kristingabrielsson

Färdigt

Publicerad 2010-08-27 21:26:13 i Allmänt,

Imorn e det tenta vare sig jag vill eller inte. Det får gå som det går. Hade iaf skitkul på skolan idag, ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga. Det var den taktiken vi körde på idag. Wish me luck tomorrow!!

Ett till gott skratt får ni här. Älskar den är reklamen haha!


Galet!

Publicerad 2010-08-24 18:46:55 i Allmänt,

Jag var till barnmorskan idag. Ska byta p-piller och då må man ju dit och snacka lite. Som vanligt räknade hon ut mitt BMI och ja, jag vet att jag ligger i överkant nu och jag jobbar på det, no hard feelings, MEN hon påstår att jag, för att ligga i mitten på normalvikt, kan gå ner 13-15kg!! Jag skulle se sjuk ut då!! Gick ner till 67 för ett par år sen och då kände jag att jag inte ville ner mer för då skulle jag bli ful och för mager. Hon menar att jag då skulle kunnat gå ner ytterligare 4kg. Insane! Själv brukar jag va nöjd när jag ligger runt 70-72kg. Visserligen tyckte hon att det var en annan sak när jag berättade hur pass mkt jag tränar och menade på att muskler faktiskt väger mer än fett. Jag tar inte åt mig så mkt (visst känns det lite men inte så jag blir förstörd) men tänk om ngn som har väldigt vriden självbild får höra nåt sånt. Kan gå riktigt illa.

En liten reflektion om BMI bara. Nu ska jag nog ut och springa...

Tisdag

Publicerad 2010-08-24 13:24:34 i Allmänt,

Tråkigt väder är det men vad gör det när man bör hålla sig inne och plugga.. Har faktiskt fått lite plugg gjort men sen övertalade fyra bedjande, uttråkade hundögon mig att ta ut dom promenad i det tråkiga vädret. Jaja, vad gör man inte för världens finaste små. Nu har jag snart en tid att passa och sen måste hästen tas omhand. Hoppas regnet ger sig innan bara.

Oh, jag har så mycket drömmar i huvudet nu. Bara hälften vore nog. Kommer ju aldrig kunna uppfylla allt nu. Fast å andra sidan, att jag har drömmar visar att jag mår bättre nu. Att jag tänker framåt och längtar efter något. Det gjorde jag inte i vintras. Allt går nog att uppfylla bara jag ger det tid. Livet är långt och om ett och ett halvt år tjänar jag förhoppningsvis lite pengar. Sweet!

Nu må jag öka.

Dröm på allihopa!

Tentaångest OMG!

Publicerad 2010-08-23 17:31:18 i Allmänt,

Drog till skolan för att plugga idag. Det var himla trevligt må jag säga. Ja att träffa kompisarna igen alltså =) Satt med Karro, Mia och Tessan och jag fick på tok för lite gjort. Har noll motivation nu men lördagen närmar sig. Alldeles för snabbt! Måste skärpa mig nu. Efter skolan gick jag och tränade...BOOOORING var det idag. Inte alls pepp. Nu ska jag ta mördarbacken till stallet och ta mig en ridtur. Sweet!

Imorn är dagen innan lön. Wihooo! Onsdag är wihoo alltså. Pengar, pengar, pengar $$$$$$$$$$!!!!!!

Plågad igen...

Publicerad 2010-08-17 15:19:57 i Allmänt,

Pluggade lite imorse men dte gick sådär...skit oxå.. Sen drog jag in på gymmet och körde en timmes pump. Fy fan va plågsamt det är. Inte kul men bra träning, vill, vill, vill att det ska synas förändring på vågen när dom här tre semesterveckorna är över! Blir spännande. Nu har jag pluggat lite till men eftersom det oxå gick dåligt så beger jag mig till stallet och sätter på mig målarstället. Är det nån som inte har nåt att gör så vet ni var ni hittar mig och penslarna...bara att komma och grabba en ;)

WTF!

Publicerad 2010-08-16 14:20:17 i Allmänt,

Solen skiner, inte ett moln på himlen, det är mitten på augusti MEN det är kallt! Jag tänker trotsa hösten och åka och lägga mig på en strand nånstans. Se upp allesammans, på med solbrillorna för snart kommer jag och bländar er med Östersunds blekaste kropp.

Over and out!

Det går bra nu...

Publicerad 2010-08-16 00:35:50 i Allmänt,

...kompis det går bra nu. Jag har semester, vädret är ok och det händer bra saker i mitt liv. Jag kan knappast klaga. Jag får alltför lite gjort i stallet. So far har jag spolat det så nu återstår lagning, målnig, hagfixning och städning...en hel del dvs. Pluggar gör jag ännu mindre och tentan närmar sig med stormsteg vilket inte alls är bra men det finns annat som upptar min tid. Roligare saker helt enkelt. Jag har bestämt mig för att tappa några kilon på semestern oxå. Skrämmande nog har jag aldrig vägt såhär mkt i hela mitt liv. Det är inte något jag bara säger utan det är ren och skär sanning. Har tränat på Golds varannan dag och gått långpromenad varje dag under semestern plus att jag rider flera dar i veckan och så tänker jag fortsätta dom här veckorna. Ska bli mkt intressant att se om vågen rör sig neråt. Annars blir jag fasen sur. Har ingen lust att köra nå soppdieter eller liknande. Jag vill ha en sund viktnedgång som håller.

Har lust att blogga ikväll men vet inte om vad. Har mkt tankar som rör sig men inget jag vill skriva om. Än kan det hända mkt om jag känner mig själv rätt och då e det bäst att hålla tyst.

Jag vet inte om ni som läser har märkt det med tanke på att jag skriver så lite numer men jag mår så jäkla mkt bättre nu än vad jag gjorde i vår. Ska jag berätta heligheten bakom det?? Skitsamma vad ni tycker, den här bloggen är för min skull så nu skriver jag det hur som helst ;) Jag läste bipackseldeln på mina p-piller och vad stod under biverkningar?? Jo, nedstämdhet... Jag ringde barnmorskan och bad om ett möte för att få byta sort men hon avrådde mig från ett byte och tyckte jag skulle prova va utan en stund. Så gjorde jag och efter några veckor var det som att nån hade dragit upp rullgardinen för mig (som barnmorskan uttryckte sig när jag ringde tillbaka). Helt magiskt! Här stoppar man i sig tabletter som får en att må dåligt utan att man ens märker vad det beror på. Illa. Så alla tjejer som känner lika som jag gjorde; testa en månad eller två utan, det kan göra underverk. Det var som att få livet tillbaka på ett sätt. Hjälper det inte så e det bara att börja igen =) Så då har man fått in några kloka ord här oxå då hehe.

Nu, en cola senare är jag redo för sängen (bådar gott för viktnedgången).

Natti natt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela