kristingabrielsson

Appropå självkänsla...

Publicerad 2010-06-30 21:50:38 i Allmänt,

...vart jag nu fick det ifrån... Ja iaf. Gjorde ett stört iakttagande idag. Jag duschaade, torkade håret, drog på lite smink och klädde på mig innan jag skulle på stan. Innan jag gick kollade jag mig i spegeln och tänkte "Fan va snygg jag är, tänk om man kunde va så snygg på riktigt." Men hallå, det är ju jag PÅ RIKTIGT!! Då insåg jag hur låga tankar jag har om mig själv, hur jag har sänkt mig själv i mina egna ögon. För några år sen tyckte jag att jag såg bra ut och förstod att killar kunde attraheras av mig, den känslan e liksom borta. Skäpning tjejen!!!

Har i övrigt haft en bra dag... besiktat bilen, varit på stan, fixat hage, ridit och nu tror jag att jag ska fixa lite här hemma. Bye, bye!

Men vad har hänt??!!

Publicerad 2010-06-23 20:50:00 i Allmänt,

Solen skiner och det är 14 grader varmt! Helt otroligt! Jag red i kortärmat idag, det var inte igår man gjorde det. Hoppas på lika fint och om möjligt lite varmare imorn. E grymt fiskesugen, nån som e på? Äh, imorn blir det kanske dans på Näset ist.. Snart ska jag faktiskt sova. Skittrött!!!

Här vare dött

Publicerad 2010-06-22 13:48:02 i Allmänt,

Må kanske ta och damma av den här gamla bloggen. Har inte skrivit mkt på slutet men life goes on. Har kanske haft lite för mkt att göra för att orka bry mig om att skriva. Jag jobbar mest nu känns det som. Dessvärre kan jag inte påstå att jag tycker det e särskilt kul. Jobbar som bara för pengarna...och det tråkiga är att det verkar som att alla andra där oxå gör det.

Har även varit i Helsingborg en vända till. På morfars begravning... Det var en fin och familjär begravning utan någon utomstående. Hans ena barnbarn som är präst höll i gudstjänsten. Jag har nån sorts hatkärlek till begravningar. Självklart ä det alltid, varje gång skitjobbigt, hemskt ooch ångestfyllt, sådär så att jag bara vill vända i dörren in och kuta därifrån. Samtidigt är det så vackert och allting tillägnat bara, bara den avlidne. Fint! Efter begravningen bjöds det på gräddtårta (som morfar hade önskat) i ett jättevackert växthus i Maria trädgård. Där fick vi lära känna våra kusiner och deras föräldrar (styvkusiner egentligen men det spelar ju ingen roll) som vi aldrig har träffat förut. Det var riktigt kul eftersom man alltid har hört talas om dem men aldrig haft ett ansikte till namnen. Väldigt mysiga människor. Hann även kolla in skånes landsbygd och ett och annat gammalt slott. Tittade på mamma och Oves (morbror) gamla hem och Oves skola, samhället där morfar växte upp och föröskte hitta morfars mors grav på kyrkogården i Anderslöv mm. Kvällarna spenderades med släkt och familj hemma i stugan. På det hela taget blev det en väldigt lyckad minisemester.

Sitter och gruvar mig för att åka upp till stallet och påbörja beteshagen. Speciellt eftersom jag inte ens vet om Delay kommer kunna gå där. Hon hade ett kolikanfall igår och efter det vet jag inte om jag kommer våga låta henne gå på gröngräs igen. Inte alls kul var det.

Dags att åka tror jag.

Bye

Vad ska man känna?

Publicerad 2010-06-04 00:09:33 i Allmänt,

Nu är morfar hos dom andra på andra sidan. Där har han det bra. Där är han fri och kan göra vad han vill. Där kan ha föra livliga diskussioner, jävlas och skämta från morgon till kväll, där kan han krama om mormor och Thord och alla dom andra, där kan han snickra och måla, där kan han resa var han vill och där finns han alltid nära oss.

Kommer sakna honom för alltid men samtidigt är det skönt att han sluppit ur sitt fängelse. Jag vet att vi ses igen och att han finns nära varje sekund. Jag kan prata med honom när jag vill och jag vet att han lyssnar och gör allt han kan för oss.

Saknar och älskar dig lilla morfar!! ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela