kristingabrielsson

Mår som en påse skit

Publicerad 2009-05-28 21:59:57 i Allmänt,

Idag är inte jag så pigg.. Förkylningen slog till med full krafft igår kväll och jag tror till och med att jag hade feber. Jag har aldrig, aldrig feber så för mig är det till och med... Vaknade imorse och mådde skit men kände att det faktistk bara var en och en halv timmes föreläsning på schemat så jag masade mig iväg. Efter den vandrade jag hem och sov ett par timmar. Sen kände jag mig lite bättre så jag var tvungen att åka och handla, har dragit mig för att göra det i flera dar så nu fanns det inget att käka hemma. Blev dyr handling eftersom jag var tvungen att handla från scratch. Tänkte börja köra lite på Oves metod, käka fett och protein och dra ner på kolhydrater. Känns som en rätt logisk variant av diet med tanke på vad människan är gjord för att leva på. Dvs inte en massa socker och spannmål. Dessutom verkar det funka fint på dom jag vet som har provat. Värt ett försök. Betalade räkningar och gjorde storkok så idag är jag nöjd med mig själv. Nu på kvällen mådde jag så dåligt av att höra hundarnas suckar och se deras uttråkade ögon så då var jag tvungen att ta en lugn och kort promenad runt stan tillsammans med syrran. Nu mår jag ännu sämre så det var kanske en dum idé.

Dags att sova och kurera mig.
God natt!

Regn, regn, regn..

Publicerad 2009-05-27 12:18:09 i Allmänt,

men nu är det mesta i skolan avklarat och jag har en ledig dag. Sweet! Fick resultatet på sista tentan igår och den fixade jag så nu är alla tentor avklarade och igår lämnade vi in rapporten så nu är det bara en lite grej kvar sen är termin ett avklarad! Wihii! Idag har jag tagit sovmorgon, tagit en ganska lång morgonpromenad i ösregnet och snart ska jag klippa mig och träffa Jessica. Jag och Jessica har inte umgåtts bara hon och jag på aslänge så det ska bli kul. Blir nog en fika på stan. Nu ska jag röja lite här och ta en dusch.

See you!

Helgen...i stora drag.

Publicerad 2009-05-24 19:28:34 i Allmänt,

Så jäkla skönt att va ledig!! Ledighet är underskattat =) Helgen har varit bra, trots vissa missar... Fredag eftermiddag jbbade jag och sen på kvällen drog jag till Kalle och Tobbe på fest. Jag hade inget att drick så jag räknade med att gå ut nykter.. När Kalle på slutet av förfesten fick höra anledningen till att jag inte drack så bjöd han på vin och sen köpte ett glas åt mig på Rocken. Blev en blandad kompott av folk på förfesten vilket var himla kul. Synd du inte kunde va me Josse. På rocken satt vi tills det stängde och lite längre och sen började jag och Ludde att ragga pengar så vi skulle kuna gå på Donken och fyllekäka. Vi fick ihop till tre cheese...mkt bra jobbat av oss. Lördag var det tänkt sovmorgon men det blev upp och ut med hundarna rätt tidigt..gick och la mig när jag kom in igen men efter en timme hörde Ove av sig och körde upp mig för då skulle vi tydligen till Björkbacka och fika. Eller dom fikade och jag umgicks. Blev jag, Ove, Marcus, Lars och Marika. Mysigt. Resten av dagen fördrev jag i Berge (ovanligt va?), tog hand om hästen och mockade hagen som jag har gruvat mig för så länge...ibland e jag duktig. På kvälle släppte jag och Erika ihop hästarn och jag var lite nervös för att min häst skulle ge på Stingen ett par jävlar men det gick så bra! Det första dom gjorde var att gosa, sen vart det nåt tjuvnyp men sen var det som att dom alltid gått med varann. Jag är så lycklig i själen just nu. Har mått så dåligt över att hon har gått ensam och det har märkts att hon oxå har gjort det. Hon har en helt annan blick nu och det känns så underbart! Igår kväll skulle jag kika på film och Ove kom förbi och gjorde mig sällskap. Tänkte att dey var ju jättekul eftersom det var så pass längesen men typ en kvart in i filmen slocknade jag så han fick kika själv...kul tjej! Idag har jag vart i Berge...igen... Klarar verkligen inte av att sitta i stan när det är sånt här guldväder. Har vart ute på en lång ridtur med Erika och Stingen, vart ute med hundarna och bara njutit av vädret. Riktigt nice. Funderar starkt på att sova riktigt tidigt idag. E helt slut.

Hoppas alla har haft en superbra helg!

Bye!

Skogspromenad och...vad mer?

Publicerad 2009-05-20 22:00:09 i Allmänt,

Har precis varit på en skogspromenad. Helt underbart att ha skogen alldeles inpå knuten fast man bor typ mitt i stan. E nog sånt jag gillar bäst med Ö-sund. Våren är så jäkla skön, fortfarande dagsljust ute och hyffsat varmt. Dessutom är luften så där fräsch ikväll som den bara kan va efter regn och åska. Wonderful! Har rensat skallen och försökt rannsaka mig själv...gick bra..eller nja. Jo jag kom fram till mycket bra men inget jag har nytta av tror jag för jag har väldigt svårt att förändra mig. Håller på att gå åt av min jäkla kropp just nu oxå. Fan att jag aldrig kan tappa dom här jävla semesterkilona! Vill vara lika nöjd som jag var förra året men icke! Det vill inte min kropp. Tycker att jag rör mig mycket och jag har ju inga pengar så så mycket mat blir det ju inte heller. Dessutom har jag fått ont i kroppen igen och jag gruvar mig för att träna ist för att längta, det gör inte saken bättre. Hatar när det blir så här. Så fort jag är för trött, för stressad eller mår dåligt på annat sätt så vips kommer den där värken. Jag är nog inget att avla på. Det jag skulle komma till var att har nån nåt bra förslag på sätt att tappa lite på så är ni så varmt välkomna att skrika till =) Nu ska jag hoppa i säng.

Av nån anledning blev hela det här inlägget i fet stil och det går inte att ändra tillbaka...ni får stå ut!

Natti natt!

Äntligen hemma

Publicerad 2009-05-19 22:15:09 i Allmänt,

Har vart i farten hela dan...som för det mesta, men nej, energi till max har jag verkligen inte. Känner mig helt urkramad varje kväll. Skulle hellre vara kramad ;) Idag har dagen bestått av diverse sysslor. Åkte till stallet imorse och släppte ut hästar, sen iväg på skolan och hade redovisning av vår artikelgranskning (gick riktigt bra), sen till stallet igen och luncha hästar, mig själv och hundar, sen på skolan igen för att skriva rapport, till stallet efter skolan, rida och pyssla i stallet sen en promenad hem...finally home!! Nu ska jag bara varva ner här vid datorn en stund innan jag måste sova...

Jag bjuder på nåra bilder...


Vår vackra stad sedd från Frösön


Vår vackra stad...eller utkanten av den...sedd från hästryggen.


Hos mamma och pappa


Hästen får arbeta...klipper gräset i hundgården =) Man får inte va dum heller!

God natt världen!!

Slöööö!

Publicerad 2009-05-18 19:16:25 i Allmänt,

Helgen blev bra.. Fredag var det dans med Ove. Jannez på Sandviken. Var rätt kul förutom att jag blev offer för ett gäng grabbar i 18-årsåldern som va på dans för första gången. En efter en kom och bjöd upp och det var ungefär varannan som kunde ta några steg rätt. Jaja, det var kul ändå. Lördag blev det impulskväll ute. Marie bjöd på alkohol och det var gratis inträde på krogen. Sweet! Det var oxå helt ok. Var jag, Marie och Madde vilket inte var igår. Igår blev det en lugn hemmakväll och sen kom Ove och hälsade på vilket oxå var ett bra tag sen så det var kul. På dagarna jobbade jag hela helgen och drog in lite cash, MYCKET välbehövligt. Längtar tills på måndag!!! Pengar, wihoo!!

Nu ska jag gå och övertrassera mitt konto och ta en fika på Paus med syrran. Kan jag behöva.

Hej!

Får jag lov??

Publicerad 2009-05-15 18:47:08 i Allmänt,

Laddar inför dans ikväll. Astaggad! Är så himla kul när logarna öppnar, är som en annan känsla att gå på logdans än på typ Folkan.. Ska bli så kul! Får se om jag får med mig nåt sällskap eller om jag åker själv. Spelar ju faktiskt ingen större roll, man dansar ju ändå mest hela tiden. Jannez på Sandviken, är det nån som e sugen så är det bara att höra av sig..

Puss

Med tankekraft går allt..

Publicerad 2009-05-13 20:45:20 i Allmänt,

tydligen... Jag har önskat att jag skulle klara mikrobiologin så mycket att gudarna hörde mig och plitade dit ett E på tentan. E=godkänt för er som inte är insatt i skolvärlden. Inte ett högt betyg men bättre än dom båda underkända betygen man kan få. Har inte känt att jag inte skulle ha klarat en tenta så starkt nån gång som den här gången men på nåt vis gick det vägen ändå och jag är glad. Bara en tenta kvar att få resultatet på nu. Vi får väl se hur den gick. Ikväll har jag varit i stallet och jag tog med hundar och häst på en ridtur så nu har vi alla fyra fått lite motion. Är helt urkramad nu men lägenheten skulle behöva städas så jag kanske borde ta tag i det...eller så får det va tills imorn då jag inte behöver åka till stallet efter skolan.

Tjo!

En bra dag egentligen

Publicerad 2009-05-12 21:00:58 i Allmänt,

Försov mig i morse, vaknade sju. Jaja tänkte jag och tyckte bara att det var surt att jag inte skulle hinna med nån långpromenad den här morgonen. Allt var frid och fröjd i ungefär fem sekunder, dvs ända tills jag kom på att jag för fan skulle ta ut hästarna idag!! Arhhh!! Ge hundarna mat, slänga på sig kläder, kasta in sig själv och hundar i bilen och be till gudarna att poliserna fortfarande sov. Förstås skulle det jävlas lite i stallet men jag lyckades komma i tid till föreläsningen till slut. Var äckligt trött hela förmiddan men repade mig något till eftermiddagen och jag och Jénnie fick riktigt mycket gjort. Sweet. Sen blev det stallet. Hästen var en dröm, riktigt laddad men lyhörd och allt gick så bra bara jag skärpte till mig och red. Jaja, lite gnabb blev det när hon inte ville jobba vissa stunder men på det stora hela gick det riktigt bra. I like! Nu ska jag va en nörd och kolla på melodifestivalen mendans jag smälter maten och sen ska jag nog springa, kanske, eventuellt, om jag orkar.

Hej hej så länge.

En dag utan mycket till händelser

Publicerad 2009-05-11 22:19:11 i Allmänt,

Imorse var det skoldags igen.Hade inga föreläsningar men jag och J skulle ses kvart över åtta på skolan. Hittade äntligen våra artiklar och har en idé om vad vi ska skriva om.  Dagen fortsatte i förvirringens tecken och efter att ha surrat med nåra klasskompisar var det ännu värre. Har inte fattat hur det här ska läggas upp.. Det löser sig nog. Sen blev det mest bara promenad med hundarna , vila och plugg. Ingen häst idag, då blir det rätt trist och hänndelselöst.

 Min svacka verkar vilja fortsätta. Skulle vilja dra iväg nånstans och göra nåt galet. Kanske en ny långresa eller nåt annat upptåg. Nej, det funkar inte när man pluggar men drömma kan man. Funderar iaf på en sista minuten i slutet av sommaren...Kroatien kanske...nån som e sugen ;) Tänker gör jag alldeles för mycket och klokare blir jag inte. Vill ha förändring, pengar och en go grabb att krama på. Om nån har en snabb lösning så är ni mer än välkommen att berätta om den. Längtar efter sommaren, längtar efter Frida, och längtar efter äventyr. Men det är ju inga promblem att ordna. Tre veckor gumman, sen e du hemma och då jävlar blir det äventyr!! I alla bemärkelser.

Sovdags snart tror jag.

Kramar till er som vill ha =)

Oh yes!

Publicerad 2009-05-10 22:57:44 i Allmänt,

Den här helgen har varit kul. Riktigt kul!! I fredas skulle jag bara ta det lugnt men jag var så jäkla sällskapssjuk så jag gick ner till syrran som hade fest. Ingen alkohol hade jag eftersom jag inte skulle dricka och och eftersom jag är pank. Väl där så bjuder Kalle på vin och efter tre glas (!) var jag dragen...hur nu det kom sig. Jag var riktigt på G och jag och en grabb vid namn Stefan drog på G3. Hade riktigt kul även där men när det stängde var det sovdags för mig. Slocknade på två röda när jag kom hem. Igår var jag och syskonen uppe i Berge och krattade gården. Eftersom vår käre pedantiska mor hade tagit det svåra beslutet att åka till Jorm ist för att städa gården i helgen och hade bra nog ångest över det så tänkte vi att vi kan ju överraska henne med att göra det så det är klart när hon kommer hem. Var rätt kul faktiskt...alla syskon samlade. Vid 18-tiden skulle jag va på fest men eftersom jag är jordens största tidsoptimist så hade jag inte ens duschat vid kvart i sex. Som tur var så blev festen framflyttad en timme och jag kom bara en halvtimme sent. Dom andra grillade och jag tittade på =) E så segt att släpa med sig både mat och dryck så jag hoppade det. Festen var hos Tine och det blev ordentligt lyckat! Var väl meningen att det skulle va en massa folk men en del hade bangat så det blev bara gamla stallgänget plus Marielle och Katrins kille Jimmie. Surrade och partade och vid tolv (tror jag) drog vi ner på stan och tanken var att vi skulle gå på G3 men det var så sjuk kö så vi hoppade det och gick på Cooken ist. Det blev oxå riktigt kul och Katrin lyckades ordna en käftsmäll åt Jimmie. Det roliga var att det inte var Katrin som slog utan en tjej som vi tyckte va störig och som satt vid bordet bakom. Katrin provocerade henne lite med stöd av oss och då fick Jimmie (som va helt oskyldig) ta smällen haha! Stackarn. Iaf så var det roliga slut vid 2 men då blev det efterfest hos syster. Det var oxå helt sjuukt kul! Började röra mig hemåt vid 4 eller nåt sånt och plötsligt hade jag två killkompisar inhysta i min lägenhet över natten... Vad ska mina grannar tro när det kommer ut två grabbar ur min lägenhet på morgonen efter en krogkväll.. Jaja, dom får tro vad dom vill =) Idag har det varit en slö dag..eller jag gick ju faktiskt till stallet och sen ner till bussen på Frösövägen så lite har jag lyckats med iaf. Tänkte lägga upp lite bilder från helgen...det mesta blir nog dock fulbilder för som alla som känner mig vet så är jag ju svag för sånna =) Inte i ordning men här kommer dom..

    
  Mat!                                                                                             Jag posear, Kalle dissar haha!!

 
Ludde och Miffe                                                                           Jordens trögaste grill

 
Jag och brors barndomskompis Emil                                   Syrran. Snyggt!

 
I gasen                                                                                        Ja, behöver jag ge nån förklaring??

 
Jag i min hemmagjorda turban                                               Johan

God natt!!

I am dying here!

Publicerad 2009-05-07 17:00:20 i Allmänt,

Häromdan kände jag Inte en tenta till för då tar jag livet av mig! men jag har omvärderat saker och ting under den här veckan och numer låter det mer Ge mig bara en tenta för i helvete, annars tar jag livet av mig! Det här med rapportskrivning är fan inte lätt. Kan säga till mina vänner att mig kommer ni inte se röken av än på nåra veckor. Framåt mitten på juni kanske jag börjar krypa ur mitt skal. Jaja, tur jag har min vapendragare Jénnie att gråta ut hos. Eller vi kommer nog att sitta och gråta hejdlöst tillsammans.

Ja nog om det. Lite matlagning kanske vore på sin plats...

Hopplös?

Publicerad 2009-05-06 20:34:24 i Allmänt,

Ja jag tror faktiskt det. Jag börjar bli less. Det är vår igen, vilket är hur skönt som helst, men jag är singel ännu en vår till. Det är ju mindre kul faktiskt. Träffar man nån trevlig kille så är det alltid nåt som inte stämmer, antingen från hans eller från min sida. Vad har jag gjort de högre makterna för ont. Hur ska man lyckas träffa nån?? Kontaktannons kanske?? För desperat. Dans kanske?? Har aldrig lyckats tidigare... Krogen?? Där träffar man ju grabbar och dom tänker ju faktiskt med huvudet, dock inte det huvudet som sitter mellan axlarna utan ett helt annat..verkar gå bort. Hundtricket?? Ehm, mina hundar skrämmer nog fler än dom charmar. Äh, WTF, singel e väl inte fy skam?? Eller? Skulle ju vart trevligt att ha nån att planera sommaren med, nån spendera sköna sommarkvällar med. Alla kompisar börjar ju skaffa partner (nej ok inte alla men många) och hur kul e det då??!!

Men i helgen tror jag bestämt det blir lite party och det ser jag fram emot. Trodde man skulle va nöjd efter Vemdalen men icke. Mersmak tror jag det kallas. Nån fler som ska parta??

Hej å hå, soffan ser väldigt bekväm ut nu.



Nån som vill fly med mig??

Puss

Jag har en svacka..

Publicerad 2009-05-05 18:14:06 i Allmänt,

och den e rätt djup för tillfället. Har insett att min ekonomi håller på att gå åt helvete och jah pallar inte att bo här i tre år. Det känns som att jag är inklämd i en skokartong och ska försöka få plats med mig själv, två hundar och mina tillhörigheter. Det spelar ingen roll om jag städar en dag för nästa ser det lika jävligt ut igen. Vill ha större!! Börjar inse mer och mer att studier, häst och hundar inte går ihop. Tanken att göra mig av med hästen börjar krypa fram mer och mer men utan henne vet jag inte hur jag ska stå ut. Det skulle slita hjärtat ur mig att behöva förlora även henne. Jag vet att det bara är för en stund men att förlora Darty var helt fruktansvärt och jag vet inte om jag pallar en gång till. Hon får vara kvar över sommaren men sen måste jag börja fundera seriöst hur jag ska göra. Kommer inte orka leva såhär på kanten heller i flera år. Att alltid behöva tänka på att äta det billigaste man kan tänka sig, att aldrig kunna hänga med på roliga saker, går man ut så kan man inte handla ens en öl med gott samvete. Haha, gick med syrran på stan häromdagen och gick förbi ett Kinaställe och jag sa av reflex att i Juli ska jag unna mig kinamat! Så trist är det, får inga pengar förän då...eller jag får ju ett par tusenlappar både i maj och juni men inte tillräckligt för att kunna unna mig det. Jag vet att jag har satt mig i sitsen själv men det känns så surt. Ska inte klaga mer, ville bara skriva av mig.. Har ju inte Frida hemma så jag kan surra av mig med henne. Stackars lilla Frida får stå ut med allt. Hoppas du njuter av Kreta gumman!

 En bra sak är iaf att jag klarade Läkemedelsberäkningen. Det stör mig att jag fic ett slarvfel men va fan jag klarade det iaf! Grett! Ska ta och laga lite mat och sen ta en promenad...eller kanske en joggingrunda. Jag får se.

Hoppas dagen har varit bättre för er andra än för mig. Vi hörs.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela