kristingabrielsson

Pizza ochen skön tv-kväll

Publicerad 2009-02-25 20:20:02 i Allmänt,

är vad jag skulle vilja ha just nu... Verkar inte som att nån vill käka med mig dock. Funderar starkt på att gå ner på Daffys och köpa hm pizza men jag känner mig som jordens största loser om jag ska sitta här hemma helt själv och käka.  Får se om jag lyckas släpa mig dit.

Hade tenta i fredas (som vanligt har jag ju inte skrivit på länge) och den kändes helt ok. Ber till gudarna att jag klarade den. Tycker så synd om J som tog och fick kräksjuka lagom till fredan och måste skjuta upp den en månad. Efter tentan blev det after work för hela slanten och damn va kul det va! Efter tre timmar med billig alkohol var stämningen på topp och vi bad dj:n byta musik till lite mer fart och sen var dansgolet helt fullt av sjuksyrror (eller blivande iaf). Vi sparkade rumpa som syrran så fint översatte detta utryck till. Blev lulligt och fnittrigt men vid 01.00 kastade jag in handduken eftersom jag skulle upp halv sju dan efter. Lördag blev det jobb och fy satan va folk det var. Helt sinnessjukt! Men kul vart det. Superligan, jag, Sandra och Ella ägde ju stället. Dock sunkade vår nya chef ner oss eftersom han knappt kan kassan. Illa. Det var jag, Sandra och Ella som jobbade mest när vi öppnade stället så vi kan varandras moves till punkt och pricka så när vi jobbar tillsammans så går det undan. Man må ju få skryta ibland va?

I övrigt har det varit en grymt tung vecka såhär långt. Skolan har dragit på turbon och jag kämapar bara för att hålla näsan över vattenytan och överleva varje dag. Så sjukt tung men så sjukt kul kurs. Anatomi och fysiologi är det vi läser nu men man skulle kunna tro att det e en latinkurs.
 Stallet är ett kaos...orkar knappt åka dit längre. Jag tycker inte riktigt att jag har något ansvar i det som har hänt och jag orkar inte va nån mellanhand mellan dom parter det handlar om. Hoppas bara inte att det kommer påverka framtiden för jag har trivts så himla bra i stallet på slutet och har verkligen fått tillbaka glöden. Jag älskade ju att åka dit innan, det var höjdpunkten på dagen. Får se vart det här slutar.

Just nu drömmer jag om en resa långt, långt bort! Vet att det inte var längesen jag kom hem men suget kommer tillbaka snabbt för mig. Måste försöka spara till nån billig resa inom en överskådlig framtid.

Några bilder från min resa:
 

Sjukt fin solnedgång på Koh Chang                                      Mina fötter på stranden

 

Jag på väg till vår dykpunkt på Borneo                                           Där vi skulle gör vårt shoredive

 

Vy från Mt Kinabalu, jag och min engelska vän Simon klättrade upp för det tillsammans. Drygt 4000möh, sjukt jobbigt!
Till höger: Jag och Simon på väg ner. Tro inte att det var varmt bara för att det är Borneo..

 
Jag livrädd uppe i trädtopparna...40m över marken.  Jag och lillebror John i Taman Negara, djungel i Malaysia.

 

Bröderna och jag i Kuala Lumpur när dom va på visit.            Stranden på Pangkor, Malaysia

Ja drömma kan man ju alltid. Skulle kunna åka till Thailand tusen gånger till och så vill jag se ännu mer av asien. Men då vill jag nog ha med mig nån väldigt speciell och kanske nån kompis =)

Nej jag tror det blir Daffys nästa.

Kramar


Har mycket att se fram emot

Publicerad 2009-02-18 21:48:39 i Allmänt,

Det här e helt sjukt! Tycker jag sitter med böckerna hela tiden men jag tycker ändå inte att jag får nåt grepp om sakerna. Eller jo jag tycker att jag har lite koll på mycket men detaljerna är det bara att säga hejdå till. Det värsta är att jag inte känner att jag vet att jag kan det jag borde kunna för det kan lika gärna dyka upp saker jag inte har en aning om på tentan bara för att den e så stor och luddig. Fast jag tror att alla känner så just nu....hoppas det bara är den första tentan som känns så här panikartad, att man kommer in i det sen. Jaja, vi får se hur det går. Räknar med att köra på den så klarar jag den så e det ju bara ett plus. Den e över för den här gången på freda iaf. I helgen ser jag fram emot så sjuka saker. Jag ser först fram emot en långpromenad på fredag, sen ser jag fram emot Lars födelsedagsfest på lördag men det e ju rätt normalt tror jag, grejjen är att jag ska jobba och det ser jag oxå fram emot!! Då måste jag även tillägga att det e på subben jag ska jobba men det ska bli så skönt att få träffa folk och få tänka på annat än skola. Sen det stördaste tror jag är att jag ser fram emot att städa min lägenhet. Det e så skitigt här nu men det är inte direkt så att det är prio ett att städa dessa dagar men det ska bli helt ljuvligt att få göra det i helgen utan dåligt samvete. Jag vet att jag verkar helt paranoid inför den här tentan men som sagt tror jag att det kommer lägga sig lite tills nästa gång.

Mamma var på Ikea i förrgår och köpte gardiner åt mig så nu ska jag bara upp med gardinstänger och hänga upp dom så börjar ju det här likna ett hem. Lila är dom =) Ska även försöka skaffa mig en liten blomma men fotoförstoringarna och nya mattor och grejjer får vänta tills det rasslar in mer pengar....eller ja...droppar in kanske e mer det rätta ordet.

Tror jag ska sova nu. Natti!

Bättre sent än aldrig...eller?

Publicerad 2009-02-14 21:32:11 i Allmänt,

Der här inlägget tänkte jag lägga ut för typ en vecka sen men min datorjävel har fått virus så den la ner precis innan jag var klar...

Måste bara börja dagens inlägg med att kommentera kommentaren till mitt förra inlägg.... Jag måste faktiskt säga att det är jävligt dumt att komma med en sån hård anklagelse och samtidigt vara anonym. Hur fasen ska jag kunna bjuda dig på nästa party isåfall???!!! Har dock mina aningar om vem denna M kan vara ;)

Har ju vart dålig på att skriva här nu igen och nu har jag fått lite skäll så det kanske är bäst att skärpa sig. Ett inlägg per dag är vad jag vill ha eller vad var det hon sa? Annars lär man väl tappa =)

Kan ju börja med förra veckans höjdare. Jag och en massa andra, bla Marie, Ana och Jessica, var bjudna på sexparty hos Emma. Wihiii! Party hos Emma slutar inte på annat sätt än som det gjorde i fredas, dvs med en massa skratt, galna upptåg och en hejdlöst rolig kväll. Den kvinnan är inte klok...fast i mkt bra bemärkelse haha! En tjej kom dit och visade oss diverse sexprylar för både henne, honom och paren. Det var inget köptvång men jag kan lova att det var svårt att hålla i pengarna. Man tror att det ska va så sjuka saker så att man bara ska garva åt sakerna och tycka att dom e löjliga men tro mig, det finns massor man vill ha!

Ett litet axplock:

 

Partyt e igång...

 

För att testa hur grejjerna känns skulle man visst känna med nästippen...hmm...ja jag vet inte jag haha!

 
Stackars liten...                                                                         Jag och Jessica

 

Emma testar ägget..

Kvällen slutade på Plaza och på det stora hela var det en mkt lyckad kväll. En kväll som absolut måste gå i repris på ngt vis!

Resten av veckan har gått i skolans tecken. Redovisningar och tentaplugg och en exremt stressad jag... Nu har jag tagit paus i pluggandet och sitter och dricker vin och käkar fondue med syrran och Kalle..

To be cotinued...

TV3 play

Publicerad 2009-02-05 23:55:46 i Allmänt,

Idag är en dag när det är mycket som snurrar. Många tankar hit och dit, många känslor som jag inte vet om dom är befogande, mycket samvete och många drömmar... Vet inte varför, jag tycker egentligen att det borde va fullt av tankar på plugg där inne men helt fullt verkar det inte va än.

 Det här har varit en vansinnig vecka i flera bemärkelser men mest känns skolan galen. E vansinnigt stressad men har ändå hima kul när jag e på skolan. Idag var jag och min grupp hos Linda och pluggade. Grejjen var att det var ett litet distraktionsmoment där. Lindas underbara lilla charmtroll till son på fem månader. Fan vad jag smälter för sånna små troll. När man får hålla i dom där små kropparna är det så att ens egen kropp bara skriker efter att få ha en egen. Vill verkligen och jag tror inte ens att det är ett övergående fenomen. Känns som en evighet tills man kan få sånna guldklimpar själv.

 Var i stallet på eftermiddagen och umgicks lite med Erika och hästarna och det blev även en ridtur. Fasen jag gillar verkligen alla som står i stallet nu. Känns som ett toppengäng och jag blir lika glad varje gång nån e där och gör mig sällskap. Ridningen gick bra. Jag har iaf en guldklimp till häst.

 Jag har varit så ledsen hela hösten att jag missade både Bonde söker fru och Ensam mamma söker men nu e jag lycklig igen. Märkte igår att hela säsongen av Ensam mamma går att se på TV3 Play!!! Gissa vem som har plöjt avsnitt varje ledig sekund =) Jag fattar inte, varför har ingen anmält mig dit?? Jaja, jag kanske inte har några mänskliga barn men mina håriga fyrbenta må väl räknas??!! Tänk känslan av att ha typ 10 trånande grabbar runtomkring sig. E ju bara att välja och vraka liksom... Äh va fan, vi kör en Ensam matte söker nästa säsong... Eller Frida, vad var det vi sa? Desperat söker vad fan som helst?? Nåt i den stilen iaf.

 Imorn blir sexparty. Ska bli väldans skoj. Nu jäklar ska det sovas.

God natt!

Saknar er!

Publicerad 2009-02-01 00:08:26 i Allmänt,

Fasen det känns som evigheter jag umgicks med mina gograbbar. Vill ju festa, fika, ja bara umgås med er!! Alla verkar så upptagna jämt...eller så e det jag som e det. Har faktiskt ingen koll eftersom jag inte har surrat med nån av dom på länge nu.
Igår var det fest (igen). Sjuksköterskorna och Socionomerna hade introsittning tillsammans och fasen va kul det var. Först var det lite förfest i huset där vi har mest lektioner. När Jennie slängde ut frågan "har alla med sina biljetter nu då" lite på skämt så insåg jag att shit, nej det hade jag ju inte. Underbara Jennie fixade så hennes ex kom och hämtade oss så jag kunde åka hem och hämta den och sen skjutsade han tillbaka oss. Mycket snällt!! Sen blev det middag på Oscars, det godaste jag har ätit på grymt länge. Det vart thaibuffé med allt vad ni kan tänka er! Man åt så man trodde man skulle svimma. Vin blev det oxå i stora mängder och spex och sång och skratt. Vid 23 var det dags att bege sig vidare men som vanligt (som väldigt ofta iaf) så sög ju krogen. Vi var runt på alla (!) krogar i stan, dvs Larrys, Huset och G3, men jag tyckte alla sög igår. Jag gick hem tidigt och fast jag hade hunnit käka oxå så var klockan inte ens två när jag kom hem. Bra jobbat! Vaknade imorse, tog en promenad med hundarna och sen blev det jobb på Subben. Min lugna tv-kväll vart det ju inge av med för ikväll kom Karin och Kerstin med lilla Tiara till stallet och jag var där en sväng, så har jag vart ute och kört lite, tvättat och skruvat hyllor. Sovdags snart känner jag. Tänkte få upp ett par bilder från gårddagen men det får vänta.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela