kristingabrielsson

Bloggtorka...

Publicerad 2009-11-22 10:05:46 i Allmänt,

Har inte haft nån lust eller motivation på slutet. Allt har varit lite upp och ner och sista veckan har jag varit i Åsarna så jag har inte haft tillgång till internet. Gör praktik på ett äldreboende. Ett fruktansvärt givande jobb men med många blandade känslor. Jag jobbar med gamla människor, vissa dementa, vissa handikappade och vissa enbart åldrade. Dom är så supermysiga många gånger och många gånger överväger det allt bajs, kiss och snusk men ändå så skär det så hemskt i hjärtat när dom inte vet var dom är, när dom vill hem till mamma eller knappt orkar sitta upprätt. Man upplever så mycket varje dag att man är totalt utslagen varje kväll. Dessutom började första veckan med en rivstart och jag har knappt hunnit reflektera över vad jag är mitt uppe i.

Igår var jag, Ove, Nisse och Emma på Caroline af Ugglas. Så jäkla bra var hon. Grym röst, bra låtar och väldigt underhållande mellansnack. Imponerande kvinna! Sen skulle jag och Ove åka på dans, Perikles på Furan... Väl på Furan så var det mörkt och dött, dvs ingen dans där. Ove påstod att dom skulle spela på Folkan och att jag hade fel så vi åkte dit och betalade in oss. Väl inne tyckte vi att det var väldigt lite folk och väldigt gammal publik... Hmmm... När vi kom lite längre in såg vi att det var Clas Lövgrens som spelade och inte alls Perikles. Förmodligen var dom i fredags vilket vi hade missat. Jaja, Ove hittade några lite yngre att dansa med medans det enbart fanns 60+ "killar". Jag höll mig mest undan dom medans jag väntade på Ove. Han hade ju rätt kul så det var väl bara att vänta ut kvällen eftersom han körde =) Jaja, jag hade iaf en jäkligt rolig kväll.

Usch och fy, i em bär det av till Åsarna. Hålan vid världens ände och som dessutom gud glömde. Inte ens en matäffär finns det där *ryser*.

Hörs väl nästa helg då..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela