kristingabrielsson

Bad

Publicerad 2010-03-31 22:04:49 i Allmänt,

Hade skola idag men bara på förmiddan. Gav inte särskilt mkt må jag säga. Sen drog jag på Willys och sen på Granngården. På Granngården blev jag kvar ett tag och surrade med gamla jobbarkompisarna...saknar dom ibland. Åkte till stallet efteråt och plockade av Delay den sista framskon eftersom hon tidigare har tappat den andra och hovslagaren kan inte komma förän på tisdag. Nu kan man iaf skritta henne.
Efter stallet blev det badet med Frida, Erika och Alex. Vi var duktiga och simmade i 55min men sen ralaxade oc lekte vi. Jag var (tro det eller ej) tävlingssimmare som ung men fy fan vad det tar på hela kroppen numer. Jag måste ha varit vältränad en gång i tiden. Jag kommer nog iaf ha träningsvärk imorn. Kul var det iaf. Nu har jag lagat paj och precis käkat och snart blire sängen. Guuud vad trött man blir av att bada!

Hej på ett tag!

Jaha

Publicerad 2010-03-29 22:02:35 i Allmänt,

Nu såg jag kommentarerna ni har skrivit förut... Har inte fattat att dom läggs under en egen flik sen dom gjorde om blogg.se. Förut såg man dom det första man såg nästan. Man lär sig något varje dag ;)

Egoboost!!!

Publicerad 2010-03-29 21:59:02 i Allmänt,

Jag är så jäkla grym! Jag säger det och jag förtjänar att säga det. Idag tycker jag det till och med ända in i själen. Jag klarade monstertentan från helvetet och inte bara med ett enstaka poäng utan jag fick dessutom ett D. För er som inte har koll på betygsystemen så är man godkänd om man får E,D,C,B eller A. Är man underkänd får man F eller Fx. E är det lägsta godkända och A det högsta... Jag fick D och är sjukligt nöjd över det eftersom jag var säker på att jag fått F! 30st i klassen blev underkända och 28 gokända. Jag lider med alla som inte klarade sig, som måste ta tag i det här en gång till. Har verkligen varit sjukligt jobbigt.

Hade en bra helg dessutom. Tentaöl i fredas och födelsedagsfirande hela lördan. Idag har jag både haft skola och jobbat. Var riktigt kul att komma tillbaka till jobbet efter 10 veckors uppehåll. Kul att träffa alla igen.

Nu Solsidan!

Fet, ful och tragisk

Publicerad 2010-03-25 21:50:27 i Allmänt,

Precis så har jag känt mig idag!! Hatar, hatar, hatar att prova kläder på stan. Allt bara väller över och man e blek och glåmig. Jag som tyckte jag var på G och hyfsat nöjd med min kropp för typ två månader sen. Kläderna satt rätt fint och framför allt bekvämt. Nu, två månader senare, mycket klokare men helt utan liv (dvs. det enda jag har gjort är att plugga, svulla och inte hunnit träna) är känslan inte alls lika bra. Nu har jag dessutom fått en fucking halsinfektion som gör att jag inte kan träna. Var till HC i måndas eftersom jag har varit såhär i en månad, svullen som få i halsen (ibland vaknar jag va att jag drömmer att jag kvävs för att jag e så svullen), vitt snusk där nere (i halsen alltså) men konstigt nog inte särskilt ont. Dom tog flera halstester och blodprover men dom hittar inget. Så då frågade jag om jag fick träna nu då när dom inte hittade nåt... ABSOLUT INTE! blev svaret...morr. Den söta sköterskan ringde upp idag och frågade hur det var med mig och insisterade på att boka en telefontid med läkaren så dom får utreda vad det är för fel. Jag e glad om dom kan hitta nåt att behandla så jag får bli fit igen. Hur tråkigt det än är att läsa om tjejer som tycker dom är tjock så är det faktisk inte kul att inte trivas med sig själv. Huga. Må nog rycka upp mig.

Dags att göra ingenting...
God natt!

Så vad händer idag?

Publicerad 2010-03-25 09:31:25 i Allmänt,

Jo.. Nu ska jag läsa på ettpar lagar inför sista examinationen på denna kurs. Sen kommer ju Frida hem! Ska höra om hon kommer ihåg att vi ska luncha eller likn. Sen har jag ju lilla ponnyn att ta hand om och mina små vovvar. Dagen kommer nog fyllas =)

Ska nog göra ett ryck här nu så att jag känner mig redo och så att jag kan städa undan alla skolböcker och papper. Ska bli riktigt skönt!

Hittar inget

Publicerad 2010-03-24 18:48:28 i Allmänt,

Var på stan och letade nåt fint att ha på mig på fredag och lördag men det verkar inte som om det finns nåt. Så nu e jag ledsen!
Marie bjöd på lunch, mkt trevligt!
Mitt humör går i vågor och nu vill jag bara lägga mig och sova bort nåra dar.
Frida kommer imorn. Ska bli sjuukt kul.
Det var min dag...
Bye!

Kommit en bit på vägen

Publicerad 2010-03-24 10:41:09 i Allmänt,

Jag skrev i början av året ett inlägg om hur kasst jag mådde och att jag var tvungen att ta mig ur det mönster jag var i då. Jag tycker jag har kommit en bra bit och är desto mer nöjd med livet nu. Då umgicks jag med människor som bara gjorde mig ont och som jag mådde dåligt av att omge mig av. Det kom en dag då jag kände att nu får det fanimej va nog! Jag får inget ut av att va med dom och dom ska inte få förstöra min tid. Bröt upp från dessa människor och och valde (observera valde) nya vänner att vara med och guuud vilken förändring! Nu trivs jag, känner mig verkligen uppskattad och blir glad av att umgås. Gör sån sjuk skillnad när man känner att man är en del av gänget ist för den som bara hänger på. Jag vet att det kanske låter löjligt, lite mellanstadietramsigt, men så känns det verkligen. Så alla som inte trivs i sitt umgänge, bryt upp och hitta nya vägar. Kan säga att jag inte saknar det gamla för en enda sekund!

Självklart finns det mycket kvar att jobba på men ett steg i rätt riktning är dubbelt så bra som inget. Eller hur!

Ledigt

Publicerad 2010-03-24 10:32:28 i Allmänt,

Jajjemen! Hur skönt är inte det??!! Tog en sovmorgon, snart ska jag ta en promenad och sen kanske kuncha med Marie på stan och kika lite kläder. Härligt.

Har funderat en del sen igår. Livet är bra ironsikt ibland. Tyvärr ironiskt på fel sätt ofta. Det känns som att det är dags att sluta tänka och bara leva men hur kul blir det då. Gå runt och bara acceptera? Ska nog mest fokusera på mitt nu. Skolan, mina underbara djur (som behöver all tid i världen), mina fantastiska vänner och min kära familj. Då lär ju livet bara rulla på.
Har mkt att se fram emot i helgen iaf. På fredag är det tentafest och på lördag fyller jag år!! Det e ju inte fy skam! Jag och Jess ska ha lite party här hemma så fredan får bli lugn för min del. På lördag dag hoppas jag att släkten kommer och fikar oxå. Älskar att träffa släkten.

Snart promenaddags!

Nu är det över...

Publicerad 2010-03-23 19:04:26 i Allmänt,

...i dubbel bemärkelse. Examinationen gick över förväntan och jag är riktigt nöjd! Skönt att kunna släppa det ett par dar.

Över är det även med Tomas, som jag har träffat ett tag. Vet att jag inte har varit särskilt rolig dom här veckorna men jag har inte kunnat göra så mkt åt det.. Har varit totalt slutkörd och inte orkat göra mer än det nödvändigaste. Jaja, det var tydligen inte meningen denna gång heller. Jag som slutligen hade bestämt mig för att bara koppla av och flyta med, inte tänka så mkt.. Kursen är över och jag kan börja leva igen, dock precis som innan starten. Men men...sånt som händer.

Upp och ner-dag helt enkelt.

Over and out!

Snart är det över

Publicerad 2010-03-21 11:14:08 i Allmänt,

och jag kan komma tillbaka till verkligheten. 10 veckors hårt plugg når sitt slut på fredag. På tisdag är sista teoretiska examinationen och på torsdag praktisk examination i PVK-sättning och infusion. Dock tror jag ju inte attjag har klarat tentan så då e det ju bara att börja om igen men jag får iaf tre dagar lediga.

Idag är det riktigt fint väder och jag ska ta mig upp till stallet nu och ta en ridtur i solen. Har tänkt att jobba igenom damen ordentligt så hon får kämpa lite. Har ju mest lullat på i skogen innan. Efter stallet blir det plugg och ev träffa Tomas som kommer hem idag... Beror dock på när han blev frisk. Han har nämligen haft magsjuka/matförgiftning och jag tänker inte riskera att bli dålig inför examinationen.

Dags att dra!

Hej!

Effektiv

Publicerad 2010-03-13 16:08:04 i Allmänt,

Vaknade 08.50 helt utsövd imorse, trots att jag inte var hemma förän klockan ett inatt. Blev promenad till stallet, tog hand om hästen, sen hem och iväg till gymet (första passet på två månader, bhöver jag säga att det var slitigt?!). Nu har jag bakat en kaka tills ikväll. Tommy och Lisen kommer vid 18 och då blire middag, vin och melodifestival =) Tomas kommer nog senare oxå. Sen får vi väl se var kvällen beger sig.

Igår hade jag en himla trevlig kväll! Satt på bishop med Marie, Maria, Daniel, Ruben och Håkan. Skitkul och väldigt lugnt. Perfekt fredag kväll helt enkelt. Ska göra ett ryck nu så jag hinner med en till promenad med hundarna innan Lisen och Tommy kommer. Sweet!

Bye!

Nu vill jag ha söndag!

Publicerad 2010-03-03 19:31:34 i Allmänt,

Jepp. Har ju haft turen att träffa en helgo kille. Var inte så längesen och ingen vet var det kan leda men vad jag vet är att jag trivs jäkligt bra i hans sällskap. Problemet är bara att han jobbar borta väldigt mycket så väntan mellan gångerna är rätt lång. Han har vart borta i 7 dar nu och ska va borta 3 till. Söndag blir en bra dag =)

Längtar!

Nu plugg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela