kristingabrielsson

...........

Publicerad 2011-01-29 17:31:38 i Allmänt,

Har en riktigt bra vecka i många avseenden... Praktik, djur, mys, umgänge mm men nu har jag ändå tappat sugen. Känner mg matt och orkeslös och har inte lust med nånting. Why? Vet inte, vet inte alls faktiskt... Har varit hos Emma och Nils idag på födelsedagsfika...Emma fyllde år igår. Väldigt trevligt. Nu e det tal om utgång men jag har inget sug samtidigt som jag inte bara vill sitta hemma ensam. Beslutsångest så det heter duga...e väl ingen panik iofs.. Får se hur jag gör.
Borde gå ut med hundarna nu men vill inte i det här skitvädret. Stormar och snöar=inte trevligt. Har bara varit på kort-promenader idag med va fasen, jag vill inte ut i onödan. Jaja, ska väl kanske göra nåt så jag kommer på humör.
Hej hopp!

Jahopp!

Publicerad 2011-01-23 10:16:10 i Allmänt,

Har haft en skitnatt. Har knappt sovit nånting känns det som. Vaknat om vartannat och nu e jag rätt seg. Känns rätt sugit för imorn börjar min praktik och då kommer väl min sömngång som ett brev på posten kan jag gissa. Kommer alltid så fort jag påbörjar nåt nytt, särskilt om det är nåt kravfyllt och viktigt. Får väl räkna med att inte sova riktigt på fyra veckor nu då. Sen drar jag till Liberia så då är det väl mycket möjligt att det fortsätter där. Hej 8 veckor av zoombietillstånd! Nej, jag e inte bitter! E bara för att jag har sovit dåligt och för att jag är less på min sömngång och att ingen kan hjälpa mig med den. Är jobbigt när man vet att man väntar en sån period och inte kan göra nåt åt det. Jag vet att det låter töntigt men det är vansinnigt jobbogt. Jag håller på att bli galen under varje period. Men vem vet, jag kanske slipper. Det kanske har skett ett mirakel som gör att det inte blir den här gången *hoppas, hoppas*.
Nu ska jag skynda till stallet och dona och rida för att sen åka och jobba. Jippie! Not.
Hej hopp!

Kul!

Publicerad 2011-01-18 22:56:21 i Allmänt,

Ikväll var tanken att jag skulle få besök men det blev inställt så jag tänkte att jahopp då tar jag väl en filmkväll eller nåt på egen hand då. Satt och käkade och då ringde Ida och frågade om jag inte skulle med på buggträningen. Hade egentligen lovat sjukgymnasten att inte bugga förrän kursen börjar den 31a men nu kunde jag inte hålla mig. Vi kom dit strax efter 19 och hade sagt att vi bara skulle stanna till strax efter 20 men det var så kul så det blev lite längre. Lärde mig sjukt mkt nytt ikväll. Det värsta var att nästan varje person jag dansade med skulle lära mig något nytt (många som går på träningen har gått många fler kurser). Det är ju skitbra men grejen är ju bara den att väldigt många turer är väldigt lika med bara nån liten skillnad i början som gör ganska stor skillnad mot slutet av turen vilket resulterade i att en person lärde ut en sak, nästa person en nästan likadan sak och en tredje person en tredje sak. I mitt huvud blev det kaos och tillslut gick ingenting. På kursen lär man sig typ en halv tur per kurstillfälle och här kom det nya varje ny låt. Huga! Men som sagt är det bra för nu har man ju testat ett par gånger och då e det lättare sen. Kul att alla e så snälla och vill lära fast dom är så mkt bättre. Gillar sånt!
Nu är ordningen i hemmet åteställställd iaf. "Alla" julsaker e borta sånär som på gardinerna. Dom får va tills imorn. Efter som jag försov mig idag e det nog dags för mig att hoppa i sängen snart!
Sov gott allihop!

Ojdå.

Publicerad 2011-01-18 10:18:33 i Allmänt,

Skulle upp klockan 6 idag och ta bussen till stallet halv sju men vaknade fem i sju och insåg att jag även skulle missa 7-bussen. Jaja, fick bli halv åtta då ist. Ut med hästarna, mocka, fixa, dona och hem med bussen klockan 9. När jag kom hem insåg jag att jag bara kommer hinna till skolan och vända innan jag ska till sjukgymnasten så nu sitter jag hemma i soffan ist. Satsar på att gå till skolan på em ist.
Sitter och kollar på nåt morgonprogram där dom pratar om vårens mode... God damn it vad mycket fult! Kommer inte vilja ha nåt av det!
Det va galet skönt att ta det lite lugnt en stund nu så nu ska jag släppa datorn mysa lite.
Hejhej!

Nemen hej hallå där!

Publicerad 2011-01-13 23:31:27 i Allmänt,

Vart kom du ifrån och vart har du varit så länge?? Jag antar att du bara är här tillfälligt men ohhh så glad jag blir. Du är välkommen tillbaka igen och igen och igen! Lyckan! Känner mig just ikväll lyckligare än jag gjort på mycket länge. Det kom liksom över mig när jag promenerade genom stan på väg hem från en mysig kväll med syster. Kanske är det för att jag just har haft en bra kväll, kanske för att tentaplugget e över, kanske för att resan närmar sig, kanske för nåt helt annat... Vad jag vet är iaf att jag ska suga i mig av känslan och att jag helst inte vill gå och sova för jag vill inte riskera att vakna med nån annan känsla imorn! Vill alltid vara såhär. Yipee!!
Hej!

Dålig idé!

Publicerad 2011-01-11 17:28:14 i Allmänt,

Att dra ner på kolhydrater dagarna innan tenta var en mycket dålig idé kan jag tala om. Vill bara sitta och mula i mig en massa choklad och trösta mig över att jag inte får in psykiatrihelvetet i skallen. Kan inte tänka på mkt annat än att äta men jag ska inte ge efter. Ok, jag har inte dragit bort alla kolhydrater men jag har dragit ner ordentligt. Har inte ätit, pasta, bröd eller godis på flera dar men däremot morötter och banan. Känns ändå som att det borde vara bättre än mackor. Längtar tills fredag kväll, då ska jag köpa mig lite choklad =)
Har blivit träningsberoende tror jag. Vill gå och träna varje dag men idag har jag sagt åt mig själv att jag ska låta bli. Var så slut i musklerna imorse så jag tror att dom behöver vila lite....meeen det suger lite i träningstarmen. Jag får en så himla skön känsla när jag kommer till gymmet och e jäkligt nöjd när jag går hem efter ett bra pass. Skulle kunna köra ett konditionspass idag men det e inte lika kul som styrka. Borde köra kondition för att gå ner men va fan. Ska iaf gå ut och gå snart så hundarna får lite aktivering, e ju motion det med.
Klockan börjar bli mkt så jag borde lägga på en rem. Hej hej!

Beroende så det heter duga!

Publicerad 2011-01-10 15:19:39 i Allmänt,

Jag har insett att jag måste göra nåt radikalt för att bli av med mina extrakilon jag har lagt på mig. Trots att jag tränar och rör på mig en massa så går jag aldrig ner! Jag måste dra ner på kolhydrater och allt vad det innebär. Hr än så länge hållt mig ifrån typ ett och ett halvt dygn och damn va jobbigt det är. Har varken ätit godis eller liknande eller pasta, potatis, ris osv. Igår gick jag och la mig med en jäkla huvudvärk och idag känns det bara tomt. Får ju inte tugga på nåt liksom. Efter måltid känns det som att jag e galet törstig men det hjälper inte att dricka så jag antar att det är sötsuget som sätter in och att det är så det känns när exempelvis en rökare försöker sluta. Det kommer nog bli svårt men sist jag försökte gick jag ner några kilo och det kan det vara värt. Vi får se om jag ger upp...är ju en sjukt tråkig diet oxå.
Nu måste jag göra nåt kreativt...hörs!

Trött, seg och känslolös...

Publicerad 2011-01-08 15:18:44 i Allmänt,

Ungefär så känner jag  mig. Skittrist. Har sjukt mkt att göra i skolan men jag varken vlll eller orkar. När jag vaknar på mornarna är jag så dödligt trött att jag bara orkar upp och plugga i nån timme, sen måste jag vila igen. Kan sitta av timmar och bara stirra rätt ut i luften för att jag inte orkar ta mig för nånting. Det resulterar ju ist i att jag blir sjukt stressad över allt jag inte gör. Har nån nåt tips på hur man blir pigg igen så får ni gärna droppa det =)
Igår var jag iaf på dans....det var iaf rätt kul. Sjukt mycket folk, sjukt varmt men ett sjuhelvetes drag! Längtar tills buggkursen drar igång igen =) Fick iaf klockrenaste kommentarerna igår. En karl, ca 50år la av kommentar nr 1: "om jag nån gång ska va med i dans-sm, får jag dansa med dig då?? Vi funkar ju så bra ihop!" Eh, det blev ju knappt ett steg rätt tänkte jag och svarade nej, nej, nej på den frågan. Kommentar nr 2: "Jag vet att jag inte borde säga det här men vilka fantastiska bröst du har! Jag känner dom." Nehe säger du??!!! Vi dansar=står nära varandra, jag har tuttar...det borde betyda att dom känns. Idiot! Jag ville sjunka genom jorden och var glad att dansen snart va slut. Hej och adjö och jag sprang därifrån. Vad tror såna karlar egentligen???
Ja jag fick mig ju ett gott skratt iaf.
I övrigt kan jag bara konstatera att tiden går på tok för sakta samtidigt som den går alldeles för snabbt. Nu ska jag iaf göra det bästa av den och göra nån nytta. Stallet nästa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela