kristingabrielsson

Kalabalik

Publicerad 2008-08-26 22:35:30 i Allmänt,

Idag har det varit jobb efter en helt oplanerat ledig måndag. Trodde jag jobbade men i söndas kväll kollade jag på schemat och såg att jag var ledig en dag till. Kände mig hyfsat utvilad på jobbet men fick nog alldeles för lite gjort på ändå. Känns som jag ligger efter med allt efter två veckor med kort om personal. Avdelningarna ser ut som bajs och jag har massor med beställningar som måste göras.

 När arbetsdagen var slut såg jag fram emot en mysig promenad med hundarna...skulle bara ta in hästarna först, innan regnet satte igång...bara... Jag tog med mig hundarna och gick ner på betet, satte mig på Delay och tog hundar och andra hästen i handen och red iväg. Frid och fröjd...i 150 meter. Nästan uppe vid vägen kom två andra hundar rusande mot mina hundar och en galen husse efter. Mina hundar blev lite stressade men fortfarnde gick det bra. På väg mot stallet släppte jag Darty som vanligt och han strosade runt och käkade...tog in Delay, satte fast hundarna utanför och gick för att hämta Jalle. Jag tog ut Jalle...allt var fortfarande frid och fröjd...i två sekunder till. Nu hade hundägaren med sina hundar kommit ner till mina hundar, Neo slet av kopplet och flög mot dom två andra, Darty började bralla, Lady som fortfarnade stod i hagen ville va med och busa och kröp under tråden och sprang med Darty. När alla andra var igång ville även Stingen va med och sprang igenom sin tråd. Tre lösa hästar, en i handen, två lösa hundar, två kopplade och två hysteriska människor utöver mig. Som tur var sprang Lady raka vägen in i stallet och Darty och Stingen drog en repa på åkern. Jag tog hundarna och Jalle och gick in i stallet och det hysteriska paret med hundarna försvann. Slutet gott allting gott =) Tur man behåller lugnet haha.

 Var på Nisses 26-årsfest i lördas. Var jäkligt kul hemma hos honom. Synd att krogen som vanligt sööög. Fattar inte att man aldrig lär sig och slutar gå dit. Iaf. så fick han en ooootroligt fin present av Grabbarna Grus. Måste ses. Tyckte han skulle använda den under kläderna på krogen om han skulle få hugg. Skulle va kul att se tjejens min när han klädde av sig hehe.

     MANKINI!

 
Over and out!

Skulle vilja...

Publicerad 2008-08-19 21:26:40 i Allmänt,

att tiden stannade upp ett tag. Det går så fruktansvärt fort just nu. Att allt bara ordnade upp sig och att jag kunde tänka helt klart för en sekund. Lite för mycket just nu och det känns som att jag inte riktigt styr vart jag ska. Livet är ute och vandrar med mig. Det kanske är då man ska stanna upp en stund och tänka till..eller är det man bara ska släppa taget och hoppa?? Fast å andra sidan så är det väl så allt som oftast, att man inte har nån kontroll..eller? Tror ju inte att det bara är jag som känner så. Fan vilket snurrigt inlägg.

 Idag blev det bärplockning iaf (fasen vilken intressant människa jag låter som). Det är faktiskt rätt rogivande och har man hundar kan man dessutom slå två flugor...ja ni vet... Blev inte mkt bär men det räcker ju iaf till att käka lite med mjölk.

 Igår kom Henrik och Peter tillbaka från semestern. Kul faktiskt för det har varit lite tomt. Nu är ordningen iaf återställd, eller snarare oordningen =) Saknas dock några stjärnor innan hela ligan är på topp igen. Själv är jag lite less just nu, har jobbat sex dagar och har tre kvar. Stört trist att jobba mördarvecka.

 Kollade på Gangs Of New York igår...eller sista delen av den som jag inte hade orkat se klart innan. Riktigt bra film faktiskt. Sällan jag tycker en film är riktigt bra och alla jag  har pratat med tycker den är dålig så det var en positiv överraskning.

 BTW så blev jag kär idag. I en tvättmaskin på Rusta!!! Måste HAAAAAA!!! Fan vad jag vill ha en egen!

 Hej!

Söndag

Publicerad 2008-08-17 20:16:10 i Allmänt,

Söndag igen...jag har jobbet hela helgen så det blev ju som inte så mkt till helg. Haft sjukligt lugnt på jobbet så jag må ju säga att der e ju grymt bra att få betalt för att sitta och umgås och surfa...  Igår var jag, Frida och  Madde ut till Åsgård och hälsade på Marie. Vi åt gjordens största grilltallrikar och snackade en massa skit. Efterrätten orkade vi inte med så nu tror jag att jag måste och köpa mig lite gott nu ist.
Var ute och red sväng idag och ujejuj vad min häst har blivit gammal... Snubblade, staplade och pustade..var knappt så att han orkade upp för sista backen. Kanske har jag tagit rätt beslut ändå trots att det skär i hjärtat!! Fan vad jag kommer sakna honom!

 Nästa helg fyller Nils år och då ska vi fira. Fasen jag ser verkligen fram emot det =) Hoppas det blir lyckat.. Kankse lite tidigt att börja längta redan men va fan..

 Nej nu ska jag åka och handla glass och nougatsås =)

Svullsvull

Total chock..

Publicerad 2008-08-14 21:38:58 i Allmänt,

Fick precis ett fruktansvärt tråkigt besked. Så fruktansvärt att det inte ens går att ta in, går liksom inte att förstå. Fast vi inte har umgåtts på länge så finns det ändå starka minnen kvar av en sprallig, go tjej som alltid gick sin egen väg... Plötsligt är hon borta, energin har slocknat och dött ut. Helt ofattbart. Kände henne inte längre men när jag träffade henne för inte alltför länge sen så kunde jag inte för mitt liv gissa att det var så illa..
Hoppas hon har det bättre där hon är nu, för det måste vara därför hon ville försvinna.

Vackra hovar och misslyckad bärplockning...

Publicerad 2008-08-13 20:45:02 i Allmänt,

Idag har jag vart ledig...skönt må jag säga. Nu väntar en tiodagarsvecka. Det har varit en rätt hektisk dag. Började med att uträtta nåra ärenden. Det blev banken (för jag har fått mina skattepengar), polisen (för att anmäla att min cykel har blivit stulen), Granngården, dvs jobbet på min lediga dag (för att regnet bara vräker ner och jag vill inte ha en dyblöt hund, så jag var tvungen att inhandla ett regntäcke...lagom nöjd blev Neo.), sen travet (för att köpa hästskor vilka fucking Granngården bara hade bakskor kvar av). Halv två kom hovslagaren, bästa hovslagaren jag har haft hittills. Blir så glad när dom kan berätta om hur hästarnas benställningar är och dom berättar vad dom gör för att det ska bli bättre osv. Dessutom var han grym med Delay's upphakningar...ingen irritation där inte.  Dock är jag drygt tusen spänn fattigare men det e smällar man får ta. Jag hann med en liten promenad med hundarna innan jag och O skulle iväg och plocka bär (ja, ni läste rätt). Jag drog iväg, vi tankade bilen och begav oss... Det han hade missat att säga var att det låg gaalet långt bort. Vi åkte och åkte och åkte i typ en timme och när vi väl kommer dit så säger O "jaha då var det bara att åka hem då", för han skulle hem och spela fotboll... Hann iaf se ett par bär och käka kanske fem.. Ja men vi fick ju iaf se Oxböle, Kaxås och Lien och inte e väl det så illa....eller?  Väl hemma kom jag på att jag varken har mockat eller gjort nånting annat i stallet så det kanske var bra att det inte blev nån längre tur.

 Nu tror jag att jag ska skynda mig ut i stallet så jag hiner kolla på en film, vilket jag har tänkt göra länge men inte hunnit...
Hej!

Igår

Publicerad 2008-08-11 11:52:18 i Allmänt,

var en märklig kväll...fick en del vridna intryck. Varför gör man som man gör inte som man borde?? Kan ju inte va så svårt att tänka ett steg längre men den kunskapen verkar det som att jag vid födseln saknade och som inte tycks gå att trycka in i skallen. Jaja, gjort e gjort.

För övrigt så regnar det idag. Fast egentligen vet jag inte om det går att kalla det regn. Känns mer som att vädergudarna har hittat ett gäng sprayflaskor och står och leker med. Som en dimma av små, små vattendropper som inte går att komma undan. Dessutom ska jag om en stund ut och gå i detta. Hoppas det hinner gå över.

 Senare ska jag in på stan och försöka hitta en bikiniöverdel..inte det lättaste i den här stan. Skulle även ha vart till polisen och kikat efter min kära, kära gamla cykel. Jävla idioter som inte kan låta bli andras saker!! Ska även träffa Lisen och förmodligen svulla på Wedans eller nåt. Alltid lika trevligt.

 Nej nu borde jag göra ett ryck så jag hinner göra nåt vettigt.

Typ 70 timmar senare och knappt klar...

Publicerad 2008-08-10 18:55:34 i Allmänt,

Den här dagen har gått åt till att göra ännu en hage till dessa odjur man drog på sig för tio år sen. Fy fan vad det e trist!!!!!
Nu e det bara att sätta ström på skiten kvar men det får vänta tills imåra.

 Igår var jag och O på dans..mkt roligt var det. Alldeles lagomt med folk och bra band (ja jag vet att ni tycker jag e störd men det e bra för att va dansband).  Hoppas det hinner va nån fler dans innan sommarställena stänger...e ju faktiskt grymt mkt bättre på sommaren än på vintern. Mycket mer än så blev det nog inte helgen, men min helg började ju faktiskt idag så jag klagar inte. Imorn ska jag träffa Lisen en sväng. Mkt trevligt. Känns som vi umgås alldeles för sällan numer.

 Idag e det den tionde augusti...om en månad och fem dar drar jag..känner hur paniken börjar smyga sig på. Eller är det det som brukar kallas resfeber kanske. Ena stunden längtar jag som satan och andra stunden är jag redo att ringa och boka av skiten. Tror det blir bra så fort man har satt sig på planet och lyft..får låta bli att tänka helt enkelt. Allt här hemma borde ju faktiskt finnas kvar i januari...plus en massa snö.
 Nog snackat för idag. Nu ska jag käka lite mat som min käre mor och far har fixat. Ibland e det skönt att bo hemma. Oftast inte. =)

 Få se om det händer nåt häftigt ikväll
Tjolahopp!

Fel

Publicerad 2008-08-09 16:06:46 i Allmänt,

Nånting måste va helt galet..hoppas det inte ska vara såhär, hoppas man mjuknar. Tror att min resa bort från hemma och allt invant är rätt välbehövlig.. Tycker man borde veta hur man funkar vid det här laget. Tror jag förstår vad min käre vän menade med att vara less på sig själv..tror det är när man är såhär..

Vilken jäkla vecka!!

Publicerad 2008-08-05 21:59:39 i Allmänt,

Fattar inte att man aldrig lär sig...eller jo det gör jag för yranveckan e så galet ROLIG!! Festen började förra fredagen och slutade inte förän sent i lördas natt. Mycket öl, fest, folk och bra spelningar har det blivit. Av nån underlig anledning har nästan alla kvällarna börjat hos Nils (mitt i stan och med roligt folk..kanske inte så konstigt). Blir svårt att återberätta veckan för allt är liksom en konstig röra och dimma... Får ta det i bilder ist =)



En extremt slirig Kristin...blev inte många vettiga bilder den här kvällen... Blev till att tokköra från jobbet för att hinna till Nils, hälla i sig lite dricka och sen ut och rumla runt.. Måste man dricka snabbt kan det gå så ;) Haha, har ett svagt minne av en kisspaus vid tågrälsen. Haha, tur man har riktiga vänner =)

   

Lördan började med galet fint väder och bad...(sorry grabbar men ni får lov att bjuda på er själva ;) ) och fortsatte med middag på helt extremt varma Kajplats1.. Gott var det och ölen tog där den skulle i värmen =) Dagen övrgick till kväll och...

   

.....förfest hemma hos Nils. (Hade grymt gärna lagt upp en annan bild men M förbjöd mig..inget farligt, bara kul! ) Förfest övergick till....

 

...utgång. Hamnade på O'learystältet där Marmeladorkestern spelade..hade jäkligt kul faktiskt.. Var bara tvungen att lägga in bilden på den extremt stora killen som gick förbi. Nils du vet vad jag menar haha!!

Söndan blev lugn. Träffade R en sväng på kvällen och sen åkte jag på stråket och sa hej till Jessica, Håkan och Mats en sväng...helt nykter dock. Måndan vette fan vad jag gjorde..tror jag var ut men kommer inte ihåg vart eller med vilka...nån som har koll?? Kanske var då vi var och åt Frida?? och sen gick till Nils?? Tisadan var oxå helt lugn..var hemma med hundarna och njöt av stillheten.

 

På onsdan var jag ut med nåra från jobbet...Karin bangade men annars var hela eliten samlad. Först på Brunkullan för lite mat och sen blev det Innefickan på stråket. Även denna kväll med aningen suddig eftersom att vinflarran som av en händelse hade råkat glida ner i min smuggelväska... Även denna kväll minns jag en underlig kisspaus..vad är det med dessa kisspauser haha! Sjukt kul hade jag iaf och arbetsdagen blev stört jobbig dan efter men vad gör man inte i goda vänners lag?? Måste göras om! Träffade mycket roligt folk och jag tror att både S och H blev lite rund under fötterna så jag slipper skämmas ensmmen =)

Jäklar vad tid det här tog. Yrandagarna får jag ta en annan dag... Nu blir det hopp i säng!

God natt!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela