kristingabrielsson

Lägenhetsvisning

Publicerad 2011-08-21 18:36:26 i Allmänt,

Var på lägenhetsvisning idag. Fasen jag blev lite kär tror jag. Gillade både planlösningen, färgerna och läget skarpt, var dessutom en hörnlägenhet så den var riktigt jlus eftersom det är fönster från tre håll. Gissar att den rusar iväg i pris men man kan ju alltid hoppas och hålla tummarna. Det skulle göra mycket för mig att få flytta. Ska på banken i veckan och prata med dom så vi får väl se.
***************************************************
Annars har det inte hänt så mkt. Stallrenoveringen går framåt och jag börjar se ljuset. Ska bli kul att få in hyresgäster så att stallet börjar leva igen. Ponnyn ska få gå på hårdträning och bantning i höst så det blir nån ordning hehe.
***************************************************
Borde nog ta en dusch nu så jag kan göra nåt ikväll. Sista kvällen på semestern =( Fast å andra sidan ska det bli rätt kul att köra igång sista terminen. SNART ÄR JAG FÄRDIG SJUKSKÖTERSKA! GAAAALET!
***************************************************
Jo men för tusan! Jag va ju på dans igår. Hade grymt kul! Lite av buggen kommer man ju ihåg men jag har mkt att lära. Ska försöka gå på många tisdagsträningar i höst (träningar utöver den ordinarie kursen alltså) så blir det nog bra =) E glad att jag har min käre danspartner Ove så vi båda kan träna lite utan att det gör nåt om man gör fel =)
***************************************************
Hej hopp!

Torsdag

Publicerad 2011-08-18 11:24:21 i Allmänt,

Vad händer idag då? Vaknade på tok för sent, åt frukost och nu då? Ska väl som vanligt till stallet och som vanligt ta en promenad. Kanske skulle ha försökt träna sen. Vore ju grett kanske. Nu e det bara ett par dagar kvar av ledigheten sen är c-uppsats som gäller i tio veckor. Ska iofs bli skönt att köra igång för då e det snart klart =) Fast på ett sätt vill jag inte sluta skolan, e ju rätt skönt att plugga. Fritt och trevligt liksom. Men blir nog kul att börja jobba oxå.
***************************************
Nu ska jag göra ett ryck!
***************************************
Hej

En konstig men rätt bra dag

Publicerad 2011-08-16 22:30:20 i Allmänt,

Idag gjorde jag en sak som jag har gruvat mig länge för och det gick som förväntat. Skönt att ha det gjort iaf.
Jag har mått rätt kasst ett tag men nu vill jag ändra på det! Förutom det första så ringde jag även och beställde en tid hos ett medium här i stan. Har varit iväg två gånger förut och det får mig att må såå bra. Ska bli så spännande! Jag har tagit beslut angående hästeriet och det kommer bli super...iaf för min del. Sen har jag funderat kring boendet. Vill, vill, vill verkligen flytta från det här råtthålet. Jag får inte ens plats här! Jag har grejer på golvet som inte får plats i garderoberna och lägenheten är mörk och burrig. Vill bort. Därför pratade jag med mamma och pappa idag ang. att ev köpa en lägenhet. Mamma är som vanligt rätt positiv men tom pappa var på förslaget. Haken är att dom isf måste gå in som borgenärer men det lät inte som det va nå större bekymmer. Kan ju iaf prata med banken och höra vad dom säger. Vill ha förändring och vill trivas med det! Känns som att det går åt rätt håll iaf.
Nu ska jag ut i regnet en vända med hundarna och sen sova lite. Imorn är en ny dag!
Hej!
*********************************************************

Crapdag!

Publicerad 2011-08-14 15:13:31 i Allmänt,

Japp,en sån dag är det idag. Trött och rent allmänt less. En vecka kvar av semestern, får försöka njuta så mkt det går för sen drar skolan igång igen, Galet va fort sommaren har gått....

Höstfunderingar

Publicerad 2011-08-12 00:18:44 i Allmänt,

Det var tyst ute ikväll, tyst och lugnt. Precis som om hösten redan har lagt sig över staden. Det gör mig visserligen inte så mkt, jag gillar hösten. När mörkret och kylan tar ett hårt grepp om oss men som vi ändå kan skydda oss från med tjocka kläder, filtar och stearinljus. Visst känns det lite sorgligt att sommaren är över. Sommaren med alla förväntningar och förhoppningar som inte infriades. Allt man tänkte och ville göra, allt man ville känna och allt man ville se som aldrig kom. Det kommer fler somrar, och fler efter det.
******************************************************
Var med en av mina goa vänner ikväll. Vi ses för sällan. Så känns det iofs med dom flesta. Man hinner som inte med. Man tänker och planerar men kommer sällan till skott. Borde ändra på det men så tänker nog alla. Jag tänker för mkt btw. För mycket på sånt jag inte kan göranåt åt. Tycker visserligen att man kan göra nånting åt det mesta bara man börjar i rätt ände men det är just det. Vart är den??
******************************************************
Winnerbäck är min vän ikväll. Han e ju helt galet underbar och ibland glömmer jag som bort honom. Vi kanske behöver en paus från varandra ibland så vi inte ledsnar. I oktober ska jag äntligen få uppleva den underbara mannen live igen tillsammans med min Frida och jag längtar! Måste lyssna lite till och lite mera så jag har texterna fräscha i huvudet. Gillar att kunna sjunga med i varje ord.
*****************************************************
Jo just ja, jag har semster nu. Gör inte mkt mer än att renovera stallet. Inte fy skam! Jo, jag försöker umgås med mina vänner. Försöker pricka in en efter en men det e inte helt enkelt alltid. Några ska jag allt hinna med.
Nu ligger min lilla hund här bredvid och väntar på att vi ska krypa ner i sängen tillsammans. Tror jag må besanna hans drömmar. Har en tid att passa imorn fm.
*******
God natt, god natt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela