kristingabrielsson

Blaj blaj

Publicerad 2012-02-28 23:31:34 i Allmänt,

Vilken gaaalen kväll det var på jobbet idag!! Skulle ha varit ledig men det var kris på folk så jag hade inte samvete att säga nej och tur var väl det för tror inte dom hade fixat det på en man kort. Fullt ös medvetslös. Har så förbannat ont i mina fötter nu. Har haft det några dagar, ont under liksom. Tror nästan det är nån sorts inflammation och det känns inte så lovande. Nån som har tips på bra arbetsskor??
Var i skogen med grabbarna hund idag. Guuud va skönt det var! Solen värmde och det töade ordnetligt. Var så härligt. Att hundarna dessutom lever livet i skogen gör det hela ännu bättre!
Imorn är det Ica Maxi som gäller. Vill bara va ledig!! Men som det ser ut nu är jag ledig tors-sön men allt kan ju ändras än så länge. Får väl se men det vore ju skönt att va ledig några dar! I helgen kommer dessutom Frida så det vore ju kul att hinna träffa henne oxå. Får se!
Tror det e dags för sängen nu, e  så sjukt trött. Imorn hoppas vi på sol, då åker jag och grabbarna till skogen igen och så ska det städas innan jobbet!
God natt!

Jobb jobb

Publicerad 2012-02-27 21:17:14 i Allmänt,

Har varit en helvetesdag på jobbet idag och jag såg verkligen fram emot att vara ledig....meeeeen som vanligt måste jag jobba ist. Kris på jobbet så ja ja det e väl bara att göra det. Pengar blir det iaf. Borde få rätt schysst lön i mars och det behövs vill jag lova!
Nu blir det en tidig kväll för jag e så sjukt trött!
Natti

Tuttar

Publicerad 2012-02-26 20:01:42 i Allmänt,

Jag har länge sagt att jag kommer vilja operera tuttarna såsmåningom eftersom huden inte direkt blir fastare med åren och eftersom dom förmodligen kommer hänga till knäna efter man har fått barn (om jag nu får några). Nej jag säger absolut inte att alla morsor har fula tuttar men jag kommer förmodligen få det eftersom jag har sån sjuk otur (opererade tex åderbråck när jag var 21år) och jag har that kind of skin. Satt och kollade på Big Brother nu där en av tjerna med silikontuttar duschade och jag tycker inte att det är snyggt med helrunda bröst som står rakt ut. Nej såna vill jag inte ha! Måste ju gå att få lite mera verklig form på dom men ändå bara lite snyggare haha! Vilka bekymmer man har va?! Det va jäkligt skönt när jag var i Liberia, där fick man känna sig som värsta glamour-modellen för i det landet står inte snygga bröst så högt upp på prioriteringslistan. Inte BH heller för den delen...och inte preventinmedel.
Stört inlägg men det är vad som passerade i min hjärna nu...

En dag som idag!

Publicerad 2012-02-25 21:39:27 i Allmänt,

Idag har jag jobbat. Fick va uska idag ist för syrra men det gör mig inte så mkt trots att det är mkt roligare att va syrra. Har ändå så goa arbetskamrater så det e kul ändå. Försov mig imorse...vaknade 06.27 och började 06.45 men var inte där förän 07.20. Ooops! Men det var första gången så det gör inte så mkt.
Efter jobbet var jag i skogen med hundarna. Gud så härligt det är! Älskar att släppa dom så dom får springa benen av sig =) Dom har så kul då! Älskar dom små liven.
Nu är våren verkligen på gång och det är såå skönt men min längtan efter ett hus och en gård blir 10ggr värre på våren. Vill verkligen ut från stan. Tänk att få vakna en tidig sommarmorgon och bara få gå runt knuten så är man i skogen och kan gå milslånga promenader. Så vill jag ha det. Ska gå och drömma om min dröm och vakna i tid imorgon! Joooobb!
God natt!

Upp och ner

Publicerad 2012-02-24 23:10:16 i Allmänt,

Ibland suger allt lite hårdare än vanligt. Det är så just nu. Eller idag har varit en rätt bra dag ändå så den kan jag inte klaga på. Känns bara ibland som att livet gillar att jävlas och gå an på mig. Känns som att det inte vill att jag ska få njuta. Ibland undrar jag om tanken är att jag ska lära mig nåt av det. Om jag bara kunde klura ut vad det skulle kunna vara. Har iofs mina idéér men det känns omöjligt. Jag har lärt mig ett par saker den här veckan. Den ena är hur man balanserar däck, en annan är att rumsrena hundar inte alltid kan hålla tätt om matte sover lite för hårt men ett par andra lärdomar går långt djupare än så. Kan säga som så att allt är enklast utan känslor och jag tror jag ska gå tillbaka till det. En sak, som jag faktiskt tror är en rätt bra sak, har jag kommit fram till och det tror jag att jag ska ta fasta på. Jag har gett mig själv ett löfte eller två och dom ska jag verkligen försöka hålla. Får se hur länge det går!
Nu ska jag ta och ring upp min käre vän och sen gå och sova... Jobb 06.45 imorn. Jippi!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela