kristingabrielsson

Fredan...

Publicerad 2010-11-24 22:51:41 i Allmänt,

...närmar sig. Fredag betyder klubbfest med ÖBRK vilket jag tror kommer bli riktigt kul med tanke på att det är nästan 200 pers anmälda =) Imorn e det löning och jag ska gå och försöka hitta nåt lila att ha på mig på fredag. Är tema lila. Hoppas det finns nåt.
Sitter och lyssnar på Petter. Han e fasen skön. Man har som glömt han lite men nu efter "Så mkt bättre" har han kommit tillbaka lite. Sweet!
Nattinatt!

Skitblogg!

Publicerad 2010-11-21 00:08:39 i Allmänt,

Fattar inte varför mina inläggs trycks ihop. Skriver med mellanrum mellan raderna men icke att det blir det när man publicerar. Jaja, whatever...

Sex, sex och åter sex

Publicerad 2010-11-20 23:52:21 i Allmänt,

Kan det bli bättre va?? ;)
Sitter på Hotell i Umeå. Har ett schysst rum med dubbelsäng för mig själv. Fått gratis resa upp, likadant hem. Gratis frukost, lunch, middag och fika i tre dagar. Jag ska inte klaga! Är på en kurs i sexualupplysning som Kärleksakuten håller i. Syftet är att ett liknande koncept ska skapas i fler delar av norrland, just nu under namnet Unga möter yngre. Meningen är att unga människor, så som jag *hrrm*, ska ut i högstadie- och gymnasieskolor och upplysa om sex på ett kanske lite mer modernt sätt än vad som görs nu. Detta för att ungdomarna ska kunna ta till sig informationen på ett bättre sätt än om en gammal grå biologilärare skulle hålla i den. Mycket av det material som används i skolorna idag är gammalt och avlegat då synen på sexualitet har förändrats drastiskt under de sista åren. Ex. så är en parrelation idag inte alls självklart heterosexuell vare sig det handlar om enbart sex eller förhållanden. Allt är möjligt och fullkomligt normalt i (nästan) alla konstellationer... Det är ungefär vad helgen går ut på.
Det är ett stenhårt schema från 9 på morgonen till 22.30, många funderingar, diskussioner och lekar. Idag har vi haft värderingsövningar, kondomstafett, porrdiskussion, massa lekar och mkt mer. Galet roliga och lärorika dagar med mycket, mycket kompetenta utbildare. Ett sjukt bra initiativ måste jag säga!
Nu, sova. Hotellfrukost att passa imorn =)
Jävligt skön låt och underbart framträdande...

Går sönder!

Publicerad 2010-11-15 18:48:44 i Allmänt,

Neo mår dåligt. Inte alls sig lik. Imorse fick jag släpa honom ur "sängen" 45 min efter att jag klev upp. Det är han som brukar väcka mig och va helt galen på mornarna. Sen gick han bara och la sig i vardagsrummet och ville ingenting, jag fick mana på honom att gå ut. Väl ute var han som vanligt men inne bara dör han av. Han har skrikit till flera gånger och han har tydligt riktig ont nånstans åt höger i bakdelen. Det gör så ont i mig när han bara ligger och stirrar. Vill att det ska bli imorn nu så vi kan åka till veterinären. Hatar att vänta, särskilt när nåt av djuren mår dåligt. Ett veterinärbesök är inte en välkommen kostnad kan jag meddela men det skiter jag i. Vad gör man inte för det bästa man har! Älskar dom som om det vore mina barn.
Min vackra pojke!

Måndag!

Publicerad 2010-11-15 11:48:46 i Allmänt,

Idag känns som en bättre dag. Trots att jag har sovit mindre har jag mer energi. Kanske är det för att vardagen är lättare att hantera. Den är mer inrutad, man har mer tider att passa och man vet vad man ska göra. Var på skolan en sväng och fixade ihop en power point med två klasskompisar. Gick bra och va trevligt. Nu tror jag det blir en promenad med vovvarna och sen ska jag banne mig ta mig iväg och träna. Har tom ätit en riktigt lunch idag så nya krafter in, gammal energi ut. Det låter som ett koncept att bygga på va?!  Nu ska jag göra ett ryck så jag inte segar ihop här hemma. Neo ligger här under bordet och suckar och ser allmänt deppig ut så det e nog dax för en lång härlig promenad.
Hej hopp!

Söndag kväll!

Publicerad 2010-11-14 22:32:37 i Allmänt,

Ok, ett pessimist inlägg till bara. Bara ett! Har faktiskt haft jordens genom tidernas tråkigaste helg den här helgen. No hard feelings Markus. Dom två stunderna lyfte faktiskt min helg.
I fredas var jag faktiskt hos Markus och han bjöd på mat och vi kollade på 2012 så det var jättemysigt och trevligt. Ikväll var han här en sväng och gjorde mig sällskap till Ensam mamma söker. Haha, två patetiska singlar sitter och kollar på när andra dejtar och gläds åt det. Vi har inte mycket till liv, bara att konstatera =) I övrigt har jag inte gjort ett smack!! Har varit låg och känt mig nere och varken velat eller orkat tagit mig för nånting. Jag skyller allt på PMS haha. Såna dagar är det skönt att ha djur som tar ut en i luften och vänner (läs Frida och Marie) som får ta allt skit över telefon.
En bild från kvällen...sitter och pluggar och har vansinnigt kul.
Nu e det sovadags!
Hej och kram

Tråklördag!

Publicerad 2010-11-13 10:52:00 i Allmänt,

Åkte till stallet imorse och släppte ut och gjorde klart allt i stallet utom ridningen. Nu lurar jag på att åka och handla. Har sjukt tråkigt och roligare blir det nog inte idag. Less på att alla dar ser likadana ut. Vill göra nå kul! Ska väl ut med hundar, kanske träna och sen rida. Ikväll blir det nog film bara. Kul kul...
Jaja, det blir nog bra.
Hej och hå!

Damn!

Publicerad 2010-11-08 17:58:51 i Allmänt,

Jag är kass på det här. Borde inte ha nån blogg...
Jag är tillbaka i verkligheten...i skolan dvs. Gjorde klart praktiken för snart två veckor sen och gjorde klart den kursen förra veckan. Blev fyra dagars ledighet på det, såå underbart! I helgen blev det lite fest med klasskompisar och några till. Kul som fan!
Ikväll e det buggkurs! Har verkligen blivit helt såld på det där. Det ger sån sjuk energi och glädje plus att det e riktigt bra träning. Alla är glada och positiva och det gillar jag!
Annars händer det inte så mkt...inget skvaller liksom. Segt.
Dags för soffan.
Bye!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela