kristingabrielsson

Pengar...någon??

Publicerad 2009-03-30 22:09:46 i Allmänt,

Har nu betalat mina räkningar...hoppas jag. Har sisådär 2700kr kvar, har varken köpt hundmat, hästfoder eller spån denna månad. Jag ska till vemdalen sista helgen i april...hur fan ska detta då??!! Kan ingen starta en hemlig fond där ingen vet var pengarna egentligen går men på insamlingsbössan står ett gråtande barn ute i en öken.. Eller det kan ju förstås inte va en hemlig fond för då sätter ju ingen in pengar men ändamålet är hemligt för alla utom mig och fondstartaren.. Kanske kan va ett koncept. Du får 10% av intäkterna, jag lovar! Äh, kanske ska sälja sig istället...nån som vill ställa sig på kö??

Idioti!!

Publicerad 2009-03-29 14:53:14 i Allmänt,

Jag blir så less, det är nästan skrattretande! Jag var ut i fredas och hade en otroligt rolig kväll tills jag stötte på mitt ex.. Fick mig en redig utskällning för att jag umgås med "hans" kompisar och har haft en sorts relation med en gemensam kompis till oss båda. Det är andra gången jag får en sån här utskällning om exakt samma sak och jag kan bara konstatera att jag är så underbart glad att jag slipper honom. Nu är det tydligen jag som är svinet  det hela! Enligt hans nuvarande tjejs blogg så är det jag som är svartsjuk och inte kan släppa taget. Vad är det för skitsnack?? Var han som vart sur för att jag inte ville satnna och prata med honom på krogen och det var jag som sa att vi inte har nåt med varann att göra längre. Patetiskt att han kan ljuga ihop nåt sånt bara för att rädda sitt eget skinn, Alla i min omgvning vet att jag ALDRIG, för alla pengar i världen skulle ta tillbaka honom och jag har till och med önskat dom lycka till och sagt att jag är glad för deras familjs skull nu när dom verkar ha det så bra. Jag är absolut inte svartsjuk på dom och jag vill inte ha med dom att göra, vi har ingenting gemensamt. Så...var bara tvungen att skriva av mig. Blir så less för exakt samma sak hände syrran nyss och jag tycker det är så fånigt!

Tack för mig!

Jasså jaha...

Publicerad 2009-03-28 22:08:26 i Allmänt,

Idag har varit en skön dag...eller skön och skön... Har haft huvudvärk och varit dödstrött men jag har njutit av ledigheten. Har varit hos mamma och pappa och haft födelsedagsbjudning för släkten och det är ju alltid trevligt. Ingen häst att ta hand om och inga måsten.

 Igår var det tenta. Jag gick dit med 100% säkerhet att jag skulle kugga men när jag satte mig och satte igång så flöt det som på oväntat bra. Har jag tur aå klarade jag den men jag ska inte ta ut nåt i förväg, men kanske... Efter tentan tog jag mig till stallet och gjorde undan det och sen hem för att göra mig iordning för utgång. Jag, Jénnie, Maria och Linda började kvällen md middag på Brunkullan och fasen va gott det var! Vi gick vidare till G3 och där vart det ett himla drag. Det började med att det var finpriser i baren fram till 21 så vi köpte två öl var och satte oss vid ett bord. Jag gick iväg och pratade med nåra kompisar och när jag kom tillbaka stod en drink på min plats. Present från tjejerna =) Så där satt jag med två stora öl och en drink och tänkte att hur i helsike ska jag få i mig allt det här?? Det går ungefär fem minuter och sen kommer Ove med en drink från ingenstans och vips satt jag där med två öl och två drinkar...  Ujejuj hur skulle kvällen sluta. Blev även bjuden på nån fler öl och tro det eller ej så köpte jag en själv oxå men det sjuka var att jag inte alls vart väldigt dragen. Blev en grymt kul kväll och jag träffade galet mycket människor och självkalrt var ju klasskomisarna där eftersom det fatiskt var tentaöl vi var ute på. Trots allt detta roliga så insåg jag mer än nånsin hur glad jag är att vissa människor inte finns i mitt liv längre. Huga, vissa val var rätta val. Skönt såhär i efterhand.

Snart e det dags för jobb för mig.. Sov så gott alla eller så ses vi på subben inatt =)

Galet...

Publicerad 2009-03-26 21:37:02 i Allmänt,

..besviken på mig själv... Ska ta en sväng med hundarna nu och sen gå och dö bort en stund. Imorn väntar liemannen vid sängkanten men jag ska fira hur som... Man är väl optimist?!

Tack för mig!

Tentaångest is my best friend

Publicerad 2009-03-25 18:58:48 i Allmänt,

Det här e så jävla jobbigt så jag går åt. Det jobbigaste är inte att plugga utan att jag är så tvärsäker på att det går åt helvete så att jag inte ens förmår mig att lägga ner min själ i det. Jag ärså körd att min motivatiom är lika med noll. Vet inte riktigt vad jag ska göra...  Vi har tenta på nervsystemet, sinnena, cirkulationssystemet, respirationssystemet, endokrina systemet, urinvägssystemet, matspjälkningssystemet, klinisk kemi och temperaturregleringen...sorry alla som jag har ljugit för. Det var visst inte sex system, det var nio. Det enda jag känner att jag har lite koll på är cirkulationen, dvs. ungefär åtta frågor av femtio,..yey! Tur man har anledning att fira hur som helst på fredag. I helgen ska jag iaf vara en god matte till mina försummade hundar och vi ska hitta på nåt kul. Stackars små...

Nej, back to hell!

Män som hatar kvinnor...

Publicerad 2009-03-24 00:33:47 i Allmänt,

...var och såg den ikväll. Har mycket att tycka och tänka men jag är ju ingen filmexpert så jag kanske ska va rätt tyst. Dock är jag ju expert på vad jag gillar. Har läst triologin och jag var nog lika fast som dom flesta andra. Tur jag satte igång när jag var utomlands. Hade ettan och trean på ljudbok och tvåan läste jag. Kan säga att åtskilliga stranddagar gick åt till att ligga med I-poden inpluggad...även en hel del kvällar =)
 Så till filmen då... Har vart grymt spänd på att se den och alla karaktärerna. Faktiskt blev jag förvånad över att nästan alla funkade i sina roller. Filmen i sig var rätt bra. Dock hade dom dragit bort enoooooormt mycket saker som man gärna hade haft med och ändrat lite i handlingen plus att allt gick på tok för fort och alldeles för lätt. I boken går allt i ultrarapid och ibland känner man att det är för mkt detaljer men i filmen var det alldeles för lite av den varan. Jag och Frida diskuterade på vägen hem hur man kunde ha fått till den ändå lite bättre och kom fram till att den skulle vart minst tre timmar, helst fem för att ens få in en bråkdel av allt från böckerna. På det stora hela får den ett helt klart godkänt betyg och jag går lätt och ser nästa om det kommer nån. Går nog inte att göra så mycket bättre än sådär med den speltiden.

Nu e det nattinatt.

Jag blir så förbannad!

Publicerad 2009-03-23 19:40:53 i Allmänt,

Som jag har skrivit förut så är ju mina hundar jävligt jobbiga just nu och idag var inte en bättre dag. Gick hem från stallet imorse och var ordentligt förbannad när jag kom hem för herr Neo hade visst helt glömt att jag existerade och lyssnade inte ett smack på mig utan skulle bara lukta på tjejlukter. Eftermiddagspromenaden var oxå ett litet helvete men dock ett mindre än morgonens. Nyss gick jag en längre promenad igen och då rann det över... Folk får säga vad dom vill men den här gången dängde jag ner Neo i backen så det heter duga och gick på principen att lyssnar han inte på första kommandot så smäller det (tro mig, jag mår verkligen dåligt av att ta i han så han skriker så det var inget första alternativ) Efter bara ett par minuter så gick han helt klockrent och sträckte inte ens kopplet när vi mötte hundar, bara kollade bort och låtsades som ingenting. Allt var helt jättesönt tills jag kommer upp i ett gäng dårar! En karl har sina två hundar lösa och dessa är i full gång med att leka med en kopplad hund och dennes matte försöker att ta sig ifån de lösa hundarna. De lösa hundarnas husse bara skrattar och säger "Nemen du ser ju att det går bra, låt dom leka."  Idiot!! Redan här börjar Neo bli lite uppspelt men sköter sig fortfarande väldig, väldigt bra eftersom att det enda han gör är att gnälla. Då kommer nästa typ... En kärring med e stor grå hund som såååå gärna vill hälsa på mina. Jag försöker först med att säga att Neo inte går ihop med alla så jag vill inte att dom ska hälsa (där borde tanten backat). Då säger kärringen att ja men dom tycker ju att det e så kul så det kan dom väl få göra. Nej säger jag, jag håller på att träna dom att inte bry sig om andra hundar men kärringen fortsätter tjata och bara följer efter oss. Vad är det för fel på folk??? Varför inte bara acceptera ett nej, hålla sina hundar kopplade och sköta sitt. Resten av promenaden fick jag börja från början och nöta eftersom det tar ett bra tag att få ner Neo i varv efter att han har jagat upp sig. Stackars Ture bara hänger med och får höra på mitt gnat... Neo ska iaf ha en eloge trots allt för hans enorma framsteg den här kvällen. det kanske finns hopp trots allt. Önskar bara att alla löptikar kunde flytta till en öde ö just nu.

Var tvungen att få ventilera lite... Nu blir det bio om en timme. Män som hatar kvinnor. Som jag har längtat!!! Kommer med betyg sen =)

Over and out...

Vissa dagar kan man skrota...

Publicerad 2009-03-22 21:21:34 i Allmänt,

Igår var det fest  hos mig... Mycket folk blev det och trångt och mysigt. Jag hade rätt kul här hemma och lite lulligt blev det. Det man borde ha lärt sig vid det här laget har fortfarande inte riktigt gått in. MAN SKA INTE GÅ PÅ KROGEN!  Där gick min kväll bara utför... Var inte alls krogsugen och det blev ett par rätt lama timmar, även en till incident försämrade mitt humör och jag drog mig hemåt rätt grinig. Väl hemma var jag ut med hundarna och jag såg verkligen fram emot att slockna i min säng, frid och fröjd tills jag skulle låsa upp porten och insåg att jag hade låst mig ute. Där brast det. Tårarna sprutade. Jag hade inte klätt på Ture nåt eftersom vi bara skulle utanför dörren och kissa så stackaren stod och skakade och det fanns inte en sportslig att jag skulle kunna gå med honom till mamma och pappa och hämta nyckeln. Som tur var hade jag av nån anledning bilnyckeln i jackan så vi gick till bilen och startade den och drog på värmen för fullt (körde dock inte).  Sen kom Frida som var på väg hem och försökte komma på lösningar men jag var bara så jäkla ledsen och upprörd så jag ville bara va ifred och skickade iväg henne tillslut. Gumman, förlåt igen!!! När jag sen satt där själv slog det mig att Subben fortfarande hade öppet så jag ringde dit och frågade gråtandes Ella om hon inte ville köra upp mig till Berge så jag fick hämta nyckeln. Underbart nog gjorde hon det. Lovely! Väl hemma igen skulle Ella kliva ur bilen och tänkte väl inte på mina rymmningsbenägna hundar så hon bara öppnade dörren och hundarna smet ur och drog full race bortöver vägen. Jag som faktiskt hade lyckats sansa mig lite kände paniken komma som en käftsmäll och tårarna började spruta igen medans jag kutade efter hundarna. Som tur var sprang dom bara en liten bit och vände och kom tillbaka. Tillslut lyckades jag ta mig i säng och slocknade på två röda... Vaknade imorse med ångest och huvudvärk.

 Idag blev det iaf ridning med Frida och Anna. Väldigt kul var det och idag är min häst ganska dyr igen...hon var så himla mysig.

Bilder från när min kväll fortfarande var bra...


Jag och syrran


Syster är på g iaf. =)


Såhär trångt blir det på 27kvm...

Måste sova lite...

Jag går under!!

Publicerad 2009-03-20 22:05:42 i Allmänt,

Min stora hund är galen eftersom det är vår och en massa löptikar. Han piper, vägrar äta, får damp och står och skriker vid dörren när man ska ut och gå och när man väl är ute blir det gnäll och srik bara man står still en sekund. Min lilla hund har fått för sig att jag ska lämna han eller når för han är som ett klibbigt plåster och ska sitta på mig hela tiden... Var det nån som sa att småbarn är jobigga??

Hoppas att nån förstår..

Publicerad 2009-03-17 18:36:30 i Allmänt,

En kväll för nåra veckor satt jag, Ove, syrran och Kalle på Bishop och surrade... Diskussionen flöt in på musik och alla vägrade förstå min åsikt. Både syrran och Ove  är musikaliskt lagda och jag tycker det är jäkligt kul att skriva och att fundera över texter av alla dess slag och detta gör naturligtvis att vi har olika åsikt om vad som är viktigt vad gäller musik. Tycker att jag ofta får höra argument om varför man inte kan gilla dom artister jag gilar. Jag är totalt såld på Kent, Winnerbäck, Sundström. Gillar även Hellström och Thåström coh många fler. Många, väldigt många anser att dessa artister inte är musiker...var drar man gränsen?? För mig är texten viktigare än den instrumnetala delen och för många andra är det tvärtom. Måste få försöka visa vad jag menar... Ägna ett par minuter åt den här texten så tror jag iaf vissa kan förstå varför jag avgudar Kent. Dom är genier vad gäller texter. Punkt.

Beskyddaren
skriven av Jocke Berg

 Jag ville vara speciell
jagad smal & glansigt blek
men med fläckar är Jag född
Jag hade nästan glömt
Jag ville vara spirituell
En gnistrande personlighet
men det kräver att man har
gener & anlag
och det har inte Jag

& det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Jag ville bara fly från mig själv
skära bort min otillräcklighet
men med fläckarna jag glömt
är redan dömd
Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad äckligt ung
men arvet väger tungt
Gener & anlag
Allt var ett misstag

& det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Snälla beskydda mig.


Ladda hem Besyddaren LIVE STHLM 27-05-2005 om ni vill lyssna på en grymt bra liveversion av den och få lite feeling =)

Tankar om middagsbestyr och lite annat

Publicerad 2009-03-17 17:38:21 i Allmänt,

Sitter och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan få iordning nån middag. Jag satt och funderade på varför det e så trist att laga mat och varför det är så mycket roligare när man är två... Skulle det va nån fler här skulle denne iofs kunna underhålla mig medans ugnen blir varm så det är kanske därför. Fast allt är ju faktiskt roligare när man är två och nu börjar jag fanimej bli less på att göra allt själv. Laga mat är roligare när man är två, handla är roligare att göra när man är två, gå på en promenad är roligare (dock är ju jag och grabbarna minst tre när vi e ute), till och med sova är roligare när man är två fast att man just sover... Må fasen styra upp det här snart. Fast å andra sidan är jag en väldigt självgående människa och väldigt beroende av min ensamhet. Klarar ju inte av att sitta ihop med nån och jag njuter ofta av att inte prata med någon på flera dar. Ja man förstår kanske varför jag är singel...jag är inte enkel att leva med, varken för mig själv eller nån annan haha. Får väl se om det finns nån som står  ut ;) Skulle behöva nån som har väldigt mycket egna intressen och vänner och som tycker det är skönt med lite space. Fast å andra sidan blir jag vansinnigt närhetsberoende när jag väl gillar nån... fast då ska jag verkligen, verkligen gilla nån.Då kanske det är jag som blir som ett jobbigt, klistrigt plåster...vad vet jag om hur jag uppfattas =) Tur jag har Kent! Ställer upp i alla lägen och när man blir less så är det inga sura miner när man bara stänger av och går därifrån. Kent is the shit ;)

Jag klarade iaf tentan btw så nu är det nya friska tag som gäller inför nästa.

Examinationsdag och möte med ny släkting

Publicerad 2009-03-16 22:52:47 i Allmänt,

Kanske ska börja med helgen... Det har som vanligt blivit mycket plugg men jag har även hunnit med lite umgänge och jobb. Satt till och med på biblioteket med Jénnie och pluggade i några timmar på lördan...inte vanligt i min värld. I lördas kom Bengt hit och vi kikade på melodifestivalen och åt en massa gotta. Riktigt trevligt. Vid kvart över elva stack jag iväg och jobbade och fan vilka idioter det finns. Det värsta är att alla verkar dras till Subway på fredag- och lördag kvällar...var lika mycker jerks ute på fredan... Jag överlevde iaf båda kvällarna men jag måste erkänna att det inte var en av mina bästa kvällar vad gäller service och snabbhet. Tror till och med att jag var riktigt otrevlig vissa stunder. Whatever! På söndan tjurlåg jag till klockan 11 för jag var så sjukligt trött. Sen blev det en tur på Granngården och efter det en promenad md Lisen. Resten av dagen gick åt till plugg men vid nio gav jag upp och jag och O kikade på Beck.

 Idag började dagen med vaccination och vid tolv hade jag examinationsseminarium på muskler, skelett, rörelseapparaten och terminologi (latinska ord) och gissa vad! Jag klarade det galant! Jag är så bra ibland =) Nu är det bara tentan kvar och imorn ska jag hämta ut den gamla.
Att jag klarade tentan skulle jag fira med en lång ridtur men precis när jag och Katrin hade ridit iväg så ringer mamma och säger att familjen är bjuden på fika hos min farbror som har sin son (min kusin) med familj på besök om en timme...det var bara att korta ner den tänkta turen till en kortare och till råga på det så var min häst en total idiot idag. Stenhård i käften, blockad i skallen och pigg som jag vet inte vad. Dessutom började hon bralla som en galning vilket hon aldrig har gjort med mig förut, inte ens när jag red in henne. Idag är hästen billig. Nån som vill slå till?

Till dagens höjdpunkt. Fikat med släkten.. Magnus (min kusin) och hans sambo Camilla är på besök från Göteborg och dom hade såklart med deras nya son Nils-Dage som bara är knappt 6månader. Så jäkla tufft namn tycker jag! Fast han kallas bara Nils till vardags men det är faktiskt ett dubbelnamn. Ännu ett litet underverk ska jag säga. Så himla fin och go. Bild kommer nån dag framöver. Haha, han är så rolig för det spelar ingen roll vem han kommer till så stirrar han på brösten och smaskar haha. Han gjorde så även på pappa och John och det ser så kul ut. Goknul!

Ett tips! Vill ni ha er ett gott skratt så gå in på blizzaga.blogg.se och läs nåra inlägg men missa för guds skull inte kommentarerna för det är där det händer grejjer. Svrtsjukedrama så det heter duga. Tragiskt må jag säga. Men jag måste påpeka att det inte är min syster som är tragisk utan kommentarskribenten. Enjoy!

Sist men inte minst. Det är Fridas och Sofies födelsedag idag! GRATTIS!!!



Födelsedagsbarnen =)

Natti natt!

Jahopp då var det fredag...

Publicerad 2009-03-13 12:01:33 i Allmänt,

Nu sitter jag på skolan och pluggar fast solen skiner. Måste man så måste man... kände att jag var tvungen att ta mig i kragen och gå hit och jag skulle ändå på Medicin direkt och göra nåt test inför TBC-vaccinationen så då var jag ju ändå på gång hit. Ska sitta nån timme till men sen må jag upp till stallet igen och luncha hästarna och rida. Grett!

 Igår var jag, mamma, pappa och John till Ove och Bette och firade Ove (morbror) som fyllde år. Petter, Frida och Musen var oxå där...mycket trevligt och gott fika som vanligt =) Var även ner på stan på dan och tog en fika med Lisen som break i pluggandet...hade mycket att surra om.
Blev som oftast nu en ganska tidig kväll för jag e helt slutkörd på kvällarna och sen upp imorse för att ta ut hästarna.
Vill så himla gärna göra nåt kul i helgen men det tror jag knappast jag har tid med... Måste plugga, jobbar fredag och lördag och dessutom tror jag att jag har hästen hela helgen (brukar ha hjälp med henne på lördagar). E väl bara att bita i det sura äpplet och kliva upp tidigt och göra undan alla måsten. Ser fram emot nästa lediga helg, när man kan koppla bort skola och bara njuta....frågan är när det blir...

Nej jag måste kanske återgå till pluggandet, hur lite jag än vill det just nu... Vill, vill, vill klara den här kursen.

                                       

En sommarbild från mamma och pappas gård. Det bästa stället jag vet!

Jag pallar inte!

Publicerad 2009-03-11 20:52:21 i Allmänt,

Jag drömmer latin på nätterna! Det här börjar spåra ur... Längtar till måndag när det här är avklarat...för stunden iaf. Gissar att jag får göra om det både på tentan och i sommar för just nu känns det katastrofartat.

Ska försöka få till lite roligare inlägg framöver men just nu är det bara skola hela mitt huvud.

Måste bara säga att Delay gick som en prinsessa idag. Red lite dressyr barbacka eftersom min sadel är på lagning och det gick så jääääkla bra! Slitet har gett resultat. Hon var otrolig mjuk i båda sidorna och var så följsam och samlad. Riktig kul att känna!

Nu må jag traggla lite mer ord och sen sova. Morgonfodring imorn..

...

Publicerad 2009-03-10 21:04:27 i Allmänt,

Just nu e jag bara så less på mig själv. Ska gå och sova bort nåra timmar tror jag, vill inte fundera mer...
God natt!

Gripande

Publicerad 2009-03-09 22:14:31 i Allmänt,

Kollade just på slutet på Spårlöst på tv4. Två tjejer som är adopterade från Polen letade upp sin polska familj och hittade en syster, mormor och morfar och en massa annan släkt. Huvva va jag lipade. Blir så blödig när jag ser sånt. Fast idag har jag varit rätt svajjig i humöret överhuvudtaget så det kanske gjode sitt oxå. Vet inte vad det är. Har panik över skolan, vill vara ensam ena stunden och nästa vill jag ha alla runtomkring. Gissar att det beror på stunden i månaden men nån måtta får det väl va =)

Imorn ska Delay vaccineras och åldersbestämmas (?!). E rätt kul för jag kan säga klockslaget hon föddes, 2000-04-19 kl.22.20, men ändå måste hon drogas så dom kan kolla tänderna på henne för att intyga att hon är så gammal som hon är. Idioti tycker jag när det handlar om en korsningsponny som används till hobbyridning. Bara att bita i det sura äpplet och punga ut med tusenlapparna.

Dags för sängen.

Ooohohoho

Publicerad 2009-03-08 16:47:23 i Allmänt,

Det e galet mycket ord jag ska trycka in i mitt för tillfället allt för trånga huvud. Ska kunna alla kroppens ben och muskler, nejdå inte alla men det känns så, på latin och dessutom veta var dom sitter och vilken funktion dom har och sen även vilka ben och muskler som används vid olika rörelser... Vissa ord kan man ju hitta på grejjer som man kan hänga upp det på men vissa e ju helt omöjligt. Ex. Superior betyder uppåt och då kan man ju tänka att supen går rakt upp i skallen. Tempus är tinningen, då an man tänka att man kan ta tmpen i örat som ligger nära tinningen men typ Viscera som betyder inälvor...hallååå, vad kan man hänga upp det på??? Eller umblicus (naveln) ??? Jaja det e väl bara att göra det bästa av situationen...banka in dom.

Har haft en trevlig helg. I fredas var jag ut och åt på Brunkullan med Bengt. Gött och trevligt. Sen blev det lite förfest hos både mig och hos syster. Sen gick vi på G3 och var där tills det stängde och efter det mötte vi upp Lisen och Tommy och gick till mig och hade lite efterfest. Igår blev det en lååång sovmorgon och bara slappt hela dan. Melodifestival och svull på kvällen, inte illa alls =)

Idag var det meningen att jag skulle vara duktig och rida men när jag kom till stallet var det pissväder och så ringde en klasskompis ocg pratade plugg så då blev jag asstressad och tog hundarna och promenerade hem och pluggade ist. Hade verkligen inge lust att rida idag ändå.

 Nej nu må jag avsluta min minirast och börja traggla ord ist. Nån som e sugen på donken sen btw??

Hej!

Svar til Josse!

Publicerad 2009-03-03 11:29:12 i Allmänt,

Jo jag hade ju kanske önskat att jag var 13...man är ju inte äldre än vad man känner sig eller vad är det man säger ;) Nejdå det hade visst blivit lite fel men nu e det fixat...

Grejjen är att jag förhandsgranskar varje gång men även fast det ser jätebra ut där så blir det helt fucked up när man lägger ut det... SUCK!!!

Jaja...nu må jag springa till bussen!

Men fy faaan!!!

Publicerad 2009-03-02 23:21:45 i Allmänt,

Här sitter man och jävlas med bilder och text och när man väl lägger ut skiten så blir det inte alls som det ser ut på förhandsgranskningen... Har inte sett det förän nu...inte varje dag man e inne på sin egen blogg. Vad fasen!! Sorry för hur det ser ut, ni får gissa vilken text som hör till vilken bild. Orkar ju inte sitta och ändra allt nu igen. Skit-blogg.se!!! kanske ska ta och byta till blogspot eller nåt... Nån som har tips om hur man får till det som man vill att det ska se ut???

Jisses!

Publicerad 2009-03-02 22:59:46 i Allmänt,

Nu är huvudet fullt av celler, endoplasmatiska retikler, mitokondrier, vävnader och allt vad du kan komma på i cell-, vävnad- och hudväg... Ja faktiskt både bildligt och bokstavligt... Har examinationsseminarium imorn och jag kan säga att jag är sådär lite lätt panikslagen...eller var det totalt wasted kanske?? Fick tag på boken vi var tvungna att ha idag (trodde jag skulle få den jag hade beställt i fredas men icke) så idag har det varit fullt ös hela dan. Jeeeeesus. Inte för att va taskig men jag blev lite lättad när jag ringde Jénnie idag för hon lät ungefär lika lost som mig... Hoppas vi båda har greppat mer än vi tror.

Just nu försummar jag allt jag har i min närhet känns det som. Mina vänner hinner jag inte med. Lovade att ringa Frida när jag gick på promenad men hundarna för jag hade inte tid att surra när hon ringde (var helt inne i hur DNA:t överför info till ribosomerna vid den tidpunkten...intressant...not) men när jag väl kom ut var det så skönt att bara få tänka på sitt eget så då ringde jag aldrig. I helgen skulle jag åka och hälsa på Emma och Persa i Norderåsen men jag var tvungen att jobba natt hela helgen och hade morgonfodringar dagarna efter så jag var helt död därimellan, skulle även ha umgåtts nåt med Marie men det sket sig och jag bangade oxå på en drink på G3 för att jag var så pissigt trött. Kul tjej! Jaja, får bli bättring i April när den här kursen är över.

I veckan..eller den 25e rättare sagt, var jag och J ner på stan och kikade lite och damn vad jag blev shoppingsugen helt plötsligt. INTE LIKT MIG! Skulle bara handla en bok för skoln men det slutade med att jag köpte blommor och krukor hem plus en förvaringsgrej till duschen... inte så farligt ändå. Dock fortsatte mitt begär på fredan. Var och klippte mig på förmiddan och köpte en hårprodukt, totalt 460 spänn, sen hade min käre mamma lagt undan ett par rosa kuddar på Indiska (eftersom jag av ngn anledning har blivit galen i rosa inredningsgrejjer) och eftersom det var tre för priset av två var jag ju tvungen att köpa tre. Sen på vägen till konsum så sprang jag förbi Rut och där hittade jag en jeanskjol i skyltfönstret..hmm var bara tvungen. Sen väl på affären, MATaffären så sprang jag på världens finaste bok på rean av Lennart Nilsson med bara en masa bider inifrån människokroppen. Så jäkla häftig! Den var jag oxå bara tvungen att ha eftersom jag faktiskt läser om det som bilderna är på. Har dock knappt vågat ta fram den för då lär jag ju bli sittandes med den ist för att plugga.

I övrigt har jag myst lite med hundarna när tilfälle har getts och igår var jag, hundarna och Delay ut på en ridtur. Så himla kul och skönt!

Några bilder från veckan...

 
På promenad på isen...                                                                  Min nya fina rosa blomma =)

Mina rosa kuddar =) Filten är dock bara en rovisorisk lösnig...
                                                 Mina nya kuddar...filten är bara för att se hur dom passar med grått =)

                       

Bilder från Lennart Nilssons bok.


Ture lite trött efter galoppturen


Snyggast!

Bums i säng med mig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela