kristingabrielsson

Helgen

Publicerad 2012-03-11 22:43:28 i Allmänt,

Den här helgen blev ju inte direkt som jag hade tänkt. Skulle va ledig hela helgen, umgås med folk, kanske gå ut igår osv men igår blev det ist jobb och inget umgänge med vänner. Dock blev det umgänge med släkt ist och det är verkligen inte fy skam det heller.
*****************************************************************************
Appopå det här med släkt så träffade jag lilla Stella idag för andra gången. Hon föddes i januari och är min käre kusin Frida och hennes man Jimmys lilla pärla. Hon är kanske nåt av det sötaste jag sett. Ljuvligt blå ögon och en röd lite kalufs =) När jag håller henne kan jag inte sluta att fascineras av hur häftigt det är när ett liv kommer till! Tänk att få sitta och hålla i en liten människa som man inte alls känner och veta att detta lilla liv kommer jag få följa i förhoppningsvis resten av mitt liv! Jag kommer få se henne lära sig gå, prata, fylla år gång på gång, växa upp och skaffa egen familj och en dag kommer hon få se mig som gammal och tillslut dö. Det är helt otroligt att hon för ett år sen inte existerade och nu ligger hon där och bara strålar. Kan bara föreställa mig hur det känns att själv bli förälder, det måste ju bara spruta känslor! Längtar såå galet mycket till den dagen jag får hålla mitt eget barn.
En av alla mina tankar idag....
*******************************************************************************

Idag är det fredag!

Publicerad 2012-03-09 12:43:06 i Allmänt,

Jag ska jobba kväll.. Känns sådär när det är fredag men kvällarna på jobbet kan faktiskt va rätt mysiga. I helgen vet jag inte alls vad det blir. Min andra lediga helg på rad så det känns lite konstigt. Vill träffa mina kära vänner men frågan är om dom har tid. Alla har ju jämt så mkt för sig. Får höra... Jag börjar jobba om typ 45 minuter och har inte duschar än så bör kanske sätta fart. Skriver nåt mer i helgen....I guess!

Ge mig orken tillbaka!

Publicerad 2012-03-07 11:44:48 i Allmänt,

Så vore jag glad! Har sjukt dåligt samvete för mina djur... särskilt hundarna. När jag är ledig vill jag bara sova och dom sover ju när jag jobbar oxå. Lite vår och värme skulld nog göra susen. I den här eviga blåsten vill man ju bara inte gå ut. Är väl bara att vänta ut vintern.
Nej må väl gå och duscha och göra mig klar för jobbet. Ha det så gott så hörs vi!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela