kristingabrielsson

Blaj blaj

Publicerad 2012-02-28 23:31:34 i Allmänt,

Vilken gaaalen kväll det var på jobbet idag!! Skulle ha varit ledig men det var kris på folk så jag hade inte samvete att säga nej och tur var väl det för tror inte dom hade fixat det på en man kort. Fullt ös medvetslös. Har så förbannat ont i mina fötter nu. Har haft det några dagar, ont under liksom. Tror nästan det är nån sorts inflammation och det känns inte så lovande. Nån som har tips på bra arbetsskor??
Var i skogen med grabbarna hund idag. Guuud va skönt det var! Solen värmde och det töade ordnetligt. Var så härligt. Att hundarna dessutom lever livet i skogen gör det hela ännu bättre!
Imorn är det Ica Maxi som gäller. Vill bara va ledig!! Men som det ser ut nu är jag ledig tors-sön men allt kan ju ändras än så länge. Får väl se men det vore ju skönt att va ledig några dar! I helgen kommer dessutom Frida så det vore ju kul att hinna träffa henne oxå. Får se!
Tror det e dags för sängen nu, e  så sjukt trött. Imorn hoppas vi på sol, då åker jag och grabbarna till skogen igen och så ska det städas innan jobbet!
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela