kristingabrielsson

Helg

Publicerad 2010-05-30 11:53:52 i Allmänt,

Hade en sjukt bra kväll igår! Började med förfest hos Majja, sen vidare till Sandviken för personalfest. Det blev middag och mycket skratt. Efter ett par timmar drog jag vidare till Max där det var fest och sen vidare till krogen. Blev en väldigt lyckad kväll. Kan bara konstatera att jag har en helt underbar umgängeskrets!!

Tänker mycet på morfar nu. Idag har jag inte hört mig för hur läget är. Om han finns kvar hos oss eller om han har fått vandra vidare. Så himla tråkigt att han är så långt bort, att vi inte bara kan hälsa på honom. Det e livets gång det här men det är lika jävligt varje gång.

Nu ska jag möta syster och sen ska vi bege oss till Berge för att fira mamma =)

Hejhopp!!

I systers tjänst!

Publicerad 2010-05-27 19:34:09 i Allmänt,

Syrran gör en marknadsundersökning om intresset för en ny typ av butik i stan. Gå gärna in och svara på enkäten, tar inte många minuter. Enkäten finns här.

Tack tack!

Flow

Publicerad 2010-05-27 19:28:18 i Allmänt,

Har mått rätt bra sista tre dagarna. Har kommit till det stadiet att jag har insett att ingen kommer göra nåt åt mitt liv om inte jag gör det. Jag ska och har tagit tag i min viktuppgång, även om det bara är nåra dar än så länge, jag tänker på vad jag äter och ska börja träna igen. Jag har tänkt på ett annat sätt, försker iaf. Plugget har gåt framåt och det är kul att plugga. Sitter ju med supergoa mönniskor och plugar så det e klart jag trivs. Imorn ska jag jobba och sen har jag ledig helg IGEN! Ska ju plugga men ledi från jobb iaf. Hästen är pigg och glad och nyss var det löning. Bra vecka helt enkelt.

Måste bara bjuda på min absoluta favoritlåt just nu. Robyn är en helt fantastisk artist. Hon levererar hit på hit som man bara blir så glad av. Dessutom är hon en färgstark, vacker kvinna som kör sitt eget race. Det gillar jag!


Tränat

Publicerad 2010-05-25 21:57:59 i Allmänt,

jajjemen! Gick först 1 timmer och 20 min med hundarna sen cyklade jag till gymmet och konditionstränade i 1 timme. Fy faaan va jobbigt det var. Ska fasen låta bli cola och choklad i fortsättningen. Det krävs riktigt jäkla mkt ansträngning för att bli av med det. Inte värt! Eller jo, nån gång ibland förstås.

Nu ut med hundar, sen sova.

Hej!

Upp och ner

Publicerad 2010-05-25 16:20:50 i Allmänt,

Plugget gick bättre idag, pluggar ju med världens härligaste grupp! Idag har vi bland annat kommit fram till hur mycket bål man måste dricka för att komma upp i Steady state, sen även hur ofta man måste ge ny dos för att man ska hålla sig där för optimal verkan. Ska testas framöver! Morfar däremot mår dåligt. Dåligt, dåligt! Han opererades i helgen för lårbenshalsfraktur och efter det varken dricker, äter eller pratar han. Vi funderar väl på att åka ner. Han bor i Helsingborg. Skulle vilja hinna ner men vi får väl se. Vill inte mista nån fler nu! Har varit på alldeles på tok för många begravningar i mitt liv. Lilla morfar!

Ska bege mig ut på promenad nu iaf.

Hejhej!

Söndag

Publicerad 2010-05-23 23:43:10 i Allmänt,

Blev en konstig dag idag. Har som tappat sugen för allt så det enda jag vill göra är att sova när jag är hemma och inte mkt lust till annat heller när jag inte är hemma. Blev knappt nå plugg utan jag sov bort halva dan. Sen tog jag mig till Berge och släpade mig motvilligt ut i stallet. Väl där så messade Erika och frågade om vi skulle rida. Perfekt! Det fick humöret att vända. En tvåtimmars ridtur på en galet glad ponny med en god vän har den effekten. Delay var helt galen, fast på ett bra sätt. Brallande och skriande ledde till att jag satt och asgarvade medans jag koncentrerade mig på att hålla mig kvar. Fasen va kul det var!! Fler såna turer! Sen tog jag, Ture och Neo en promenad hem och kollade på en sån töntig men så härlig high school-film. Älskar såna =) Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på en natt utan sömngång. Börjar bli riktigt less på att inte få sova riktigt en hel natt.

Imorn blir det skola. Sitta och plugga hela dan, måste!

Natti natt!

Ledig helg!

Publicerad 2010-05-22 11:47:56 i Allmänt,

Det är helt underbart! Gick från jobbet kl.19 igår och är ledig både lör och sön. Så jäkla UNDERBART!!! Är dock extremt tråkig när jag är ledig. Måste plugga, måste på långpromenad med hundarna, måste rida och måste städa. Jaja, måsten är det men bättre måsten än att jobba. Ska sätta igång med pluggningen nu så jag kan gå ut och pyssla sen.

Började rensa ogräs på uteplatsen nyss. Men fy fan va mask det var!!! Tror hela Östersunds maskar har släktträff under min uteplats. Maskar är bland det äckligaste (förutom gammal mat) jag vet. Var tvungen att lägga ner. Får ta det i etapper ist.

Nu plugga!

En dag som idag

Publicerad 2010-05-12 23:41:04 i Allmänt,

Möttes av en otroligt fin kväll när jag kom utanför dörrarna på jobbet. Plötsligt kändes den ganska långa cykelturen hem enbart njutningsfull. Lite skön musik i lurarna, en underbar utsikt och vinden i ansiktet är inte ett helt dåligt sätt att avsluta kvällen på.

Har känt mig ovanligt lätt i själen idag. Liksom varit glad och på bra humör av ingen anledning. Var faktiskt längesen det kändes så. Man kan ju hoppas att det är på väg att vända nu. Att den tunga, tråkiga känslan kommer försvinna snart.

Jag tog ännu ett steg i rätt riktning idag (tror jag iaf). Det har varit en lång process för att våga och vilja göra det men jag tror att det är bra. Hur gruvensamt det än känns innan. Från det här steget ska jag nu försöka ta mig ett till och jag tror jag kommer grejja det. Kan vara därför dagen har kännts så bra...för att jag är en bit på väg och för att jag vet att det kanske kommer bli bättre.

Några bilder från dagen:



Utsikt från jobbet!



Sista promenaden för dagen med hundarna



Ture låg och solade på uteplatsen. Mys!!

God natt!

=P

Publicerad 2010-05-11 22:05:49 i Allmänt,

Guuud vad jag blir nyfiken när folk kommenterar anonymt. Men det e kul med kommentarer hur som.

Har inte bloggat på ett tag. Beror på att jag har funderat över fenomenet... Internet har blivit rätt sjukt. Jag tycker verkligen det! Ändå hänger man på det utan att tänka. Man behöver inte längre prata med sina vänner för man vet redan allt. "Ja jag vet, jag såg det på Facebook"... undrar hur många gånger varje dag man hör eller säger den frasen. Det värsta är att allt, verkligen allt läggs ut både på bild och i text. Ibland är det till och med sånt som man verkligen inte vill se. Så var det härom dan för mig. Satt och kollade på nåra bilder och vips kom det fram en bild jag absolut inte ville se. Usch! (vill inte säga vad det var för man vet ju inte vilka som läser och kan ta åt sig). Kolla inte på bilderna kan man ju tycka då men det är svårt att veta vilken bild som ska dyka upp efter den andra. Är det inte lite sjukt atrt hela våra liv går att följa av vilt främmande människor på internet?? Jag vet att jag själv e lika sjuk eftersom jag bloggar om mitt liv men på nåt vis ger det mig något oxå. Nån slags terapi. Ja jag e så kluven till det här. Ena dan vill jag lägga ner både Facebook och bloggen medans jag i nästa älskar att skriva.

Hur som helst, jag kommer nog fortsätta ett bra tag till men kommer passa mig för (särskilt) vilka bilder jag lägger ut!

Hej!

Ja

Publicerad 2010-05-06 23:22:08 i Allmänt,

Har haft en trevlig kväll med Marie och Maria ikväll, innan det har jag hunnit ta en fika med Lisen och även Tommy och innan fikan var jag på promenad med Jessica, mellan allt detta har jag även hunnit med att gå en sväng på stan med mamma, bror och bror, varit i stallet + träffat pappa men först av allt på dan hade jag föreläsning... Hunnit med en himla massa men inte alls stressat. Skumt. Trevlig dag må jag säga. Har haft mycket tankr och en och annan diskussion om denna störda virituella värd idag. Det är egentligen sjukt hur det ser ut idag...men mer om det morn eller nån annnan dag för nu måste jag sova.

Bye bye!

Uppdatering

Publicerad 2010-05-05 21:17:37 i Allmänt,

Har inte bloggat på länge, har inte haft nån lust. Kanske för att det inte händer så mkt. Har börjat ny kurs på skolan. Palliativ omvårdnad (eller nåt liknande) heter den. Det handlar om vård i livets slutskede. Första föreläsningen grät nästan hela klassen, igår grät flera stycken, idag var det bara väldigt mycket tankar. Otroligt känslomässigt men jag kan inte låta bli att känna mig priviligerad som får göra en sån här resa under min utbildning. Vi får uppleva och känna så mkt som gör att man utvecklas. Igår till exempel kom en man som inte kommer leva länge till och berättade om hur han tänker och känner kring sin sjukdom, situation och vården. Är otroligt tacksam att han ville lägga sin dyrbara tid på att prata med oss. Trots det tackade han för att han hade fått ta vår tid! Otroligt! Jag har verkligen valt rätt yrke och det känner jag starkare och starkare för varje dag trots att arbetsklimatet och miljön verkar urusel just nu. Man får hoppas att det är på botten för att vända nu. Finns så mycket intressat och viktigt man kan göra.

Har ett enormt sug efter att kramas idag. Lite närhet. Får kramas med grabbarna hund.

I övrigt har jag inga pengar alls att röra mig med den här månaden. Vet inte hur jag ska få det att gå ihop. Blir till att äta billigt och inget annat. Kommer inte kunna använda bilen nästan nånting men det är ju på sitt sätt bra. Kanske blir fit då =)

Ska ut med hundarna en sista vända nu sen sova eller nåt.

Ha det fint så länge!
Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela