kristingabrielsson

En och en halv vecka kvar

Publicerad 2011-07-26 22:33:58 i Allmänt,

tills semestern börjar. Har två veckor ledigt innan skolan drar igång igen. Damn va fort det har gått! Nu står sjätte och sista terminen i antågande och det känns galet. Kul men galet! Har märkt på mitt nya jobb att det finns bättre och sämre sjuksköterskor och jag vill inte vara en av de sämre. Huvva!
****************
Livet snurrar på. Kanske i lite för hög hasitghet för mitt eget bästa ibland. Tror jag har huvudet mer på nån annan planet än här. Det är ett virrvarr. Jag längtar bort, bort till varmare breddgrader. Vill bli avsläppt med min ryggsäck, ensam i ett kaos och inte veta var jag ska ta vägen. Följa andras tips och mina egna impulser. Helt underbart. Tror att det är det vuxna som står för dörren som gör längtan så stark. Plötsligt vet man vad det är man ska göra framöver. En skräck och en dröm på samma gång. Jag blir inte klok på mig själv.
****************
Imorn ska jag iaf stråka efter jobbet. Det dundrar utanför mitt fönster....till och med i min lilla sovskrubb. Höll på att bli galen igår. Ska sova tidigare idag så jag hinner sova några timmar iaf trots buller.
****************
Ska bara avsluta med att skryta över min hund. Kastrerade honom som bekant för några veckor sen pga hans översexualitet. Det gav resultat big time trots han ålder på 5 år. Nu tycker han att tikar är jobbiga och sitter hellre i mattes famnoch myser när damerna flirtar. Myyyys! Så till alla som går i funderartagen. Do it!!
****************
God natt!

LOL

Publicerad 2011-07-18 23:09:58 i Allmänt,

Ahahahaaa! Måste bara poängtera den fina stavningen på popcorn i det förra inlägget. Sånt kan jag skratta länge åt. Hihi!

Ledig

Publicerad 2011-07-18 23:07:26 i Allmänt,

Idag var jag ledig efter en tung helg. Att jobba med dementa tär mer än många tror. Det ger otroligt mycket dom dagar man får kramas och skratta med dom men det tar oxå mycket. Energin är på minus när man har varit på jobbet 28 timmar på en helg.
. . . . . . .
Idag har jag iaf gjort lite nytta när det har regnat. Har städat ur en massa skåp, pantat flaskor och organiserat lite. Så befriande. Tog en promenad med hundarna i regnet och på kvällskvisten var jag och Lisen ute och sprang. Himlans trevligt med lite sällskap på löparrundan. Den sköna kvällen höll på att få sig en törn men det ordnade sig...tror jag. Hoppas jag =)
. . . . . . .
Avslutade kvällen med påpcorn och Skilda världar, dessvärre har jag kollat på det sista avsnittet jag har. Nån som har koll på var man kan få tag på nya from avsnitt 55?? Please!!
. . . . . . .
Nu är det sovdags.

Livet leker!

Publicerad 2011-07-15 16:32:23 i Allmänt,

Just nu leker livet faktiskt. Trots att jag har noll pengar och att humöret är lite dåligt ibland så har jag inte så mkt att klaga på. Känns som jag jobbar hela tiden och inte har något socialt umgänge men det är bara tre veckor till så det är ändå rätt ok.
I helgen blir det jobb för hela slanten. Jobbar 7-21 hela helgen då jag passade på att ta en minihelg hos Tobbe i  förrgår till igår. Mys! Vi gjorde inte så mycket...kollade film, åt gott, åkte på en tur med bilen och bara myste. Det räcker långt det. Att få komma iväg och bara ta det lugnt med bra sällskap gör susen!
Nu ska jag ta och bege mig till stallet och hundarna och ta en promenad och en ridttur. Ska även försöka springa en sväng idag, har blivit dåligt med sånt på slutet. Ikväll är det Jannez på Sandviken...får se om jag orkar ta mig dit...om jag får låna nå cash av nån.
Bye

Pengar!

Publicerad 2011-07-12 22:54:23 i Allmänt,

Fan va less jag är på detta evinnerliga funderande på pengar. Känns som att hur man än beter sig så är man pank. Är så sjukt less på att vara student nu! I maj får man hälften av pengarna från CSN så det blir ju typ 4500:-, i juni får man inte en spänn så då är det till att leva på det gigantiska sparkapital man alltid sitter på som student och i juli får man de pengar som man har tjänat ihop i juni. Det blev ju typ 90 timmars jobb för mig i juni eftersom jag inte kunde börja jobba ordentligt förrän jag var inskolad. Dvs att jag inte får en riktig lön förrän i slutet av aug. Der tär på en så jag håller på och bli tokig! Längtar som fan tills i januari då jag är klar med skolan och förhoppningsvis får ett jobb. Tänk att kunna känna: "Jag har inga skor, alla är trasiga...ok, då går jag och köper ett par." Eller: Bilen är trasig...ok jag fixar den." eller kanske: j"ag skulle behöva en massa saker till mitt hem...jaja, jag åker på IKEA." Nej jag är egentligen inte så bitter för jag får ju ut nåt av att vara såhär pank ett tag men just nu känns det tungt och bara vetskapen av att det kommer va så i en och en halv månad till gör mig galen. Jaja, inte mkt att göra åt.
Fick iaf ett par timmar med min käre vän Marcus ikväll så det piggade upp min kväll. Den ängeln fick igång min telefon igen som hade tvär-lagt av i nån timme. Aj lajk!
Nu är det sovdags!
Natti!

EKO!!!

Publicerad 2011-07-11 23:35:41 i Allmänt,

Här var det dött...som i graven ungefär. Och vems fel är det då?? Jo men mitt ser ni =) Ibland lessnar jag på att hela livet kretsar kring Facebook, bloggar, mail och allt annat som hör internet till så då bloggar jag inte på länge. När jag har släppt internet till en viss gräns så kan jag börja igen. Typ nu då... I mitt liv händer det grejer ska ni veta. Ja alltså inte sådär häftiga saker men ändå... 1: jag har börjat nytt jobb och kallar mig just nu för USKA i väntan på att SSK-legitimationen ska dimpa ner i brevlådan, vilket den kommer göra om ca ett halvår om allt går som det ska. 2: Träningen går åt helvete och jag har gått upp en massa och tappat muskler 3: det finns numer nån som mina tankar går till mest hela tiden 4: Jag har sabbat Turens liv genom att ta bort hans mandom men har nog förenklat mitt eget då jag får en lugnare hund... 5:jag längtar efter mina vänner som jag inte har haft tid för på ett tag...  Äh va fan, såhär går det ju att hålla på i en evighet ju! Får försöka uppdatera lite oftare ist och kanske lägga upp lite bilder.
Nu ska jag hur som helst gå och sova en stund för om drygt 7 timmar är det jobb igen.
Hej och hååååååååå!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela