kristingabrielsson

Stråk.

Publicerad 2010-07-27 20:02:35 i Allmänt,

Joråsatte... Sitter och väntar på Marcus och Ove. Och eventuellt Marie, Sofie och Elin. Damn tråkigt att sitta själv. Känns lite alkis att dricka vin ensam.. Hoppas dom kommer snart, klockan e mkt. Blev fartfyllda kvällar fre, lör men sen har det bara varit toklugnt. Rätt nice faktiskt. Slutsats: Jag är gammal...i förtid dessutom.

Helgen är över

Publicerad 2010-07-11 23:26:29 i Allmänt,

Jo helgen är över men vad gör det? Hade ju knappt nån helg och är ledig tis, ons så jag har ju egentligen torsdag idag =)

Igår blev det en impuls-utekväll. Började hos Tommy och Lisen vid kl.22 och slutade kl.06 hemma hos mig. Efterfest med sjukt härliga människor. Fan va vi garvade. Fler såna kvällar.
Träffade en gammal kompis ute på krogen. Vi har inte umgåtts på ett par, tre år, vet inte varför vi tappade kontakten. Blev ett kärt återseende och vi shakeade gärnet och hade galet roligt. Vaknade sent idag och åkte till Berge i hopp om att få sola. Då försvann solen. Tog en ridtur på Jet ist. tillsammans med Erika som lånade Delay. Kul som fan och bra gick det. Ikväll har Marie varit här. Snackat skit och myst har vi gjort. E helt underbart att gång på gång kunna konstatera att jag har hittat den här världens bästa människor och fått som som mina vänner. LOVELY!!

Skön helg helt enkelt! Nu läsa och sova. Gött!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela