kristingabrielsson

Ett sista inlägg

Publicerad 2011-02-18 11:36:06 i Allmänt,

Gör ett sista inlägg innan resan. Ikväll drar vi. Planet går 20.00 så man bör väl bege sig ut till Arlanda vid halv fem eller nåt.
Kom hit ner till Stockholm i tisdas kväll. Har bott hos bästa Frida i två nätter. Vi var ut och käkade och tog ett glas vin igår och bara njöt av att allt inför resan äntligen e klart. Fick våra pass och visum igår, efter många turer fram och tillbaka. Idag har jag skrivit tenta ute i Huddinge. Läkemedelsberäkning. Man måste 100% rätt så vi får väl se hur det där gick.  Om 3-4 timmar ska jag träffa Frida på centralen för att käka och sen e det raka vägen mot flygplatsen. Sweet. Vill bara på planet nu.
Saknar mina vovvar galet mycket. Dom e på F4 hundcenter. Lämnade dom i tisdags och dom hade ju inte ens tid att säga hejdå. Var sååå mkt roliga lukter och ljud där så det var bara bye bye med dom! Jaja, hoppas dom har det bra.
Nu ska jag ta och vila lite innan jag ska in till stan.
Hej hopp på nåra veckor!

Oj då!

Publicerad 2011-02-04 15:00:55 i Allmänt,

Fick tag i gubben. Visade inte min trevliga sida och först var det nej, nej, nej men efter ett tag mjuknade han och nu e jag med på väntelistan igen. Han menade först på att jag nog inte var mogen för operation dvs. inte ville eller vågade och ansåg att jag skulle skjuta upp den. När jag då sa att det inte alls handlade om det utan om utbildning, pengar (csn) och deras kassa system att ringa en vecka innan op, plus att ingen hade talat om att man inte fick tacka nej två gånger backade han och sa att det var ok. Han skulle påminna sköterskorna att dom MÅSTE säga till vid första erbjudandet att man bara får tacka nej en gång. Jaja, slutet gott, allting gott. Ibland måste Häxan Surtant plockas fram! (ja, häxan surtant var en karaktär i ett barnprogram för flera år sen, mycket rolig en!)
Off till stallet!

Pucko!

Publicerad 2011-02-04 14:43:43 i Allmänt,

Min telefon ringde nyss. Var nån sköterska på öron. Jag ska operera bort mina halsmandlar och har stått i kö länge. Första gången dom ringde och erbjöd mig tid var i höstas under min praktik på gyn. Jag förklarade för dom att det inte gick eftersom jag då kommer behöva avbryta min utbildning och byta klass och allt vad det är. Dom sa att dom skulle ringa tillbaka i november. I januari ringde dom igen och erbjöd en tid och den här gången var det samma sak. Jag skulle precis börja min praktik på psyk och sen dessutom åka utomlands så då kunde jag inte heller för det skulle bli samma problem med utbildningen. Då frågade hon när jag kunde och jag sa i slutet på mars och framåt. Ok sa hon. Nu ringer dom och säger att jag åker ur kön för det e nya regler och man får inte tacka nej två gånger. Jag gick i taket och sa det att så kan man inte göra. Först säga att det är ok och sen nån månad efter ringa och säga att det är inte ok utan du kickas ur kön. Det är ju för fan att lura folk! Då kan dom ju sätta det i system för att bli av med kön. Påpekade även att det e jäkligt svårt att anpassa sig när dom ringer och meddelar om operationstid EN vecka innan man ska infinna sig. Vissa har ett liv att planera upp. Hon ville inte ta den diskussionen utan hänvisade mig till chefen på avdelningen. Han ska banne mig få veta att han lever. Jag kan va riktigt tråkig att ha att göra med om jag blir förbannad. Självklart har ju gubben gått hem för helgen men på måndag ska jag visa vad jag går för!!

Fredag

Publicerad 2011-02-04 07:17:47 i Allmänt,

Igår hade jag en sån där riktig pissdag. Kanske inte låter så farligt när man berättar om det men det kändes som en sån dag. Det började där på natten med att jag gick i sömnen spm fan vilket jag har klarat mig ifrån oväntat länge. Det gjorde att jag vaknade som en zoombie. Klockan 04.45 då det var dags att släpa sig ur sängen för att åka till stallet och ta ut hästarna. Mitt normalt dåliga humör var inte det minsta bättre igår kan jag säga och att kombinera det med utvilade, hungriga och gå-ut-ivriga hästar är ingen bra idé. Sen bar det av till praktiken vilket ändå gick rätt bra men där på dan fick jag reda på att det har börjat tjorva med vår resa och ett tag såg det ut som att vi skulle behöva blåas av hela skiten. Som tur var ordnade det sig tillslut. Sen var det huvudhandledning där vi skulle redovisa en uppgift som jag hade missat att göra så det blev lite inprovisation från min sida men det gick väl bra... När jag kom hem efter en lång dag skulle jag åka till stallet så funkar inte bilen.... B-A-J-S!!! Blev ännu mer irriterad men fick tillslut skjuts av pappa upp. Vid 20.30 var jag slutligen hemma och vid vid 21.30 slocknade jag. Trött!
Idag är det fredag och jag hoppas på en bra dag. Fick iaf sova bra inatt och nu på morgonen har jag varit och tagit ut hästarna igen. Snart e det dags för praktik och ikväll blir det soffmys! Längtar!!!!
Hej hopp!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela