kristingabrielsson

Nu jäklar e festen igång!

Publicerad 2008-04-24 12:44:27 i Allmänt,

Nu har Lisen och jag tömt första glaset och vi e på topp..kan hända det blir en något flamsig tur till affären..jaja tur att chauffören e nykter :)

In i dimman...

Imorn blire...

Publicerad 2008-04-23 23:31:02 i Allmänt,

...saup. Klockan 13.00 prick bär det av till affären för att inhandla helgens proviant, sen vidare mot Vemdalen för tre dagars dimma. Jag Lisen och grabbarna. Kan sluta illa haha. Partajas ska det och dansas ska det. Vi får väl se vilket skick man är i på söndag, tur man slipper köra....hoppas jag iaf :/ Ska ta mig en lur nu för klockan 7 kommer Lisen och då ska det tvättas, inhandlas alkohol och packas..kanske dricka lite vin oxå :)

Bye!

Vet inte riktigt...

Publicerad 2008-04-22 23:33:14 i Allmänt,

hur jag ska reagera. Lite svårt just nu. Älskar närheten men hatar tomheten..går liksom inte riktigt ihop. Hoppas på en bra helg trots allt. Får njuta av ledigheten och att man får komma bort nåra dar. Kanske känns bättre efter helgen, kanske inte.


Längtar till fredag gör jag för jag är hungrig som få...

Nu ska jag gå och drömma om fettdrypande mat hehe.

Nu e det klart...

Publicerad 2008-04-21 21:29:19 i Allmänt,

...jag får tillbaka Delay första juni. Det känns både och må jag säga. Darty börjar bli till åren och går ju inte att rida som förr så på så vis känns det ju kul att få ha nån man kan träna. Samtidigt e det ju något jobbigt med tanke på att jag måste hitta en ny fodervärd fort. Det e lite stök innan resan känns helt spikad men skam den som ger sig..särskilt när skiten går loss på tio tusen...  Ska nog ordna sig. Gabrielsson-släkten e känd för att va tjurig ;)
Nu ska jag börja plocka lite här i lägenheten och sen må jag nog sova...tidigt morgonmöte imorn wihii!

Aj löööv

Publicerad 2008-04-17 22:42:41 i Allmänt,

Mammas nya kille!! E nog lite småkär i Patrik. Sicken tur det finns webbradio =) Älskar även min RENA, notera RENA lägenhet. I alla fall är den ren just nu. Det e bara ett par veckor kvar för mig och grabbarna här nu på många, många månader. Känns lite vemodigt för jag gillar trots allt mitt lilla råtthål men samtidigt känns det helt underbart att få större och friare. Grillfester blire, välkommen! Nu jäklar ska jag ta och sova och försöka få en natt utan sömngång. Blir snart tokig på den där skiten, önskar man kunde hypnotisera bort det eller nåt så man slipper va död på dagarna. Jaja, bara en dag kvar till helg. Me like.

Heeej!!

Frustrerad...

Publicerad 2008-04-17 18:12:02 i Allmänt,

e jag och inget kan jag göra. Jobbigt. Ska ta en promenad i solen så kanske jag kommer på andra tankar.

En promenad och en välbehövlig pratstund.

Publicerad 2008-04-15 21:27:45 i Allmänt,

Det mesta rullar på nu, dock inte helt åt det håll jag vill. Jag trivs på jobbet, går alltid glad därifrån, stallet känns jäkligt kul just nu, det e ju vår, och allt borde va toppen. Konstigt nog är inte fallet så...orken har gått ur mig, jag borde få så mkt gjort. Borde exempelvis ta tag i diskberget som bara växer  och högen med kläder  som i i denna stund fungerar som hundsäng, men va fan jag har ingen ork. En del beror kanske på att jag i dagarna fick reda på  att dom som lånar min häst förmodligen måste lämna tillbaka henne jäkligt snart och vips står jag där med två hästar igen när tanken är att jag inte ska ha nån i höst. Känns jäkligt illa och tillsammans med andra saker som inte går att ventilera här så går hjärnan på högvarv och det känns som att jag har en tornado i bröstet...runt, runt snurrar den och kroppen kan aldrig riktigt koppla av.
 Var ute och gick med L i ett par timmar idag. Underbart väder med en underbar vän, då kan det inte bli dåligt. Det är så skönt att kunna prata med nån som lyssnar och som känner mig och vet hur jag tänker och fungerar. Det lättar på trycket.

 Jag var och spelade squash igår by the way och fan vad jag suger!!!! Jag har verkligen ingen bollkänsla. Förstår inte hur O står ut. Jag kan nästan se hur hårt han anstränger sig för att inte få ett vansinnesutbrott på mig. Tro mig, det är inte utan anledning för jag har inte spelat bara en eller två gånger och ändå blir jag inte bättre. Är nog ett hopplöst fall.

Lovar att jag ska försöka va mer positiv nästa gång... Dags för disken.

Måste bara...

Publicerad 2008-04-12 18:20:54 i Allmänt,

skriva lite för att mina uppdateringar ska synas...dvs en högst seriös och mkt vacker bild på mig själv från min käre kusins bröllop.. NOT! Jaja ikväll blire förmodligen fylleslag och skitsnack. Ska träffa louise (och lisen, nisse och nå fler men det var inte det viktiga just nu..sorry!) som har varit på andra sidan jorden i tre månader wihii, ska bli hur kul som helst. Sen ska jag och syster ut på nåt gratisställe och ragga lite gratissprit i nån bar...jaja. Bäst att sätta lite fart.

 Skål!!

En halvmeter snö...nu borde våren va på väg..

Publicerad 2008-04-09 23:59:36 i Allmänt,

Ibland förstår jag inte varför man tjurar på och bor här uppe...det började snöa i förrgår och det tycks inte finnas nåt som helst stopp där uppe hos vädergudarna. Vad har vi gjort för ont för att förtjäna detta?!! Dessutom halkade jag i trappen här utanför igår morse och höll på att slå ihjäl mig tack vare detta jäkla snömodd...blå hela ryggen e jag...eller nej bara lite men alla måste tycka iaf lite synd om mig ;) Jag som var så glad i helgen för att gatorna hade börjat torka upp och jag slapp få in halva kvarteret tillsammans med hunden...jaja nu borde våren komma snart.
 En intressant dag på jobbet var det...tro't eller ej. Efter ett mkt enträget slitande med en mkt feltillverkad skottkärra, lyckades jag tillslut få ihop alla delarna och nu hoppas jag att alla kan hålla god min imorn när jag stolt ska visa upp den för H och insistera på att jag INTE FÅTT NÅN HJÄLP, vilket kanske inte är helt sant men nästan.. =) Vi har kollat annonser på lägenheter, hundar, hästar, kavajer, surrat massor med skit, lekt med leksaksgräsklippare och motorsågar, you name it,..dvs allt utom det man borde gör på en arbetsplats...det märks att man jobbar på ett ställe där trädgårdsnördar handlar...dom verkar inte uppskatta snön så vi får slöa dagar. Tur man trivs med kollergorna. Trots denna kundtorka så fick jag erbjudande om en fast heltidstjänst idag...guld ju! Det skulle dock ha kommit för ett år sen eftersom jag ska ut och resa i höst och sen förhoppningsvis påbörja min lååånga utbildning. Fasen jag vill ju verkligen ha det här jobbet så det är tufft att tacka nej men ännu mer vill jag nå mitt mål som barnmorska så det e väl mest bara ett och göra... Vi får väl se hur det löser sig, ska surra mer med chefen på tisdag..
 Nu hoppas jag på soliga, varma dagar och mindre snurr i skallen. Då skulle det mesta va rätt bra...bara dartygubben blir riktigt frisk förstås så man kan njuta av solen från hästryggen oxå..

Ojoj klockan...bäst att slockna.

Ånger, glädje, speed och frustration

Publicerad 2008-04-02 23:45:48 i Allmänt,

Idag har varit en bra dag..på jobbet finns det solsrålar och dom förgyller verkligen hela dagen. Trots att jag har stått och upprepat f12, enter, f9, f12, f3, f9, f12, enter,f9 i sex timmar så har det kännts helt ok. Har hurtat nu på kvällen iaf, en promenad till och från stallet, i hopp om att komma i sommarkläderna. Vi får väl se. Hade ett givande samtal med F..ojojoj vad mkt tankar det finns i mitt ganska lilla huvud, ibland undrar jag hur dom får plats.. Hon hjälper mig iaf att få lite ordning...eller hmm.vi kanske mest bara snurrar till det för varandra och inser tillslut att det här fenomenet bara är att sluta fundera över men på nåt vis gör det ont. Man tror att en sak har lagt sig till ro men så kommer en liten liten vindpust osså virvlar allt bara upp igen som dom där lövvirvlarna man jagade på skolgården när man gick i lågstadiet...tornardosar som man kallade dom. Haha,,,tornado barnvakt..är det nån som kommer ihåg den?? Med galenskaparna... Grymt bra sak. Man satte fast ungen i en arm på en påle, sen fick dom gå ute i trädgården hela dan...ungefär som en skrittmaskin fast för barn... Apropå ingenting.
 Ibland avskyr jag våren. Har en hund ute i hallen som har ungefär 10kg grus i pälsen, vad gör man?? Öppnar grustag i lägenheten kanske.. Fast vår e ju skönt det med med tanke på allt man kommer kunna göra framöver...åååå vad jag längtar. Sommaren kommer försvinna på två röda men sen åker ju jag så det gör ju inte så mkt. Vill dock hinna göra en sak innan jag åker...
 Imorn är det torsdag, dagen innan farmors begravning, på dagen en månad efter att hon dog. Känns helt sjukt att säga att hon är död. Fattar det fortfarande inte. Hon sitter fortfarande i sin röda fåtölj med håret perfekt lagt, orörd med sin vackra släta hy. Inte död, inte död, inte död... Är rädd att chocken brakar lös på fredag...har aldrig upplevt en bortgång på det här viset och det skrämmer mig. Det mesta just nu skrämmer. Tur man kan sätta på masken.

Mkt förvirrat inlägg det här men vad gör man när allt är uppochned?!

Sommar!!! Vill ha!!!
image5
Här bor jag snart... Inte illa va ;)
image6
Finns det bättre?

Stört jobbigt!!

Publicerad 2008-04-01 12:34:43 i Allmänt,

Jag är black och det är första dagen i månaden. Det värsta är att jag inte ens har gjort nå kul med pengarna!! Måste köpa nytt hö nu eftersom det sista av mitt, som skulle räcka till sommaren, har möglat. Efter det har jag knappt 900spänn kvar fram till löning... Suck.. Hej Lidl här kommer jag och köper en månadsförbrukning av nudlar och hårdbröd. Så blir det nog ill att ta fram cykeln en månad tidigare än beräknat...tur att vägarna har tinat fram.
 Hade iaf en grymt kul och mysig fredagkväll att glädjas åt...det blev mkt ost och kex och ännu mera vin...lite väl mkt kanske men va fan. Kom ner på stan och in på krogen vid 01.40, där svepte vi varsin förbaskat vidrig drink och en ännu värre shot för att sedan springa iväg och dansa i typ 15min...smart drag där. Kan ju tala om att den shoten tog bra...väl hemma i sängen... Fattar inte varför man aldrig lär sig. Kul hade vi så vad spelade baksmällan egentligen för roll.
 Frida har åkt nu..känns bajs men om två månader kommer hon hem igen...kanske för alltid, kanske bara över sommaren.
 Galet vilket guldväder det är här. Sommar i luften. Egenligen borde man gå ut och göra nå vettigt i solen, jag är ju trots allt ledig. Dock är det trögt..ingen annan som e ledig och kan göra mig sällskap. Får kanske ta med mig Grabbarna Grus på en långpromenad...det e ju alltid uppskattat av dom iaf.

Jajaja, det här blev ett givande inlägg. Elller hur ;) Ut i solen nu.
Mors

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela