kristingabrielsson

Det är jobbigt att vara ledig...

Publicerad 2012-07-19 22:59:18 i Allmänt,

Jag är helt slut! Började med en långpromenad med dusse...eller hundarna om ni så vill. Sen gjorde jag mig iordning för en sväng på stan med brorsorna, sen träffa Marie för lite snack, sen vidare till stallet för en ridtur, sen in till stan för en till promenad och sen till gymmet. Phuuu! Nu ligger jag som en död sill i soffan och tänker nog gå och lägga mig. Imorn blir det stråk för hela slanten och jag längtar!

Btw så skulle astma utrotas... och pollenallergi med för den delen.Är så jävla allergisk hela tide så idag har jag haft sån astma så n i efterhand har jag sjukt ont i hela bröstet. Bläää! Skitsjukdomar!

Natti!

Dålig karaktär

Publicerad 2012-07-17 22:37:31 i Allmänt,

Jag har blivit en tjockis! Det är bara att konstatera. Jag tränar och tränar och tränar och ibland kan jag tiill och med bli lite manisk över det. Just nu är det första jag tänker på när jag vaknar hur jag ska träna idag... Blir det gym, löpning, backträning? Ändå går jag inte ner mina kilon. Jag tror mig veta vad det beror på och det är min dåliga karaktär. Jag lagar sällan mat utan äter nåt litet ist. Problemet är att dessa små mellanmål är dom som gör blodsockret ostabilt och sötsuget påfallande stort. Mest varje dag ramlar jag dit för nån sockerfälla. Kan någon komma med tips för en hållbar matlagningsmetod som ger stabilt blodsocker?? Hatar att laga mat, är så vansinnigt tråkigt ensam.

Grejen är att jag är ganska nöjd med min kropp. Självklart har jag lite smågrejer här och där som jag skulle kunna vara mer nöjd med men överlag så är jag nöjd. Det är bara hullet runt magen som stööööör mig! Jag är gärnna kraftigt bygd som jag är, bredaxlad och rejäl bara jag slipper lösfläsket. Snälla karaktären kan du komma hit och bli min vän?? Tänk vad mkt roligare allt skulle bli då!!!

En helg av blandat slag

Publicerad 2012-07-15 23:35:02 i Allmänt,

I helgen blev det lite av varje. Fredan soffhäng med mina underbara vänner som alltid får mig att skratta! Gud vad jag älskar er! Lördan var till en början en tung dag men artade sig! Att vara göralös är mitt psykes största fiende! Det resulterar i ångest och stress så jag tog tag i saken och tog mig ut på backträning i slalombackarna, sen bjöd jag in mig själv på grillning med la familia och sen drog jag och Ove på dans. En helt makalös kväll blev det! Idag sov jag länge och sen blev det naturlig träning i form av att stänga hage. Hade tänkt gå på gymmet idag men kände att det inte var nån mening efter det passet. Fan va jobbigt det är att spätta och slå ner stolp. Man förtränger det varje vinter. Allergin tog min kropp i dess våld så när hagen var klar var det bara att åka hem och bombardera mig med diverse anthistaminer och sen sova tills dom gjort sin verkan. Bläää för allergi! Nu sova, imorn jobb!

Bjuder på ett par bilder.
Först en bild på Neo när vi flåsar ut på vägen ner för Gustavsbergsbacken sen ett kort på mig innan dansen..

Skrivdiarré

Publicerad 2012-07-12 21:38:33 i Allmänt,

Är det dags att lämna ut sitt liv igen? Kan verka märkligt att man gör det men ibland får jag bara ett sånt behov av att skriva...skriva för att andra oxå ska kunna läsa och ta del. Kanske handlar det om nåt sorts omedvetet självbekräftelsebehov, en vilja att bli sedd, kanske har det inte alls med når sånt att göra. Ngonstans har jag nog en dröm om att få skriva i nån tidning....en krönika eller nåt men jag behärskar nog inte berättartekniken tillräckligt väl och sen skulle nog prestationsångesten sätta stopp. Det är något jag har gott om. Prestationsångest!
Har lyssnat på sommarpratarna i P1 idag. Galet va bra dom är vissa. Lyssnade på David Hellenius och Klara Zimmergren idag. Båda tog upp saker som jag så väl känner igen. Särslit Klara. Hon pratade mkt om jakten på lycka. Att man aldrig riktigt är där. I hennes fall var ett barn målet på hennes jakt och där är kanske inte jag än men jag känner igen tankegången. I mitt fall är det nog bara jakten på något mer.
Ibland kan jag känna mig så fruktansvärt otacksam. Här sitter jag i min tvåa som ändå inte är helt billig men som jag har råd med, i min nya soffa i väntan på att gå och lägga mig för att imorgon få gå till ett jobb jag stormtrivs på. Jag har mina två hundar, en häst, en helt fantastisk familj, lite för många vännerför att jag ens ska hinna med att vårda kontakten med alla. Jag har fått rest och sett världen, jag är frisk och jag kan tycka att jag ändå inte ser ut som stryk. Ändå är jag inte nöjd!! Det är något som saknas! Jag saknar bla ett hus, en man, barn and so on... För att kunna skaffa hus och barn krävs en man men, MEN där tar det stopp och att en sån sak kan få en så låg känns helt värdelöst. Klara sa en sak som hon hade läst. Nu kommer jag inte ihåg exakt hur det löd men något i stil med att man har ett ansvar för att leva sitt liv fullt ut hur det än ser ut. Det stämmer så jäkla väl! Jag kan inte låta avsaknaden av tvåsamheten ta över mitt liv och hindra mig från det jag vill. Jag måste leva här och nu och ta till vara på tiden. Den kommer inte igen och jag blir inte yngre. Det vet jag med säkerhet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela