kristingabrielsson

Hej å hå!

Publicerad 2010-12-29 23:01:43 i Allmänt,

Fy fasen vad dagarna går i ett alltså. Vette fan när jag ska hinna plugga. Har tenta om lte drygt två veckor och jag har inte ens hunnit öppna böckerna. Mycket spännande. Kanske första omtentan snart då.
Åkte till stallet 05.50 imorse för att ta ut hästar, hem, duscha och göra mig iordning för jobb, promenad till jobbet, promenad hem, promenad till stallet och sen hem vid 21.30. Puh! Hatar såna dagar! Imorn börjar jag 7 så det e väl strax dags för sängen. Önskar min sängvärmare var hemma och gjorde sitt jobb... Vansinnigt tråkigt att värma den ensam...
Jaja, soooova!

Myyyyskväll!

Publicerad 2010-12-15 22:51:53 i Allmänt,

Idag blev en blandad dag... Började med skola. Riktigt intressant! Kul när man får byta uppfattning om lärare från sämre till bättre =) Efter skolan gick jag och hälsade på mamma och sen till stallet för att ta in hästarna. Frid och fröjd! Trodde jag ja... När jag tagit in Victor och ska täcka av honom märker jag att hela vänster framben från knät och ner plus hoven är täckt av blod, det är pölar efter honom på gången in och dom andra tre benen är det blodsvätt på. Hmmm... In med hästen i duschen, tvätta såret och benen, leta förband. Det blöder och blöder och blöder...fick plocka fram mina sjuksköterskeskills och sätta tryckförband och linda om. Snel hest. Väl hemma igen var det bara att svida om och dra till Lars på lite julfika. Älskar dessa människor som jag kallar mina vänner! Särskilt kul att Emma och Nils var med, är alltför sällan vi ses nu för tiden. Underbara hela högen!

Nu e hundarna rastade och jag ska sova.
Pussochkramochhejdå!

Värmebölja!

Publicerad 2010-12-15 13:04:59 i Allmänt,

Bara 5,9 minusgrader idag. Otroligt. Ska passa på att ta en promenad med hundarna upp till stallet när jag ska fodra idag. Dom små krakarna måste ju få röra på sig när det väl är varmt så dom kan va ute en stund. Ikväll är det tydligen julmys hos Lars. Fan att det e så långt att gå dit. Inte för att det e jobbigt men det tar så mycket extra tid att gå. Jaja, vad gör man inte för att få träffa vännerna.
Fick min psykpraktikplats igår och det verkar bli super! På ett ställe som utreder och hjälper människor med exempelvis ADHD, Tourettes, autism sv olika slag och en massa mer. Mkt intressant. Börjar i mitten på januari =)
Vovvepromenad nr1 på gång nu. Bajj bajj!

Mys

Publicerad 2010-12-14 19:14:04 i Allmänt,

Har varit i stallet nu på eftermiddagen. Jag och Delay har flyttat till stallet där vi stod förra vintern. Är mycket nöjd och känner redan hur bra jag trivs. Blev längre i stallet än väntat idag och det var en tag sen. Nice. Ibland trivs man bättre på ena stället än det andra, går inte alltid att sätta fingret på varför.
Kom hem idag med en konstig lust att städa och plugga. Underligt. Igår fick jag för mig vidd 22 att jag skulle rensa avloppet, städa badkaret och badrumsskåpet, rensa bort gamla flaskor osv. Knepigt det där...att man får lust med saker på konstiga tider. Bra att lusten kommer nån gång iaf =)
Ska ta vara på den där lusten nu medans den finns.
Hej hopp!!

En dag som idag...

Publicerad 2010-12-13 17:56:08 i Allmänt,

...är en rätt bra dag. Började ny kurs på skolan idag och jag är väldigt peppad. Är Psykologi, obstetrik och pediatrik, dvs psykologi= alla vet vad det e, obstetrik=graviditet och förlossning, pediatrik=barn och deras sjukdomar. Började med pediatrik idag och det var galet intressant. Ibland bara älskar jag min utbildning!! Nu har jag precis lagat och ätit middag, ska diska undan och städa lite.
Kurar och klurar men på vad får ni bara gissa... Bye!

QWERTYUIOPÅ

Publicerad 2010-12-10 23:13:34 i Allmänt,

Är en förvirrad människa på många plan. Gillar det ibland, ibland inte. Bara att bli kompis med det. Idag tror jag att jag gillar det. På nåt konstigt förvridet sätt.
Längtar efter jul och mina släktingar! Snart, snart, snart =)

Yey!!!

Publicerad 2010-12-08 20:32:31 i Allmänt,

Har köpt biljett till Liberia idag... Ohohoooo! Känns läskigt men vansinnigt kul! Africa, here I come!!!! En dröm sen barnsben är på väg att uppfyllas =)


Kyrkan i bynSjukhuset i bynLiten parasit

Publicerad 2010-12-05 23:48:41 i Allmänt,

har drabbat mig. Den kommer dock inte från vattnet. Kallas skolarbete och det äter upp mig inifrån och lever på min energi. Jag pallar inte att ta tag i det och det blir det inte bättre av. Energin e liksom slut och jag längtar efter ledigt men men, det e bara att bita ihop och kämpa vidare. Snart börjar POP-kursen och det ska bli kul =)
Har blivit bortskämd med lite närhet och ömhet på sista tiden och det ät precis vad jag behöver. Det är som att tanka energi varje sekund. Jag tar tillvara på det så länge det varar och suger i mig av det som bjuds. Lär försvinna så småningom men det tar jag då..
Nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp till stallet imorn bitti och sen plugga och ev träna.
Natti!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela