kristingabrielsson

Ett år närmre bäst före datumet...

Publicerad 2008-03-28 09:24:24 i Allmänt,

Nu har jag förbrukat en av dagarna på mitt 23e år...känns inte så annorlunda, det är väl bara att inse att man redan är förbrukad som vi alltid sa när vi var yngre..jag och min käre vän som fyller år idag..  Knepigt det där...jag och Jessica träffades när vi var 15 och insåg senare, när vi kom på att hon var född dagen efter mig, att vi träffades redan på BB och att våra mammor delade rum...inte illa va?! Vissa är nog menade att träffas...andra inte.... Grattis gumman!! nu är du med en gammal tant =)
 Födelsedagen var bra..började med jobb, sen träffade jag farmor för sista gången..eller ja jag såg henne sista gången för hon e nog här hela tiden..kanske låter lite hemskt men det var så skönt att se att det inte var nån farmor kvar i den gamla magra kroppen. Det var bara ett använt skal och hon lever livet nån annanstans, utan att lida av sitt dåliga hjärta.. Iaf så avslutade jag dagen med mkt onyttigt, men ack så gott skit uppe hos mamma och pappa på skönön. Fick pengar till min nya kamera wihii!! =) Blir nog till att shoppa imorn.
 Ikväll blir det vin och en massa gott med flickorna. Ska bli såååå himla kul!!!! Var längesen vi umgicks, bara vi tjejer som på på gamla dar. Lär väl inte bli som förr men ännu bättre. Full lär jag bli med tanke på att min kropp har gått på avvänjning i nästan tre månader, men va fan det får jag ta. Uppvärmining inför vårforum...bara en månad kvar nu =)

Nej, dags för jobb... Ha det gott!!!

Lördag igen...

Publicerad 2008-03-22 20:39:58 i Allmänt,

Jag e på väg neråt...måste rycka upp mig men hur? Idag är en sån där kväll som man borde göra nåt kul med sina vänner, särskilt eftersom det är folk hemma som sällan är det, men jag har ABSOLUT INGEN LUST. Kan lika gärna sitta hemma och göra ingenting..känns som det mest lockande...eventuellt med nån man slipper anstränga sig det minsta för...helst skulle jag slippa duscha oxå haha. Mitt största bekymmer just nu e vad jag ska se på tv ikväll..Så som i himmelen kanske..  Måste ringa Lisen. Hon tror nog att jag har glömt henne men tiden har liksom inte räckt och humöret har inte varit på topp. Kanske måste göra det ikväll...risken är dock att hon jobbar.
 Förövrigt fick jag en fartfylld ridtur på min lilla ponny idag och det var ju kul, problemet är bara att jag är så damn otränad att jag har ont i hela kroppen nu...får kanske tigga åt mig en massage ikväll. Dessuom har jag lovat fodervärden att rida henne även imorn och då ska min pålle oxå ut på en tur...jag kommer va döööd imorn kväll =)

Är hon inte vacker, min skrutta.
image4

Nu kom Frida...henne behöver jag inte duscha för ;)

Glad påsk och hej!

Diska golvet...

Publicerad 2008-03-19 22:09:15 i Allmänt,

..fick jag göra igår..inte helt vanligt kanske. Min dumme fan glömde en flaska matolja, som egentligen skulle med till stallet, hemma-på-golvet-i-hallen-hos hundarna, smaaart! När jag kom hem var typ en halv liter av två kvar i flaskan och resten på mitt lila golv i min lilla lägenhet...arhhh. Var inte mycket annat göra än att ta fram diskmedel, svamp och en hel hög med handdukar.. Jaja.efter en massa städning idag och nåra nattliga promenader med två magsjuka hundar så verkar läget va stabilt igen =) Nu ska jag ta och ladda inför sista arbetsdan innan påskledigheten med en lugn natts sömn..mycket välbehövligt!!

God natt!

Vackra? mhmm

Publicerad 2008-03-17 23:20:16 i Allmänt,

Nån kanske tycker jag e störd..två gamla gubbar?! Men dom gör sig grymt bra på bild och jag älskar fina bilder =)Två människor värda att beundra..Tror inte dom lämnar någon oberörd...på gott eller ont. Den som inte har gett Jonas böcker en chans har verkligen missat en helt underbar författare. Världsklass. Stefan är en klass för sig..stackars dig som inte har lyssnat på hans musik =) 

image2  image3

Intressant..

Publicerad 2008-03-16 23:41:16 i Allmänt,

Fick ett litet meddelande här idag...från en vän jag inte har träffat på alldeles för länge och det e ju trist att det alltid går för lång tid mellan gångerna. Det roliga är att jag tänkte på henne bara igår och funderade på om man skulle hört av sig, hört om hon är hemma i påsk och om man kanske skulle tagit sig en ridtur. Det e alldeles för många vänner man glömmer bort, eller tappar längs vägen rättare sagt, för att saker dyker upp och tiden rinner iväg. Dessutom kan det va vänner man verkligen tyckte så mycket om och hade så mycket kul med. Synd, men det e väl kanske så livet går. Det kan ju inte va samma för alltid, det har jag fått erfara många gånger. Tur man har vissa som man vet att man alltid kommer ha kvar. Vänner man älskar och som betyder så otroligt mycket. Det e tungt när man måste skiljas men sen när man ses igen känns det som att tiden har stått stilla..eller det var kanske att ta i men man märker att vänskapen är minst lika stark som innan. Jag hade en helt underbar vän en gång men han försvann till stora stan i söder och sen den dan har jag knappt hört av honom..och inte sett honom en gång..fem år sen e det nu. Helt galet ju!! Tänk vad kärleken kan göra med en..hoppas han har det bra med henne =) Tror inte det vore nån skillnad om vi sågs nu i jämnförelse med hur det var då. Förutom att massor har hänt då. Vänskapen vore nog ungefär densamma. Hoppas jag får träffa honom igen...snart.

Nu e det bara två dar kvar tills Frida kommer hem!! Jag är glad att jag e långledig till helgen så vi kan umgås. Har massor att ta igen. För övrigt fyller hon år idag..och Sofie med. GRATTIS FLICKOR!!! =)

Dags att sova för imorn blir det morgonfodring och stallgöra innan jobbet..men först må jag duscha..och kanske får jag besök så jag slipper sova själv *håller tummarna*.

Sov så gott allesammans!

Fredagkväll? Tveksamt..

Publicerad 2008-03-14 22:45:45 i Allmänt,

Men fy vilken fruktansvärt tråkig människa jag är! Först jobba hela dagen och sen inte göra ett skit på kvällen...FREDAG kväll...eller jo det har jag ju iofs, tog med Neo och Ture på en ridtur. Sorry Lisen, blev ingen träff av idag heller men i helgen kanske =) Ibland känner man sig inte som en särskilt bra vän men dygnen skulle behöva va typ tolv timmar längre...men fy fasen va trött man skulle va. Jag e ju redan helt slut efter en dag i vaket tillstånd.

Började surra om vårforumet i Vemdalen idag...fy fasen vad jag längtar!!! Känns som det var evigheter sen jag festade nu. Faktiskt har jag varit helt lugn sen typ veckan efter nyår...borde nästan få en present som belöning, för vilken helomvändning...från att festa varje helg, minst, till ungefär ingenting...men nu börjar suget komma krypande. Funderar på om jag måste ta en uppvärmningshelg framöver. Jag fyller ju trots allt år ganska snart.

Imorn kommer det en och ska kolla på lägenheten min och det  är till 99% säkert att hon tar den. Känns lite vemodigt att flytta hem men det är ju bara ett att göra. Ska bli rätt skönt att komma ut på landet eller vad man ska kalla det, det är ju ändå så jag är uppväxt och van att leva. Kan bli rätt panikartat att sitta instängd i en etta utan balkong mitt i stan när man är van att ha hur mkt plats som helst. Det jag skulle komma till var att jag nog måste ta och sätta igång att plocka och fixa lite här nu så stället ser acceptabelt ut.

Synes..

Vilken underbar känsla..

Publicerad 2008-03-13 19:09:44 i Allmänt,

...det är att kunna gå till jobbet utan att den enda tanken är "jag vill inte. Har verkligen saknat det och jag trivs riktigt bra. Hoppas känslan håller i sig. Nog för att man träffar mycket konstigt folk varje dag och många kan va riktigt otrevliga så får man sig många goda skratt...har ju helt underbara arbetskamrater. Jag har kommit hem igen =)

Satte ut min lägenhet på annons idag...fasen jag e nerringd ju..tror aldrig jag har varit såhär populär..men det säger kanske inte mycket haha!! E inga problem att få den uthyrd över sommaren iaf så nu jäklar ska det bos på landet och sparas pengar, jäklar vad jag ska ligga i för jäklar vilket äventyr jag ska ha i höst.

Just nu känns allt riktigt bra och jag trivs rätt bra med livet. Förutom att min underbara, fina, goa farmor inte finns hos oss längre förstås. Men jag vet att hon är hos farfar nu och som han måste ha längtat efter henne där uppe så tror jag inte han släpper henne en enda sekund. Saknar och älskar er...fast jag vet ju att ni alltid är med mig. Imorn ska vi gå och träffa farmor en sista gång, lär bli tungt men jag vill verkligen se henne, bara en gång till. Känns lugnare i själen då.

Nej, det väl kanske dags att gå till affären så man får sig lite middag...Neo och Ture längtar nog efter en skön promenad i snöslasket =)

Hej!

OjOj

Publicerad 2008-03-12 11:41:44 i Allmänt,

Haha, ja det här var kanske inte helt väntat.. Jag med en blogg. Sånt som händer en regnig dag i Norrland när det finns tid som ska fördrivas. Vem vet, kanske e det nån som e intresserad av vad som händer i mitt för tillfället ganska meningslösa liv.

Idag är en sån dag som man bara vill ska försvinna. Jag e ledig, alla andra jobbar och det spöregnar. Men Frida min vän, snart kommer du hem och då finns det inga meningslösa dagar. Jäklar va vi bara ska hänga och snacka skit i två veckor =)

Funderar på att gå på lägenhetsvisning idag...ett jäkla råtthål e det men billig...tror ju knappast jag kommer köpa nåt men man kan ju fantisera om hur man skulle kunna haft det. Jag och Grabbarna Grus flyttar snart ut på landet över sommaren och sen drar jag utomlands så varför ska jag egentligen skaffa mig nåt nytt?? För att ha nåt att längta hem till i kalla januari kanske...jaja vi får se, kolla kan man alltid.

Tjo!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela