kristingabrielsson

Funderar som vanligt

Publicerad 2012-05-31 00:08:22 i Allmänt,

Har tänkt på en sak rätt mkt på slutet. Det är något jag har lovat mig själv att bli bättre på men fasen vad svårt det är. Jag har som tur är mina vänner att dividera, analysera och vrida ut och in på på saker, händelser, beteenden (både mina egna och andras) osv med. Jag kan undra och fundera mig galen över saker och ibland mår jag vansinnigt dåligt över att jag inte bara talar ut! En av mina vänner sa att han aldrig mer skulle tillåta sig själv att ha dåligt samvete över något. Gud vilken bra idé! Vilket härligt löfte! Det jag pratar om är att jag vill bli mer rak, både mot mig själv och andra. Att slippa fundera över hur någon tänker eller varför dom agerar som dom gör. Jag vill slippa riskera att bli missförstådd i viktiga situationer, jag vill slippa riskera att såra någon eller förstöra något som betyder något. Grejen är ju bara den att jag är så rädd att förlora, skada, tjorva till eller vad som helst om jag är mer rakt på sak. Håller ni inte med om att det vore så mycket enklare om alla bara sa vad dom tänkte och hur dom ville ha det?? Det handlar inte bara om kärlesrelationer utan även om vänskap, jobb, mm. Som exempel kan jag tänka mig att vissa jag känner kan undra varför jag reagerar så starkt på vissa saker men det är kanske för att dom inte vet bakgrunden. Tänk vad enkelt det då vore om jag istället sa att " Nej det här tycker jag inte är ok efterom jag känner såhär inför det".

Det låter kanske inte svårt att ändra detta men tänk efter nästa gång ni hamnar i en situation där ni blir osäkra. Hur enkelt är det egentligen att vara helt rak hela vägen? Jag jobbar iaf på det men det är svårt!

Läääängtar

Publicerad 2012-05-25 23:54:54 i Allmänt,

Yes jag längtar tills imorgon. Ska gymma från morgonen, härlig start! Sen ska jag hämta min fina moster på flyget vid 11 och det ska bli så hiiiiimla kul att träffa henne! Tror inte jag sett henne sen förra sommaren. Ihhh! Sen är det dags för doplunch hos kusiner med familj. Lilla Stella ska döpas på söndag så nu ska släkten samlas ocj jag bara älskar när familj och släkt är tillsammans. Är det bästa jag har! Sen tror jag bestämt att det blir iskallt vin på kvällskvisten och utgång med vackra människor! Underbara dag! Nånstans därimellan ska jag försöka få lite tid över för mina djur oxå. Bäst att sova nu så jag orkar med träning imorgon bitti!
Goooood natt!!

Nice

Publicerad 2012-05-24 16:59:20 i Allmänt,

Tråkigt att sitta inne på jobbet en sån här dag må jag säga. Men det är kanske lika bra för jag har redan bränt mig. Fick hästabstinens så åkte till stallet och betade delay och snackade skit nån timme men det räckte visst för min genomskinliga hud. Nu längtar jag till helgen med släktlunch, dop och ledighet. Dessutom kommer min moster hem från Skåne, ska bli såååå himla kul! Längtar efter henne!!

Nej, nu är det dags att stämpla in och jobba igen. Hej hopp!

På banan igen

Publicerad 2012-05-23 23:37:00 i Allmänt,

tror jag...iaf för en stund. Har tränat rätt bra den här veckan och nu sitter jag och förösker lista ut vad jag ska hitta på imorn. Sprang i måndags, gymmade igår och sprang idag. Känns inte som att jag borde springa imorn och hinner nog inte till gymmet. Får kanske powerwalka och köra lite hantelövningar.
Hatar känslan av att vantrivas med kroppen och känna sig savg och hemsk. Då är det iofs bra att jobba i butik eller på nåt annat ställe där man ser mkt folk. Jag vill inte vara elak men vissa människor kan få en att känna sig smal och snygg... Å andra sidan kan många människor få en att känna sig fruktansvärt ful oxå. Kanske inte är så bra att jämföra sig med andra men hallå, vem gör inte det! Jag slår vad om att alla då och då...eller vadå då och då, typ varje dag tittar på en annan människa och tänker "fasen vad lyckad han/hon verkar" eller "ojdå, hur kunde det gå så fel"... Ja jag gör då det iaf men å andra sidan kanske inte det säger så mkt om allmänheten. Jag är en avundsjuk människa. Eller jag avundas inte folk i ordets rätta bemärkelse. Med det menar jag att jag inte önskar att en vän eller liknade inte ska få känna lycka, vara snygg eller ha ett fint hus. Nej inte så! Jag menar bara att jag kan undra och vara lite bitter över att jag inte får ha det lika bra. Jaaa, då får man ist tänka på barnen i Afrika som mamma och pappa alltid sa när vi var små. Dom skulle älska att ha det vi har här; Kladdiga fiskpinnar och och kass kolletivtrafik. Med det säger jag godnatt!

Funderingar en söndag kväll

Publicerad 2012-05-21 00:28:57 i Allmänt,

Ikväll är en lite tung kväll. Varför? Vet inte. Bara är så. Det där lilla mushjärtat som tickar snabbare än ljuset men känns som en elefants och propellern i bröstet gör sig påmind. Ni som inte har upplevt det vet nog inte vad jag pratar om men för alla som upplevt det vet att det är ångest jag pratar om. Är ett antal veckor sig jag kände det och jag önskar för allt i världen att det kommer ge sig och backa av ist för att blomma upp igen. Är så jäkla rädd att trilla ner igen. Efter att ha mått rätt bra i ett par månader känns såna här kvällar rätt skrämmande. Vill, vill, vill inte hamna på ruta ett igen och försöka ta mig upp ur det där svarta hålet. Ibland känns det som att jag simmar i djupt vatten och och kippar efter andan med munnen precis ovanför ytan och minsta våg kan själpa mig. Jag hoppas jag bättrar på simkunnigheten allt eftersom så rädslan för att sjunka blir mindre.

Idag har egentligen varit en bra dag. Har jobbat med mina härliga arbetskamrater. Åh dom är så goa! Är så kul att det är så olika människor i så olika åldrar under samma tak och att jag kan ha kul med alla! Var i skogen med hundarna efter jobbet och dom skötte sig fantastiskt bra! Avslutade med joooordens godaste grillmiddag i Berge med en del av familjen och sen kom morbror med fru på besök. Bra dag helt enkelt men varför dessa känslor nu?? Ja, har någon något bra svar så välkommen!

Säkert skittrist att läsa sånt här men jag skriver när jag har lust och om vad jag har lust med så läs om det passar, annars låt bli!

Oh, det är så mkt tankar i mitt huvud just nu. Saknar mina vänner. Både dom som inte bor här och dom som är kvar. Känns som att jag glider ifrån alla. Säga vad man vill men att vara (nästan) ensam singel i ett kompisgäng är inte ultimat. Även om man alltid är välkommen så känner man sig som femte hjulet ibland och vill inte tränga sig på. Saknar en famn att ligga i för att famnen vill hålla mig, nån som vill vara med mig för att jag är jag och inte för att ingen annan finns att tillgå för tillfället. Jag har mkt att jobba på vill jag lova!

Tror att det är dags för sängen nu. Hoppas på en lugn natt utan sömngång. Har varit mkt av den varan på slutet och det är så förbaskat jobbigt...och otäckt faktiskt. Nog om mina tankar.

Godnatt!

Jodå

Publicerad 2012-05-19 22:56:53 i Allmänt,

Funkade ju rätt bra förutom att bilden hamnade på fel ställe men nu vet jag hur man måste göra för att det ska bli rätt.

Tjolahopp!

Blogga från mobilen...

Publicerad 2012-05-19 22:49:57 i Allmänt,

Tänkte prova det och se om det funkar.

Idag va en rätt skön dag. Va ut en sväng igår så drog mig länge. Regnade som fasen när jag klev upp men "a woman's gotta do what a woman's gotta do" så jag tog mig till stallet och sen vidare till Berge för att göra vårsysslor utomhus. Riktigt skönt trots regn. Fick middagsbesök oxå! Bjöd på ugnsstekt fläskyttergilé med potatisgratäng, bea och sallad. Gott blev det!

Hittade en bikini på stan igår btw så tog och köpte den idag. Looki looki!


Nu är det fasen sovdags! Upp 05.15 imorn och iväg på jobbet. Hepp, hepp!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela