kristingabrielsson

-27 grader

Publicerad 2009-12-28 19:50:16 i Allmänt,

och den lilla hunden kan knappt gå efter bara några minuter ute. Ändå är gå ut det enda han vill. Till och mad Neo haltar ibland pga kylan. Så fort vi kommer in blir dom rastlösa, som nu går Ture fram och tillbaka, fram och tillbaka i lägenheten och har inte ro att lägga sig och ta det lugnt. Nu får det gärna bli varmare så man kan gå på långa promenader med gott samvete.

Nu ska jag inte klaga mer utan ringa mamma och höra om hon kan räta ut ett par frågetecken kring rapporten. Uga, less, less, less!

Idag

Publicerad 2009-12-18 20:47:28 i Allmänt,

är det fredag. Det betyder dan innan jag är ledig i två dar. Ihaa! Dock ska jag plugga i helgen men det räknas inte. Jag e ändå ledig =) Idag har jag varit på gymmet. Gah, vad jobbigt det var. Kommer inte kunna gå imorn. Planen för morgondagen är julklappshandling, kanske skidåkning med hundarna, plugg och fest med klasskompisarna på kvällen. Sweeet!
Skittrist inlägg, jag vet men hej hopp så länge.

Jo men det funkar...

Publicerad 2009-12-17 10:53:24 i Allmänt,

Sitter vid datorn och söker vetenskapliga artiklar samtidigt som jag dreglar över musikhjälpen i P3. Dom sänder ju radio på svt, filmar från glasburen där P3 sänder från. Ujejuj, Christer e bra het. Ögongodis är inte fel kan jag lova.
Idag blir det jobb, vill inte, absolut inte! Bara att bita ihop. Innan ska jag ut på promenad med mina fina, käraste hundar. Lite för kallt för Ture men han får härda ut i nån timme. Han tycker ju trots allt att det är kul att va ute. Imorn e det fredag, dvs dagen innan ledig helg. Göööött! Ska nog inleda helgen med att gå och gymma lite. Ska bli riktigt skönt då det e ett bra tag sen sist. Nu ska det bli ordning på träningen igen.

Hörs sen!

Hopp...

Publicerad 2009-12-16 16:09:14 i Allmänt,

...då satt man där igen då med hakan i backen. Att man aldrig lär sig och att det aldrig tar slut. Jaja, imorn är ny dag med nya överraskningar. Får se om jag törs öppna ögonen när jag vaknar...

Jag lever!!

Publicerad 2009-12-15 15:19:22 i Allmänt,

Det trodde ni inte va?? Var längesen sist men här är jag. Har varit hemma från praktiken nu nåra dar. Så skönt att vara tillbaka i stan. Njuter bara av lägenheten och närheten till allt. Helgen bestod av vänner, familj och jobb. Må väl räknas som en bra helg?! Har hänt en del sen sist men mest bara sånt som kollrar till det i skallen för en. Då inser man ännu mer hur ovärdeliga vännerna är. Dom finns där hur mycket man än sliter på deras trumhinnor.

 Skolan har dragit igång med stormsteg! En rapport in igår, nästa kör igång idag plus att vi ska redovisa en uppgift imorn. Ohhh... Kul att få träffa alla i klassen nu iaf.

Ska nog ta och göra mig lite risgrynsgröt nu. Gött!!

Bjuder på en bild på Neohunden...tyckte den var så mysig!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela