kristingabrielsson

Äntligen...

Publicerad 2013-08-09 23:00:50 i Allmänt,

...äntligen, äntligen hemma hos mina tre killar! Jobb i all ära men hemma är bäst. Älskar att komma hem! Att jobbet just nu suger gör inte längtan hem mindre. Känns som att energin inte räcker till på jobbet, jag räcker liksom inte till.

Ser fram emot morgondagen. Kräftskiva med Jons familj. Awesome! Innan dess ska jag nog ta och klämma in ett träningspass. Kan hända att det blir på jobbet faktiskt. Utnyttja träningsmöjligheterna där för andra gången...fast känner jag mig själv rätt så knatar jag nog bort till mitt gym. Trivs som bäst där :) Nu är det iaf godnatt!

Nu kör vi!

Publicerad 2013-08-08 22:06:47 i Allmänt,

Idag har varit en bra dag! Började med sovmorgon och frukost tillsammans med Jon. Vid elva träffade jag min kusin Frida och lilla Stella för en promenad runt berget och mycket snack. Som vanligt på tok för länge sen vi umgicks. Efter promenaden mötte vi upp syrran för lunch på Tages. Riktigt gott faktiskt.

Senare på kvällen trotsade jag mina onda benhinnor och plockade fram mina gamla löparskor för en runda i terrängspåret. Tur jag tog dom gamla för det var himlans blött på myrarna. Hade vatten högt ovanför fotknölarna flera gånger. Tungt som tusan var det men dryga fem kilometer, en vurpa och två rejäla blåsor senare kunde jag andas ut och klappa mig själv på axeln. Fem kilometer kändes som två mil idag.

Lunchen idag var mycket inspirerande. Vi pratade om vardagliga strider vi har med oss själva och hur man ska bete sig för att vinna dom. Jag strider varje dag mot min vikt och tänker på det varje vaken timme. Nu ska det hända något, jag har bestämt mig. Det är så onödigt att må dåligt över något man kan förändra. Från och med imorgon är det nya tag, ny bana!!
 
                                            
 

Slut på det roliga

Publicerad 2013-08-05 11:02:00 i Allmänt,

Idag är min semester slut. Tlllbaka till sjukhusets sterila väggar och långa korridirer men även tillbaka till mina härliga kollegor. Känns lite roligt och inte alls så vemodigt som jag trodde. Vi får väl se hur det känns i slutet av veckan när jag har jobbat några dagar. Känslan jag hade innan semestern var inte att leka med. Hade allvarliga tankar på att säga upp mig och leta något annat, långt ifrån sjukhusets stress. Det kändes bara inte värt att slita så hårt för så lite. Jag hoppas känslan är annorlunda nu.
 
Hur som helst har jag haft en helt fantastisk semester! Har egentligen inte gjort så mkt men har hunnit träffa vänner och familj, vilat, njutut av solen, badat. Jag och Jon hann dessutom med en minisemester på egen hand till Trondheim. Det bästa av allt är att jag nu bara ska jobba i sex veckor och sen är det dags för två veckors ledighet igen. Lovely!
 
Efter dessa veckor är det verkligen dags att ta tag i hälsan igen. Började med att ta en förmiddagstur i löparskorna och nu är del väl dags för hundarna att få sin runda. Ser framemot att äta nyttigt oah träna regelbundet igen för skäms på mig vad jag har slarvat. Nu ska löftet till mig själv infrias. Extrakilona ska bort och muskler ska byggas. Längtar!!
 
Några bilder från vår minisemester
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela