kristingabrielsson

En fartig kväll

Publicerad 2010-10-26 22:41:48 i Allmänt,

Gjorde näst sista dagen på praktiken ikväll. Var fart och fläkt och både jag och min käre klasskompis fick visa vad vi gick för...och banne mig, vi går inte av för hackor ;) Nu återstår bara en ynka dag. Imorn! Har slutbedömning imorn så än ska jag inte ropa hej. Kan fortfarande bli underkänd men hoppas att man iaf har fått en varning om läget är så. Ska ta och sussa lugnt (eller iaf försöka att inte vandra allt för mkt inatt) nu och hoppas på en lika rolig dag imorn.
Natti natt!

Last request

Publicerad 2010-10-25 23:03:23 i Allmänt,

Slow down, Lie down,
Remember it's just you and me.
Don't sell out, bow out,
Remember how this used to be.

I just want you closer,
Is that alright?
Baby let's get closer tonight

Grant my last request,
And just let me hold you.
Don't shrug your shoulders,
Lay down beside me.
Sure I can accept that we're going nowhere,
But one last time let's go there,
Lay down beside me

Oh, I've found, that I'm bound
To wander down that one way road.
And I realise all about your lies
But I'm no wiser than the fool I was before.

I just want you closer,
Is that alright?
Baby let's get closer tonight

Oh, baby, baby, baby,
Tell me how can, how can this be wrong?

Yeah, lay down beside me.

One last time let's go there,
Lay down beside me

Söndag...igen!

Publicerad 2010-10-17 18:34:49 i Allmänt,

Ja söndan kom igen. Tycker mest det är söndag och måndag nu för tiden. Älskar både söndagar och måndagar så det gör faktiskt inget... Söndag=Ensam mamma söker och ofta ledigt, måndag=buggkurs. Hade sett fram emot sällskap såhär på kvällskvisten men det blev ändrade planer så nu får jag vackert poppa lite popcorn, mysa ner mig i soffan och kika Ensam mamma ensammen... Funkar det med.
Hade en trevlig middag igår med Marie, Daniel, Karro och Alex. Mycket trevligt! Sällan man ses sådär och käkar middag och snackar skit. Blev övertalad att hänga med på krogen men det var ju som vanligt så jag drog hem tidigare än dom andra. Fasen, jag uppskattar dans så mkt mer än krogen numer. E som trevligare och mer socialt. I like.
Nu, lite porre (ja...alltså popcorn)!

Ohohohoo!

Publicerad 2010-10-11 23:26:25 i Allmänt,

Nu snurrar det så där mkt igen. Ja det skulle ju kunna vara för att jag har buggat en massa ikväll och är yr av den anledningen men icke... Tankar och åter tankar. Min alldeles egna terapeut/hjärnskrynklare/filtrera-bort-alla- jobbiga-tankar-och-ersätt dom-med-mina-exakt-lika-vridna tankar-bästa-vän verkar sova. Jobbigt. Då e det bara till att ta fram den gamla beryktade men ack så underskattade "dagboken". Ja alltså ingen dagbok i den gamla bemärkelsen "Hej kära dagbok! Idag har jag....." utan mer ett block att rensa skallen i och få ner allt på pränt så man kan nysta upp allt. Mkt, mkt bra för alla er (om det nu finns nån) som inte har provat.
Imorn ska jag på hälsocentralen och förmodligen bli dumförklarad. Känns spännande =) Ska bli mkt intressant att se vad farbror doktorn har att säga...
Natti natt!!

Söndag

Publicerad 2010-10-10 21:54:36 i Allmänt,

Hade en bra ikväll igår. Lugn och riktigt behaglig.. Andra helgen i rad jag är nykter och städad och det känns riktigt skönt! Fler såna! Idag harjag varit ute och gått i gott sällskap, flyttat Delays grejer till nya stallet, ätit hos mami och papi och nu kollat på Ensam mamma. Tänkte gå och sova men har fastnat vid en film...måste slita mig och gå och sova.
Känner att en förkylning e på G. HAR INTE TID MED DET! Måste hålla den inne i tre veckor till. Måste!!
Jaja..sova. Kanske.

Sent en fredag kväll...

Publicerad 2010-10-08 23:59:51 i Allmänt,

Har jobbat kväll ikväll och kom hem rätt sent. Snackade telefon en stund men kände inte för att sova efter det. Är sjukt sällskapssjuk men har ingen lust att prata i telefon mer. Blev att jag satte på senaste avsnittet av Ensam mamma söker ist. Låg i soffan och drömde mig bort. Levde lite på mammornas dejter liksom. Fasen va mkt fina grabbar det finns! Att det ska vara så svårt. Ja jag ska absolut inte säga att jag inte har träffat fina killar i mina dar för det har jag verkligen gjort. Väldigt fina dessutom. Fina både utseendemässigt och själsligt. Problemet är ju som jag tidigare sagt att mina känslor bara blåser bort...så fort det blir lite allvar. Illa, illa. Hade ju inte alls varit fel att haft nån bredvid sig här i soffan att småprata med ist för att blogga, nån att äta frukost med imorn ist för att sällskapa med enbart två dreglande hundar, nån att ta morgonpromenaden med som kan värma mina händer i höstkylan, nån som ringer och vill planera kvällen med mig så att jag slipper vara full på G3 varje lördag kväll. Typ så. Ja en dag kanske...
E lite sugen på att bada imorn, trist att badet stänger tidigt bara... Borde plugga ist men det känns tråkigt. Får se vad dagen erbjuder. Mamma och pappa kommer iaf hem så träffa dom ska jag iaf göra. Sjukt egentligen...25år är jag och jag saknar mamma och pappa sjukt mkt när dom bara varit borta i fem dar. Är det sunt? Jag menar på riktigt! Jaja, jag kan iaf konstatera att jag älskar min familj över allt annat!

Med dom orden säger jag godnatt!
..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela