kristingabrielsson

Fick en släng av min-helg-är-förstörd-känsla idag

Publicerad 2010-02-19 16:18:14 i Allmänt,

Idag fick vi resultatet från läkemedelsberäkningstentan. Har som varit rätt säker på att jag hade fixat den och var inte allt för nervös. Har aldrig tyckt att det var särskilt svårt (enda ämnet ever som har känts så) och jag var rätt nöjd när jag kom ut från tentan. Så idag rusade alla upp till Anki för att få resultatet. När jag säger mitt namn så får jag UNDERKÄND till svar... Va?? Tyckte jag. Har jag missuppfattat hela tentan eller? Tyckte ju att den var rätt enkel. Jaja, då va den helgen förstörd tänkte jag och följde med resten av klasskompisarna och fikade. Var så sjukt besviken och ledsen. Att man skulle kugga på det enklaste liksom... Iaf så när vi kom tillbaka så hade ett gäng varit och hämtat tentan och jag gjorde likaså för att se vad jag hade gjort fel på. När jag får tentan i handen står det ett stort G på den och jag fattar ingenting. Säger till läraren att Anki sa att jag var underkänd men att det står G på tentan. Nemen oj då, då måste jag ha skrivit fel i Ankis papper... *morr* Hur som helst så var jag ju godkänd vilket räddade min helg och mitt självförtroende. Ikväll blir det hockeykväll!

Yey

Publicerad 2010-02-15 15:04:07 i Allmänt,

Fick tid hos läkaren idag, yey! Har gått på z-gränd förut och där får man ringa och tjata minst tre gånger innan man får en tid. Fick gå så länge en gång att jag fick njurbäckeninflammation och fick åka på akuten på mammas 50-årsfest (kan bli riktigt farligt med njurbäckeninflammation). Arg som fan var jag då. Inte nog med att man fick en mycket värre sjukdom uten jag missade även mammas 50-årsfest. Jaja, nu tillhör jag Frösöns hälsocentral och där tog dom mig iaf på allvar och jag fick komma vid halv elva, lämna nåra prover, prata med läkaren och hämtade ut medicin. Allt var klart på 40min och redan vid kl.13 mådde jag mycket bättre. Fortfarande långt ifrån bra men mycket bättre är nog för mig. Älskar vetenskapen och dess mediciner ibland!

Har pluggat lite idag och vart på en promenad, ska plugga lite till och sen till stallet om drygt en timme och fodra. Hade hoppats på att få ta igen den missade biodejten igår ikäll ist, men upptagen som objektet i fråga är så verkar det inte bli förän till helgen eller nästa vecka. Boooring! Mycket vill ha mer och mer vill ha ännu mer eller hur var det nu. Man kan ju inte börja vänja mig vid närhet och sen bara försvinna hehe. Den som väntar på nåt gott...

Ha en bra dag!

Alla hjärtans dag, my ass!

Publicerad 2010-02-14 18:24:23 i Allmänt,

Sitter hemma med en sjuhelvetes urinvägsinfektion och det suger! För en gångs skull hade jag planer för alla hjärtans dag, middag och bio, och så får man det här som ett brev på posten. Trodde jag hade blivit bättre imorse så jag drog iväg på skolan och pluggade i nåra timmar men vid ett märkte jag att jag hade fel. Fy fan va ont det gör. Kissar blod och måste på toa var tionde minut...sweet! Får jag inte komma till läkaren imorn får dom stryk! Har legat under täcket ett par timmar nu och peppar, peppar så känns det liiite bättre. Ska krypaner nu igen och invänta måndag morgon. Mediciiiiiiin, wohoo!

Hej hopp!

Det händer grejjer

Publicerad 2010-02-08 19:59:57 i Allmänt,

Ja så är det.

Idag tentade jag. Läkemdelsberäkning. Kändes jättebra men jag tror jag har ett fel. Inte bra. Får se då. Nu e det dags att sätta igång inför nästa tenta. Bara 20 dar kvar, arhh!

Livet rullar på, häst, hundar och skola. Hade en trevlig kväll igår men den får ni klura på =) Saknar min syster, känns konstigt att hon inte e hemma. Händer ju så sällan. Hoppas dom njuter!

Dags att göra ett ryck!

Hej

Sweet love!

Publicerad 2010-02-02 21:06:51 i Allmänt,

Min lilla ponny är på hemmaplanen igen. Hon är nog lite förvirrad över vad som händer. Red en sväng igår mot mamma och pappas gård, där hon har bott hela sitt liv. En jäkla fart var det på henne på vägen dit. När hon kom fram till hagarna kollade hon förvånat en stund, precis som om hon undrade var alla kompisar var. Sen stod hon en lång stund och kollade ut över åkrarna som hon har sett varenda dag i över nio år. Gick icke att rubba henne från stället. När vi tillslut tog oss iväg och hade ridit runt gården i skogen ville hon in på vägen mot stallet igen och när hon inte fick det drog hon ner på tempot rejält. Lillgumman har nog saknat hemma. Snart får hon komma hem igen, i sommar. Allt verkar vara bra med damen i övrigt, pigg, glad och lite kär i russhingsten i stallet. Tyvärr är hon vansinnigt omusklad så det är bara att börja om från scratch igen men det löser vi. Jag trivs jättebra i stallet so far. Njuter av varenda sekund där. Tror det kan vara svårt för de som inte har eller har haft med hästar att göra hur skönt det är att vara i stallet. Pyssla på med lite av varje. Till och med mocka skit kan vara lite av en njutning. Bara göra nåt per automatik, koppla bort omvärlden och bara gå in i sig själv. Inte många andra sekunder om dan jag kan göra det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela