ska det bli ordning på torpet!

Så nöjd!

Finväder!

Publicerad 2010-04-02 10:15:17 i Allmänt,

Nemen oj! Tror bestämt att det blir en promenad till stallet för en liten skrittur. Har jag tur kanske jag hinner sitta ute och njuta lite av vårsolen oxå. Bäst man skyndar sig så finvädret inte hinner försvinna. I em/kväll blire jobb. Tradigt värre!

Bye

Hopp

Publicerad 2010-04-02 00:04:57 i Allmänt,

Idag blev det ju inte så mkt. Jobbade mellan 11 och 19. Ger ju lite pengar iaf. Hade kvällen i stallet vilket gjorde att jag inte hann med så mkt annat ikväll. Ska visst jobba imorn oxå, 16-22.15. Dubbel lön så det e väl rätt ok ändå. Ska ta och sova nu så jag orkar göra nånting imorn innan jobbet.

Jävligt kul inlägg känner jag!

Jo en sak! Kan säga att jag e rätt sugen på att utdela en pungspark. Till vem säger jag inte =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela