kristingabrielsson

Pissväder!

Publicerad 2010-09-22 18:11:51 i Allmänt,

Vaknade i morse glad över att solen sken. Tog en lite kortare promenad i väntan på att hovslagaren skulle dyka upp och tänkte att jag tar den längre lite senare. Nu är det då inge sol kvar... bara regn, regn, regn men ut må jag ju ändå. Regnjacka på på både mig och hundarna.
Har faktiskt lyckats plugga lite idag. Amazing! Läst två artiklar till rapporten och dom två verkar faktiskt riktigt bra. Wohoo! Ska ta tag i den tredje senare.
Nu ska jag ta och väcka Neo som ligger i vardagsrummet och pratar i sömnen (sådan matte, sådan hund) för att bege mig ut i spöregnet.  Lär nog inte va nå problem att få honom ur drömmarnas värld. Man kan ju undra va dom drömmer när dom ligger och halvskäller i sömnen =)
Ha en go kväll alla!

En sak e iaf säker...

Publicerad 2010-09-10 20:07:19 i Allmänt,

...ikväll är det dans som gäller. Det blir man allt som oftast glad och lite sprallig av. Zlips på Sandviken är det som gäller. In duschen med mig och sen på med danspjucksen!
Hepp hepp!!

Underlig vecka

Publicerad 2010-09-09 21:28:03 i Allmänt,

Praktiken är underbar, andra bitar i livet suger. Men det är väl som vanligt. Det som suger kan jag bespara er. Det får mina nära vänner offra sig att höra på. På jobbet (eller praktiken heter det ju) mår jag prima, på hästryggen mår jag prima. Timmarna hemma är inte lika prima...för mkt tankar snurrar men det går väl över hoppas jag.
Tillbaka till praktiken. Jag är på gyn-avdelningen och det passar mig som handen i handsken. Känner ännu starkare nu än nånsin att jag har hamnat helt rätt. Det är lite lite att göra men det gör inte så himla mkt. Inte än iaf. Barnmorskeyrket lockar mer och mer. Hoppas det fortsätter på den här vägen!
Delay gick super idag. Red dressyr nere på ridskolan. Jämför man med hur hon gick våras var idag ingen höjdare men ser man till vilken form hon är i idag så gick hon underbart bra. Ser fram emot en höst med lite träning.
Ska ta en promenix med grabbarna hund nu. Älskar mina grabbar, älskar att komma hem till dom på dagarna. Alltid glattt bemött =)
Nu ska dom få det dom har väntat hela dan på. Motionera!!!!
Hej hej!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela